Sfeervolle Hartenwensenavond bij Fortuna Sittard

21-04-2015 (16:47)

 

 

Op maandagavond 20 april organiseerde Daelzicht in samenwerking met Fortuna Sittard een bijzondere Hartenwensenavond voor cliŽnten van Daelzicht, hun ouders/ vertegenwoordigers en sponsoren. Men kon genieten van een gezellige en bijzondere avond uit, die gepresenteerd werd door Dieuwertje Mangeng en oud-profvoetballer Maurice Graef.

De Bert van Marwijk zaal op de tweede verdieping van het stadion stond in het teken van heel veel liefde: ballonnen in de vorm van een hart, cupcakes met hartjes erop en  vrijwilligers met een hartenwensenshirt aan. Alles was tot in de puntjes geregeld om er een sfeervolle ruimte van te maken.

De ruim 200 bezoekers werden ontvangen met de muzikale klanken van Lotte Walda, een zeer talentvolle singer/songwriter uit Heerlen. Iedereen nam plaats in de zaal en na de opening werd eerst het nieuwe Hartenwensenshirt onthuld.

 

Tijdens het welkomstwoord van Jan Valkenborgh, lid Raad van Bestuur, kwam Jeffrey naar voren verkleed als Batman. Het was zijn wens om een avond als superheld te fungeren en mensen te beschermen, zoals Jan.

Vervolgens kon het programma van start  met het realiseren van Hartenwensen. Op het podium stond een grote kist met attributen die tevoorschijn werd gehaald om een Hartenwens in te leiden. De cliŽnten werden onder luid applaus naar voren gehaald en kregen kaarten aangeboden voor hun specifieke wens, zoals een dagje naar GaiaZoo, zwemmen bij subtropisch zwembad Mosaqua, een concert bijwonen van Within Temptation en nog veel meer. Er werden ook een aantal bijzondere wensen ter plekke vervuld, namelijk een autorijles en een ritje achterop de motor. De lach op het gezicht van onze cliŽnten, de blijdschap en het enthousiasme was van onschatbare waarde.

Natuurlijk waren er ook Fortuna-gerelateerde Hartenwensen die in vervulling zijn gegaan, zoals een fotoshoot met een favoriete speler.  De voltallige selectie en technische staf was aanwezig om de cliŽnten een onvergetelijke avond te bezorgen. Fortuna Sittard heeft maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) in haar beleid verankerd. Daarom wilt zij iets betekenen voor de cliŽnten van Daelzicht.

Naast het vervullen van Hartenwensen was er ook een Zumbagroep die haar kunsten vertoonde, Fabrizio die een half uur een optreden verzorgde en rapper Rafael Rozenblad die met zijn nummer Ďde weg naar succesí verbluffende indruk achterliet.


Gratis naar een Fortuna wedstrijd op 8 meiMartin Masset, directeur van Fortuna Sittard, nam op het einde van de avond het woord om alle 
 cliŽnten, familieleden, medewerkers en vrijwilligers uit te nodigen voor een voetbalwedstrijd op 8 mei tegen RKC Waalwijk. Meer informatie hierover volgt.