Daelzicht biedt zorg, ondersteuning en begeleiding aan kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Samen met ouders, vertegenwoordigers en 800 vrijwilligers zetten wij ons elke dag weer in voor een goed leven voor onze cliŽnten. We zorgen ervoor dat mensen kunnen wonen zoals zij dat wensen, met de ondersteuning en de invulling van de dag die daarbij past. Onze (para)medische deskundigen staan klaar met de juiste begeleiding of behandeling. 

Elke cliŽnt heeft een ondersteuningsplan met daarin de doelen en activiteiten voor de komende periode. Dit plan bespreken we regelmatig met de cliŽnt en/of zijn ouders/wettelijke vertegenwoordiger. Dan wordt ook besproken of de cliŽnt lekker in zijn vel zit, zich thuis voelt en welke wensen of behoeften er zijn. Als het nodig is, nemen ook andere deskundigen deel aan de bespreking, wanneer het gaat over de gezondheid, ontwikkeling of andere specifieke aandachtsgebieden.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? 
Maak gerust een afspraak met een van onze zorgbemiddelaars. Deze leidt u graag rond en vertelt welke mogelijkheden wij voor u hebben. Bel voor een afspraak met CliŽntservice naar 0475-577333 of stuur een mail naar clientservicedesk@daelzicht.nl 

<<< terug