Daelzicht viert samen met de Rabobank de ingebruikname van een elektrische duofiets!

12-05-2014 (16:58)

 

 

Bij locatie Laatberghof van Daelzicht in Panningen is een elektrische duofiets feestelijk in gebruik genomen. Rabobank Peel, Maas en Leudal heeft deze prachtige duofiets geschonken aan Daelzicht.

Rabo Young Event      
Eind 2013 organiseerde Rabobank Peel, Maas en Leudal het ĎRabo Young Eventí waar een recordpoging Ďsitdowní werd georganiseerd. Aan dit record koppelde de Rabobank een bedrag dat ten goede zou komen aan de jongere cliŽnten van Daelzicht uit hun werkgebied. Met dit bedrag kon uiteindelijk een elektrische duofiets worden aangeschaft.


Een geweldige uitkomst

In de gemeente Peel, Maas en Leudal wonen zoín 100 jongere cliŽnten van Daelzicht. De duofiets biedt uitkomst om lekker te gaan fietsen, zeker voor de clienten die niet meer zelfstandig aan het verkeer kunnen deelnemen en in het functioneren beperkt zijn. Door middel van trapondersteuning, gordels en een draaibare bijrijderstoel kunnen de cliŽnten samen met een vrijwilliger, mantelzorger of begeleider op een prettige en veilige manier fietsen.


Feestelijke ingebruikname met overheerlijke wafels!

Op vrijdag 2 mei 2014 mochten we mevrouw Nelissen en de heer Van der Linden van de Rabobank verwelkomen bij locatie Laatberghof. Tien cliŽnten zaten al enthousiast te wachten op hun komst en hadden samen hartvormige wafels gebakken voor het bezoek. Onder het genot van een kopje koffie en natuurlijk een overheerlijke wafel kon er nader kennis met elkaar worden gemaakt. De Rabobank had ook nog een verrassing meegenomen voor alle cliŽnten, namelijk goodiebags met allerlei handige spullen voor op de duofiets. Met een glimlach van oor tot oor werden de goodiebags in ontvangst genomen en de spullen er gretig uitgehaald. Vervolgens was het tijd om samen naar buiten te gaan om de gloednieuwe duofiets te bewonderen, en om een proefritje te maken. ďDe duofietst fietst heerlijkĒ, gaf een bewoner aan. Het bezoek werd daarna langzaam afgerond. De cliŽnten zijn ontzettend blij met de elektrische duofiets en bedanken de Rabobank voor hun gulle gift om deze bijzondere wens mogelijk te maken.