Opening De Groenling en Ringovenpark in Panningen

04-06-2015 (11:12)

 

De nieuwe bewoners van Daelzichtlocatie Wonen Steenbakkersstraat genieten van hun dakterras.

 

Vrijdag 12 juni om 13.00 uur vindt de officiŽle opening plaats van het Ringovenpark in Panningen. Met de openingshandeling wordt de verbinding gelegd tussen de verschillende gebouwen in het park, met name tussen De Groenling en De Ringoven. Belangstellenden kunnen tussen 13.30 en 15.00 uur een kijkje nemen in beide  gebouwen, waar jong en oud en mensen met en zonder beperking samen komen. 

 

In gebouw De Groenling, eigendom van Wonen Limburg, wonen cliŽnten van De Zorggroep in zorgappartementen; Daelzicht heeft in het gebouw een dagcentrum, 21 woningen voor begeleid zelfstandig wonen en een team voor ambulante ondersteuning. Daarnaast zijn er gevestigd Basisschool De Groenling, Cesar2Move praktijk voor oefentherapie, DiŽtheek, Hoera Kindercentra en GGD Jeugdgezondheidszorg. 

 

Rijksmonument De Ringoven is een multifunctioneel centrum voor de bewoners van Panningen en biedt maximale invulling aan het concept ĎOntmoeten van jong en oud, met of zonder beperkingí. In De Ringoven zijn gevestigd Prisma Scholengemeenschap, de Dagvoorziening van Panningen, Atelier Oet de Verf van Daelzicht en een sociaal restaurant. Hier werken mensen met een beperking en mensen die een reÔntegratietraject volgen.

 

Tussen 13.30 en 15.00 uur gunnen de gebruikers van zowel De Groenling als De Ringoven  belangstellenden een kijkje in hun nieuwe onderkomen of geven uitleg hierover. Tussen 13.30 en 14.30 uur zijn er diverse workshops waarin kinderen en bewoners onder andere samen spellen doen, een schilderijtje maken, wafels bakken en bewegen op muziek.  

Klik hier om een kijkje te nemen bij de nieuwe woningen van Daelzicht.

Kies vervolgens Panningen Steenbakkersstraat