Jan Smit vervult Daelzicht Hartenwens

31-08-2015 (15:10)

 

 

Het was de wens van de 27-jarige Tom om niemand minder dan Jan Smit  te mogen ontmoeten. Samen met zijn familie bezocht hij afgelopen zaterdag de Parkfeesten in Helden, waar ze eerst een optreden van de 3JS hebben bijgewoond. Om 23 :30 uur was het zover - er was een Meet & Greet geregeld met Jan Smit. Tom werd samen met zijn familie backstage begeleid, de hekken  werden aan de kant gezet en daar kwam Jan hen al tegemoet gelopen. Er verscheen een glimlach van oor tot oor op het gezicht van Tom.

Jan was vriendelijk, ontspannen en nam de tijd om de verschillende vragen van Tom te beantwoorden. Vijf minuten later werden er nog een aantal fotoís gemaakt en nam hij afscheid, want hij moest gaan optreden.

Het was een bijzonder moment voor Tom waar hij nog vaak aan terug zal denken. Dank aan Parkfeesten Helden voor het mogelijk maken van deze wens.
Daelzicht Hartenwensen vervult bijzondere wensen van mensen met een verstandelijke beperking. Het vervullen van een Hartenwens is voor een cliŽnt een fantastische beleving. Voor een dag staan de cliŽnten van Daelzicht in het zonnetje en in het middelpunt van belangstelling. Doel is om cliŽnten de dag van hun leven te bezorgen. Kijk voor alle verslagen en fotoís op: www.hartenwensen.nl