Open huis 18 maart 2017: Week van Zorg en Welzijn

13-02-2017 (15:06)

 

Daelzicht opent haar deuren tijdens de Week van Zorg en Welzijn. Op 18 maart 2017 organiseren we verschillende activiteiten voor jong en oud.

 

(Klik hier om de flyer te downloaden)

De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 13 t/m 18 maart 2017. Meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. De Week van Zorg en Welzijn heeft als doel om de veelzijdigheid van de sector Zorg en Welzijn te tonen, nieuwe ontwikkelingen laten zien en vooral om te laten zien hoe mooi het werk in de zorg kan zijn.


Op zaterdag 18 maart stelt Daelzicht allerlei locaties en activiteiten tentoon. Buurtbewoners, vrijwilligers, cliënten, familie, (aankomende) studenten en andere belangstellenden: iedereen kan komen kijken naar het werk van de medewerkers en vrijwilligers van Daelzicht. Zij zetten zich dagelijks met passie en professionaliteit in voor cliënten. Er worden op 18 maart verschillende activiteiten voor jong en oud georganiseerd. Zo maakt het publiek op een laagdrempelige manier kennis met Daelzicht en het werk in de gehandicaptenzorg. Er wordt ook aandacht besteed aan de toekomst van Daelzicht, waarbij het ‘Samenwerken en Leren’ als rode draad door het programma loopt. 


Programma

De activiteiten zijn verdeeld over drie thema’s, met daarnaast diverse randactiviteiten voor het jonge publiek (knuffelen met boerderijdieren, springkussen, ballonnenclown). We hebben een interessante route uitgestippeld die u langs diverse locaties en activiteiten voert. 

 

Thema ‘Innovatie’: kennismaking met de innovatieve Wellnessbadkamer en Snoezelruimte, interactieve lichtmuur ‘De Nebula’, domotica in de nachtzorg, en innovatie bij zwembad Multimove.


Thema ‘Creatief met cliënten’: creatief aan de slag bij Atelier de Hoeve, Heel Daelzicht Bakt, belevingsgerichte kunstroute, en Daelzicht’s Got Talent.


Thema ‘Daelzicht en de toekomst’: stage- en banenmarkt, Samenwerken en Leren, speedmeets met zorgverleners en behandelaars, Daelzicht buurthuizen, vrijwilligers aan het woord.

Praktische informatie

De activiteiten vinden plaats van 11.00 uur tot 16.00 uur, op verschillende locaties van Daelzicht op het terrein in Heel. Bezoekers kunnen de hele dag vrij inlopen. Gratis toegang.

Er is ruime parkeergelegenheid aan de Heerbaan 96 in Heel. De route start op deze parkeerplaats en is lopend af te leggen en toegankelijk voor rolstoelgebruikers.


Bezoekadres

Daelzicht, terrein Heel

Rector Driessenstraat 2

6097 AK Heel