OfficiŽle opening en open dag Broekstraat 21 in Maasbree

25-04-2018 (17:31)

 

Afgelopen weekend vond de opening en open dag plaats van onze nieuwe woonlocatie in Maasbree. De bewoners, hun familie en medewerkers van Daelzicht waren apetrots: zij wonen en werken al sinds november 2017 in het nieuwe gebouw aan de Broekstraat. Vrijdag 20 april was het dan eindelijk tijd voor de officiŽle opening en vierden we samen het mooie resultaat. Daar was ook een 'special guest' bij.

 

Bij de decoratie van het gebouw was het lied ĎAuto, Vleegtuugí van Rowwen HŤze een grote inspiratiebron. De bewoners van het nieuwe gebouw zijn groot fan van de band. Het was dan ook een geweldige verrassing toen Tren van Enckevort van Rowwen HŤze opeens arriveerde. Tren heeft het gebouw samen met de aanwezigen geopend. Dat was feest, dat is wel te zien op de fotoís!


Daags na de opening hielden we een open dag en konden belangstellenden een kijkje komen nemen. Ook hier waren alle ingrediŽnten aanwezig om het een geslaagde dag te laten worden: prachtig weer, mooie versierde entree, ballonnengoochelaar, live muziek van een joekskapel, kraampjes van Atelier Oet de Verf en De Bekkerie, Zorgtuinderij Kaate met mooie bloemen en natuurlijk een koffie/thee/ranja bar met iets lekkers erbij.


De bezoekers werden bij binnenkomst welkom geheten door bewoners en medewerkers waarna men een tour kreeg in en om het gebouw. Enkele bewoners hadden hun appartement opengesteld en lieten enthousiast hun eigen plek zien. Ze genoten zichtbaar.


We kunnen met trots terug kijken op een zeer geslaagd weekend, mede dank zij de vele honderden bezoekers en de mooie reacties die we van hen mochten ontvangen.