Daelzicht Belevenispark op de PROVADA in Amsterdam

21-07-2014 (10:58)

 

 

Tijdens de 10e editie van de PROVADA vastgoedbeurs in de Amsterdam RAI profileerde Daelzicht voor het derde jaar op rij het Belevenispark. Voor Daelzicht stond de deelname in het teken van de grote vorderingen die zijn gemaakt met het Belevenispark. De concepten liggen klaar: van modern en innovatief, tot romantisch en intiem. Van dynamisch en uitbundig, tot creatief en sprookjesachtig.

De droom voor het Belevenispark werd gedurende drie dagen gedeeld met een groot aantal genodigden. Jenny Buijks en Piet Basten spraken de genodigden bevlogen toe over de toekomst van het belevenispark en hoe we samen het verschil kunnen maken, vooral voor mensen met een beperking. Zij kunnen in de toekomst in het park op een toegankelijke en betaalbare manier werken, recreŽren en dagbesteding krijgen. 

Burgemeester van de gemeente Maasgouw, Stef Strous en de directeur van attractiepark Toverland, Jean Gelissen, namen vervolgens het stokje over. Beide partijen helpen enthousiast mee om deze droom te verwezenlijken en ondersteunen het proces waar nodig. 

De ludiek ingerichte en kleurrijke stand trok tijdens de beurs veel bekijks en nieuwsgierige bezoekers voor meer informatie. In de stand was van alles te zien en te beleven. De aandacht van de bezoeker werd bijvoorbeeld getrokken naar een wensput, waar licht en geluid vandaan kwam. Als je in de wensput keek zag je een geanimeerd filmpje over de wensen die kunnen worden verwezenlijkt in het park. Boodschap was dat de doelgroep er onbeperkt kan genieten van leuke, gezellige dingen die voor anderen zo gewoon zijn. Met het prachtig decor, de steltlopers en de hartverwarmende aanwezigheid van onze cliŽnten hadden we een stand die eruit sprong. Deze stand was mede mogelijk gemaakt door Dolmans, BSU en VEZA Vastgoed. Deelname aan de PROVADA heeft waardevolle contacten opgeleverd voor het Daelzicht Belevenispark.