Week van Zorg en Welzijn

24-03-2015 (10:19)

 

 

Van 17 tot 21 maart 2015 deed Daelzicht mee aan de Week van Zorg en Welzijn met als thema ĎZo werkt zorg bij Daelzichtí. 

 

Samen maken wij het verschil
Gedurende de week werden bezoekers op diverse locaties, verspreid over de hele provincie hartelijk verwelkomd door cliŽnten, medewerkers, vrijwilligers en partners van Daelzicht. Aan de hand van een veelzijdig en inspirerend programma konden belangstellenden zien welke kansen op vernieuwing wij aangrijpen om cliŽnten - kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking - nu en in de toekomst voorop te stellen. Zodat zij niet alleen de zorg, ondersteuning en begeleiding krijgen die zij nodig hebben. Maar bovenal ook perspectief hebben om zelf de regie in handen te nemen, mee te doen in de maatschappij en erbij te horen, als ieder ander.

 

De cliŽnt voorop
Bezoekers konden tijdens de Week van Zorg en Welzijn bij Daelzicht ervaren hoe mensen met een hulpvraag hun talenten optimaal kunnen benutten en hun beperkingen niet langer als grens ervaren. We ondersteunen hierbij onder meer door het aanbieden van innovatieve producten en het leveren van betaalbare en uitdagende daginvulling. Maar ook door samen met de cliŽnt, zijn netwerk, (zorg)partners en het bedrijfsleven te zoeken naar duurzame oplossingen in de directe omgeving van de cliŽnt.

 

Klik hier voor het fotoalbum en krijg een mooi overzicht van alles wat er tijdens de week te zien was bij Daelzicht.