Beschermd wonen

In Heel en in Koningslust liggen tal van woningen op een beschermd, verkeersluw terrein in een mooie landelijke omgeving. De woningen zijn aangepast aan de behoeften van de bewoners. In de directe omgeving is dagbesteding georganiseerd en er zijn voorzieningen zoals medische zorg en ontspanning. Voor veel mensen met een verstandelijke beperking is dit een ideale manier om te wonen. Op beide terreinen liggen woningen voor cliënten van alle leeftijden, er zijn ook een aantal woningen voor kinderen op de locatie in Koningslust.

Je hebt je eigen dagprogramma, afgestemd op jouw mogelijkheden. Je krijgt ondersteuning bij de dingen die je niet zelf kunt. In de woning eet je gezellig samen met je huisgenoten en kun je meedoen aan groepsactiviteiten. Ben je liever op jezelf, dan is dat ook prima. 

Ouders en vertegenwoordigers zijn betrokken bij het wel en wee van de woning. Samen zoeken we naar een leuke invulling van de vrije tijd. In het ‘familieberaad’ wordt de gang van zaken in de woningen besproken, natuurlijk kunnen zij ook tussendoor terecht bij de begeleiding. Je persoonlijk begeleider is er speciaal voor jou. Je doelen staan in je ondersteuningsplan.  

Voel je thuis waar je woont, beschermd en vertrouwd.

Klik hier om ons aanbod te bekijken in de MEE Woonwinkel.

 

<<< terug