Succesvolle netwerkborrel Vrienden van Daelzicht Hartenwensen

23-05-2016 (14:02)

 

Beachclub Degreez in Panheel was op donderdag 19 mei het decor voor de netwerkborrel van de Vrienden van Daelzicht Hartenwensen.

 

CliŽnten van theatergroep 'Bonjour' zorgden voor een warm welkom voor de deelnemers van bedrijven uit verschillende branches. Deze bedrijven steunen projecten en activiteiten voor de cliŽnten van Daelzicht. Het gaat altijd om activiteiten die niet betaald kunnen worden uit het reguliere zorgbudget. Dit zijn vaak projecten en activiteiten die plaatsvinden in de vrije tijd en die het leven van onze cliŽnten net dat beetje extra kleur geven. Richard Becker, manager Beschermd Wonen, sprak dan ook een dankwoord uit aan de vele Vrienden die Daelzicht intussen rijk is.

Daelzicht had gezorgd voor een gevarieerd programma. Piet Basten, projectmanager Beleven & Bewegen zorgde samen met Anouk Nijs voor de introductie en een toelichting m.b.t. de gerealiseerde en toekomstige projecten. Daarop volgde topspreker 'Tom Coronel'. Als succesvolle internetondernemer vertelde Tom over zijn race om in een snel veranderde wereld steeds de concurrentie een stapje voor te blijven. Zijn onderneming ĎCreate2Fit BVí groeide in de afgelopen tien jaar uit naar een bedrijf van formaat met omzetten van meer dan 48 miljoen per jaar. Wat begon op de gebruikelijke zolder-kamer is nu een onderneming met ruim 50 medewerkers en marktleider in zijn branche.


Aansluitend werd er een speciale Hartenwensenavond georganiseerd voor cliŽnten en hun naasten.