Team Daelzicht onderweg naar demodag landelijke VG Hackathon

13-04-2018 (11:47)

 

Vanmiddag gaan we onze oplossing presenteren op demoday van #VGHackathon in Utrecht. Wat hebben we een mooie week achter de rug met mooie mensen! We leveren met onze oplossing WIJzer een bijdrage aan een meer zelfstandiger leven van onze cliŽnten.

 

Dit is voor ieder mens belangrijk. We hebben samengewerkt en veel informatie opgehaald bij cliŽnten, wat zijn ze trots. De naam is afkomstig van Ricardo, die bij Daelzicht woont en werkt. Wijzer geeft richting aan, en maakt je wijzer!

 

e8759b3d-be38-408b-bb2f-0daef3e6874c-original

 

 

 

In het team hebben we samengewerkt met studenten, docenten van Hogeschool Zuyd, zorgmedewerkers, ondersteunende diensten en veel leveranciers zoals CareConnections, Mediaan, Innervate, Hertek Groep. Daarnaast zaten we ook nog op een toplocatie bij Panheel Beachclub Degreez. De week hebben we afgesloten met een diner bij Resort Boschmolenplas, waar we tot de late uurtjes nog gewerkt hebben aan onze pitch. Rens Kempen en Corine Smits gaan de oplossing pitchen. 

 

Nieuwsgierig geworden naar WIJzer?

Vanaf 14.00u begint er een Livestream die je kunt volgen op: de algemene website; https://2018.vghackathon.nl/ of op het VG hackathon YouTube kanaal; https://www.youtube.com/channel/UC7mBoW-8w7CPcwsDMtvuJiQ.

Daelzicht zal om 17:00 presenteren. We gaan natuurlijk voor de winst, maar alles wat we deze week bereikt hebben is al een mooie prijs!