NLDOET 2016 geslaagd!

14-03-2016 (12:06)

 

Op 11 en 12 maart 2015 organiseerde het Oranje Fonds de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLDOET verbindt maatschappelijke organisaties met groepen mensen die voor hen in actie willen komen. Daelzicht deed met maar liefst 36 projecten fanatiek mee aan NLDOET.

 

Dankzij NLDOET zijn vrijwilligers met cliŽnten gaan bowlen en naar het Gaiapark geweest. Dat was genieten voor de cliŽnten van WBC Sterrekroos, WBC Brauningerstraat en Koningserf. Daarnaast werden de balkons van Ringovenstraat 27 leuk aangekleed met planten en bloemen, kregen cliŽnten Aquazumba aangeboden bij bewegingscentrum MultiMove, kon er met dieren worden gesnoezeld bij locatie Ligtenberg, en werden er nog veel meer prachtige klussen georganiseerd bij vele locaties van Daelzicht.

Een bijzondere klus was toch wel ĎDe Modeshowí bij Atelier Oet de Verf in Panningen waar de kunstenaars een make over kregen aangeboden van een professioneel vrijwilligersteam. Een visagiste zorgde voor prachtige make-up en een haarstyliste maakte het plaatje helemaal compleet. Het eindresultaat werd geshowd op de catwalk en uiteraard waren er fotografen aanwezig om moment vast te leggen. Met een stralende lach van oor tot oor liepen de cliŽnten trots op de catwalk.

Dit prachtig initiatief brengt mensen in contact met vrijwilligerswerk en biedt de gelegenheid om iets extraís te kunnen betekenen voor de omgeving. Met dank aan de vele vrijwilligers!