Sfeervolle Hartenwensenavond bij Beachclub Degreez

24-05-2016 (08:11)

 

Op donderdagavond 19 mei organiseerde Daelzicht, in samenwerking met Beachclub Degreez (Organice), een bijzondere Hartenwensenavond voor cliŽnten van Daelzicht en hun naasten. Men kon genieten van een gezellige en bijzondere avond uit, die gepresenteerd werd door Dieuwertje Mangeng en oud-profvoetballer Maurice Graef.

 

De ruim 400 bezoekers werden door theatergroep Bonjour feestelijk ontvangen bij deze prachtige beachclub. In de grote zaal toonde Lars Moonen zijn kunsten als DJ en iedereen zocht een plekje om goed zicht te kunnen hebben op het podium. 

Het welkomstwoord werd verzorgd door Richard Becker, manager Beschermd Wonen. Hij benadrukte hoe bijzonder de Hartenwensen zijn voor de 1800 cliŽnten van Daelzicht en dat we dankbaar zijn voor de steun van het bedrijfsleven die deze wensen mogelijk maken.

 

Vervolgens kon het programma van start  gaan met het realiseren van Hartenwensen. Op het podium stonden twee reiskoffers met attributen die tevoorschijn werden gehaald om een specifieke Hartenwensen in te leiden. De cliŽnten werden onder luid applaus naar voren gehaald en kregen kaarten aangeboden voor hun specifieke wens, zoals: een dagje naar Moviepark of Toverland, lekker ontspannen in Thermaalbad  Arcen of naar Madame Tussauds in Amsterdam. Er werden ook bijzondere wensen ter plekke vervuld, namelijk meerijden in een ťchte Limousine en een behandeling bij de schoonheidsspecialiste. Dat was genieten! De lach op het gezicht van onze cliŽnten, de blijdschap en het enthousiasme was van onschatbare waarde. 

 

De voorzitter van Funpop, Thijs Rutten, was speciaal naar de Hartenwensenavond gekomen om de wensen m.b.t. Jan Smit in vervulling te laten gaan. Er werden toegangskaarten voor Funpop overhandigd en kenbaar gemaakt dat er wellicht ook nog een Meet & Greet zou worden geregeld. 

 

Naast het vervullen van Hartenwensen konden cliŽnten met een superheld op de foto, maar ookÖ.zelf een pizza maken, smullen bij de chocoladefontein, genieten van een versgebakken wafel of een gezonde smoothie drinken. Er waren ook speciale optredens geregeld van muziektherapeutes Carla Lemmen en Wendy Derix. Zij brachten Jan Smit en Frans Bauer nummers ten gehore die natuurlijk iedereen kon meezingen. Het laatste optreden werd verzorgd door niemand minder dan DUO X-Elle die ervoor zorgde dat iedereen ging dansen.  

 

Dank aan OZO doe ik mee en de vele vrijwilligers die deze bijzondere dag mogelijk hebben gemaakt.