Peter Muijen benoemd als nieuwe Raad van Bestuur Daelzicht

06-03-2017 (14:18)

 

De Raad van Toezicht (RvT) van Daelzicht heeft met ingang van 1 mei 2017 mr. P.J.D.J Muijen benoemd als nieuwe Raad van Bestuur (RvB) van Daelzicht. Met deze benoeming draagt interim-bestuurder Nettie Saarloos haar werkzaamheden per 1 mei 2017 over.

 


Profiel mr. Peter Muijen

De heer Muijen (57 jaar) is onder andere werkzaam geweest als Hoofdofficier van Justitie (plaatsvervangend) bij het Openbaar Ministerie in Roermond en Limburg. In de periode 1997 – 2017 heeft hij daarnaast diverse andere functies vervuld bij het Openbaar Ministerie op het terrein van bedrijfsvoering, verkeershandhaving, vreemdelingenzaken en ICT.

Peter Muijen: “Ik verheug mij erop om bij Daelzicht aan de slag te gaan en kijk uit naar de kennismaking en samenwerking met mijn nieuwe collega’s en onze cliënten. Gezamenlijk gaan we de uitdagingen aan die er liggen en zorgen we dat Daelzicht een toekomstbestendige organisatie blijft voor onze cliënten, ouders, medewerkers en samenwerkingspartners.’

 

“Met de benoeming van de heer mr. Muijen als bestuurder, heeft Daelzicht een krachtige en ervaren Raad van Bestuur die zal zorgen, dat de door mevrouw Saarloos geďnitieerde cultuurverandering voortgezet wordt“, aldus Antoinette Knoet-Michels, voorzitter RvT.


Met de benoeming van de heer mr. Muijen als bestuurder is invulling gegeven aan de nieuwe Raad van Bestuur van Daelzicht. De werving van de directeur Zorg en directeur Wonen en Welzijn is gestart.