NLdoet 2017 geslaagd!

13-03-2017 (15:53)

 

Op 10 en 11 maart 2017 organiseerde het Oranje Fonds de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet verbindt maatschappelijke organisaties met groepen mensen die voor hen in actie willen komen. Daelzicht deed met maar liefst 52 projecten fanatiek mee aan NLdoet.

 

Dankzij NLdoet zijn vrijwilligers met cliŽnten naar de Efteling en Toverland geweest. Dat was genieten voor de cliŽnten van Daelzicht 3, Huybheide 3 en Julianastraat 33. Daarnaast werd het balkon van locatie Maasschriksel leuk aangekleed met planten en bloemen, was er een buurtbarbecue bij locatie Synagogeplein, organiseerde DC de Munnik een speurtocht in Holtum, en werden er nog veel meer klussen georganiseerd op locaties van Daelzicht.

Een bijzondere klus was toch wel het Ďopknappen van het Belevingsbosí, waar een groep vrijwilligers mooi werk verrichte om alle attributen in het bos op te knappen. Bij locatie In de Mehre in Susteren waren een aantal vrijwilligers van de Ronde Tafel 67 (www.rt67.nl) uit Sittard aan de slag om de tuin zomerklaar te maken. Dat leverde een prachtig resultaat op!


Bij Atelier Oet de Verf in Panningen kregen alle cliŽnten een wellnessochtend aangeboden. Dat was heerlijk genieten. CliŽnten kregen een ontspannende massage, de visagiste zorgde voor prachtige make-up en een haarstyliste maakte het plaatje helemaal compleet. Het eindresultaat werd op camera vastgelegd en alle cliŽnten kregen een deze ingelijste foto als cadeau mee naar huis. De vrijwilligers werden vervolgens door de cliŽnten in het zonnetje gezet en bedankt voor hun inzet.

Dit prachtige initiatief brengt mensen in contact met vrijwilligerswerk en biedt de gelegenheid om iets extraís te kunnen betekenen voor de omgeving. Met dank aan de vele vrijwilligers!