Nieuw hoofdkantoor officieel geopend

08-09-2014 (09:27)

 

 

Zondag 7 september werd het nieuwe hoofdkantoor van Daelzicht in Heel op ludieke wijze officieel geopend. In de aanwezigheid van ruim 200 belangstellenden schoten bestuurder Jenny Buijks en burgemeester Stef Strous met een heuse buks op een ballon om de opening kracht bij te zetten. Na de toost kon iedereen een kijkje nemen in het prachtig verbouwde kantoor.

Bezoekers werden welkom geheten door een delegatie cliŽnten. De prachtige fotoís van cliŽnten en de zwart-wit afbeeldingen van het oude hoofdgebouw waarin kleurige kunst van cliŽnten is verwerkt trokken veel bekijks. Ook was er veel bewondering voor de unieke koeien van keramiek en de kleurrijke kunstwerken van cliŽnten die het gebouw een bijzonder karakter geven. 

De efficiŽnte inrichting van het gebouw en de vele manieren waarop er gewerkt kan worden, werden uitgelegd en veel besproken. Flexwerkplekken, concentratieplekken, zones waar groepen medewerkers met een soortgelijke functie zitten, staand vergaderen, klassiek vergaderen of vergaderen op een ergonomische eivormige kruk, aan inspiratie geen gebrek. Met ongeveer 700 bezoekers was het zonder meer een geslaagde open dag.