Actuele vacatures

Op deze pagina staat een actueel overzicht van onze openstaande vacatures. Reageren kan door je CV en motivatie te sturen naar sollicitatie@daelzicht.nl, onder vermelding van het betreffende vacaturenummer. 

 


22-01-2019 - V 01.08 Medewerker begeleiding Jos Klijnenlaan Geleen (25u)

Krijg jij energie van het in hun kracht zetten van je medemens en sta je stevig en optimistisch in je schoenen? Ben je een duizendpoot met een zorghart? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

 

Voor onze woonvoorziening aan de Jos Klijnenlaan in Geleen zijn wij op korte termijn op zoek naar een: 

 

Medewerker Begeleider

 

Het betreft vast dienstverband voor gemiddeld 25 uur per week.

                                                           

Locatieprofiel

Wonen Jos Klijnenlaan is een WBC dat gesitueerd is in een flatgebouw in Geleen. Er wonen 21 cliŽnten. Deze cliŽnten wonen ieder in een eigen appartement met voordeur op de galerij, ieder appartement heeft een woonkamer met keukenblok een badkamer / toilet en een slaapkamer. De appartementen bevinden zich op de 3e, 4e en 5e verdieping van de flat. Op de 4e verdieping zijn een drietal appartementen ingericht als algemene ruimtes; het kantoor en twee ruimtes waar cliŽnten elkaar kunnen ontmoeten. De cliŽntpopulatie varieert in leeftijd (20-83 jaar) en begeleidingsbehoefte.

Op de begane grond ligt het wijksteunpunt, een ontmoetingscentrum voor alle mensen uit de omgeving. Ook de cliŽnten van de Jos Klijnenlaan maken volop gebruik van deze ruimte, hier is ook de dagbesteding voor een groot deel van de cliŽnten gevestigd.

 

Het team bestaat op dit moment uit 9 dames en 2 heren met een mix aan leeftijden en ervaring. Er is momenteel veel aandacht voor de ontwikkeling van het team. De focus ligt hierbij o.a. op het updaten van zorgplannen en voor de manier van (samen)werken. Wij zoeken iemand die graag samen met ons de schouders eronder wil zetten. 

 

Functieprofiel

Als begeleider ben je iemand die zelfstandig initiatieven durft te nemen om kwalitatief de juiste zorg te bieden. Je neemt de informatie in het Elektronisch CliŽnten Dossier (ECD) van de cliŽnt als uitgangspunt en zorgt dat er ook volgens de juiste methodieken wordt gehandeld. 

Om binnen de Jos Klijnenlaan te werken is het belangrijk dat je om kunt gaan met de dynamiek en uitdaging van het ondersteunen en sturen van  jeugdige cliŽnten, maar ook ondersteuning en verzorging van oudere cliŽnten.

 

Elke dag is de agenda volgepland met allerhande afspraken voor de cliŽnten. De ťťn heeft ondersteuning nodig met opstaan, met de ander staat een afspraak bij de dokter gepland of moeten de steunkousen worden uitgedaan, bij de volgende heb je een contactmoment gepland om te kijken hoe het met hem of haar gaat. Ook verzorgende taken horen bij de werkzaamheden, het gaat hier voornamelijk om ondersteuning bij de persoonlijke verzorging. 

 

Het betreffen wisselende diensten (dag-, avond-, slaap-, en weekenddiensten). Je wordt geacht, naast het werken om je vaste locatie Jos Klijnenlaan, ook open te staan om uit te helpen op omliggende locaties indien nodig.

 

Wij vragen

         Een diploma in Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-3, een diploma SPW/MMZ-4 of HBOSPH of MWD sluit ook prima aan.

         Jij bent geduldig, vriendelijk, verbaal sterk, straalt rust en vertrouwen uit en bent in het bezit van een gezonde dosis humor.       

         Je hebt bij voorkeur ervaring en affiniteit met de begeleiding van  beiden beschreven doelgroepen. 

         Je bent bereid om te werken in een wisselend rooster (inclusief weekend-, avond- en slaapdiensten). 

         Je staat ervoor open om naast diensten op deze woonlocatie ook ingezet te worden op omliggende andere woonlocaties en dagbestedingslocaties.

         Je beschikt over eigen vervoer.

 

Wij bieden

         Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De cao Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is ingedeeld in FWG 35, conform inschaling als medewerker begeleiding.

         Een vast dienstverband voor gemiddeld 25 uur per week.

 

 

Informatie en solliciteren

Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV onder vermelding van vacaturenummer V 01.08, uitsluitend per email, uiterlijk 4 februari 2019 naar Daelzicht, via het e-mailadres sollicitatie@daelzicht.nl

 

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met netwerkcoach Ciske van Hoof op telefoonnummer 06-15857893.

 

Gesprekken worden gepland op 11 februari 2019.

 

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.

 

[terug]

21-01-2019 - V 01.06 Netwerkcoach (HBO) Leijenbroekerweg Sittard (32u)

Op zoek naar een interessante vervolgstap in je loopbaan in de gehandicaptenzorg? Heb jij affiniteit met de LVB-doelgroep en besef je het belang van het vieren van de kleine successen? Ben jij de ideale ďspin in het webĒ voor cliŽnten van de locatie Leijenbroekerweg te Sittard?

Dan dagen wij jou uit tot sollicitatie voor de sleutelfunctie van:

Netwerkcoach

Het betreft een functie voor 32 uur per week per 1 maart 2019, een jaarcontract, met de intentie deze na afloop, bij goed functioneren, om te zetten in een vast dienstverband.

De locatie
De Leijenbroekerweg in Sittard is een bijzondere en sfeervolle woonlocatie met individuele appartementen, waar 16 cliŽnten wonen met een matig tot lichte verstandelijke beperking. Op deze locatie wordt 24 uurs zorg geboden. De cliŽnten kunnen gebruik maken van hun individuele appartement en van de gezamenlijke woonruimte. Aan de Leijenbroekerweg te Sittard woont een jongere groep cliŽnten met LVB +, matig tot hoog niveau. Het team op deze locatie bestaat uit ervaren en deskundige collegaís met veel kwaliteiten.

De functie
Als netwerkcoach coŲrdineer en regisseer je de ondersteuningsplan cyclus van cliŽnten. Je bent als netwerkcoach, de spin in het web, betrokken in de dynamiek van alle facetten van het leven van de cliŽnt. Hiervoor beschik jij over coŲrdinerende, regisserende en coachende talenten. Vanuit een vanzelfsprekende samenwerkingsgerichtheid geef jij actief vorm aan de trialoog tussen cliŽnt, cliŽntvertegenwoordiger en de organisatie en werk je nauw samen met de gedragsdeskundige. Een netwerkcoach werkt deels ook mee binnen het groepsrooster.

Wie zoeken we

         Je beschikt over een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau.

         Je hebt een scherp oog voor de kwaliteit van zorg. Vanuit je grondhouding onderken je de bij je teamleden aanwezige talenten en weet deze in te zetten voor het cliŽntwelzijn. 

         Indien je niet beschikt over een afgeronde LVB leergang, dan is het volgen van deze opleiding een voorwaarde.

         Wij vinden het belangrijk dat je minimaal 3 jaar werkervaring hebt in de gehandicaptenzorg, en daarbij specifieke kennis/ervaring hebt in het werken in het werken met de doelgroep LVB+ cliŽnten.

         Je bent in staat met kleine successen genoegen te nemen en teleurstellingen om te zetten in nieuwe plannen.

         Bij deze doelgroep is specifieke kennis van de sociale kaart en aanverwante wet- & regelgeving een prť.

         Vanuit een klantgerichte samenwerking en een goede zelforganisatie weet jij, gebruikmakend van uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatie, de geformuleerde doelen te bereiken.


Wat bieden we jou
 

         Een dynamische en lerende omgeving met betrokken en deskundige collegaís. 

         Een afwisselende functie waarin coŲrdinerende, regisserende en coachende aspecten samenkomen. 

         Een jaarcontract voor 32 uur per week, de functie is ingeschaald in FWG 50 van de CAO Gehandicaptenzorg. 


Informatie en solliciteren
Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV, uitsluitend digitaal o.v.v. vacaturenummer V 01.06 uiterlijk zondag 27 januari 2019 ter attentie van het selectieteam netwerkcoach Leijenbroekerweg, via mailadres sollicitatie@daelzicht.nl. 

Een assessment kan onderdeel zijn van deze procedure.

Inlichtingen kunnen ingewonnen worden bij Moniek Schmeits, Leidinggevende Zorg, 06-13596490

Gesprekken vinden plaats op dinsdag 29 januari.

 

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat 


[terug]

17-01-2019 - V 01.07 Functionaris gegevensbescherming (36 uur p.w.)

Daelzicht is ervan overtuigd dat mensen met een beperking hun leven in de samenleving op eigen wijze willen invullen. Wij luisteren naar hun vraag en bieden ondersteuning bij alle facetten van het leven. Dit doen wij met respect, warmte en deskundigheid. Bezoek ook eens onze website: www.daelzicht.nl.

Vind jij de privacy van onze cliŽnten, medewerkers en ketenpartners belangrijk? Ben jij de integere gesprekspartner voor o.a. Raad van Bestuur, management, medewerkers en andere partijen? Kun jij het bewustzijn over privacy overbrengen en tevens de rol van toezichthouder hanteren? Dan past deze nieuwe functie van wellicht bij jou!

 

Functionaris gegevensbescherming (36 uur p.w.)

Mogelijkheden voor parttime invulling van deze functie zijn bespreekbaar

 

Functieprofiel:

 • Als Functionaris Gegevensbescherming houd je toezicht op de naleving van de Algemene Verordening Gegevens Bescherming(AVG) binnen Daelzicht;
 • Je adviseert en ondersteunt, gevraagd en ongevraagd de Raad van Bestuur en andere interne en externe partijen;
 • Je geeft voorlichting, instructie en advies aan medewerkers en bent het aanspreekpunt intern / extern van Daelzicht op het gebied van de AVG;
 • Je initieert, bewaakt en evalueert beleid, procedures en protocollen rondom gegevensbeveiliging en stelt managementrapportages op;
 • Je voert risicoanalyses uit en signaleert tekortkomingen in de naleving van de Wet AVG.

 

Wij vragen:

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau en bent bij voorkeur in het bezit van een relevant HBO-diploma. Daarnaast beschik je over aanvullende kennis rondom AVG, privacywetgeving, risicomanagement en projectmanagement of ben je bereid je deze kennis eigen te maken;
 • Je bent ervaren in het (on)gevraagd advies geven vanuit een integere en onafhankelijke houding, waarbij je oog hebt voor tegengestelde belangen;
 • Je bent een goede communicator en spreekt de taal van de interne en externe partijen waarmee je te maken hebt;
 • Je staat stevig in je schoenen en hebt de energie om dit onderwerp goed op de kaart te zetten en te houden;
 • Gezien je rol en positie in de organisatie beschik je over voldoende organisatiebewustzijn- en sensitiviteit.

 

Wij bieden:

 • Daelzicht zit in een fase van groei en focus op de toekomst. Het is een kans om binnen deze ontwikkeling zelf vorm te geven aan de functie;
 • Een rol waarin je de hele organisatie kunt ondersteunen op het gebied van privacy en gegevensbescherming;
 • Een salaris conform FWG 55 van de Cao Gehandicaptenzorg.

 

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Peter Muijen, Raad van Bestuur, 06-53991898.

 

Je kunt een uitgebreid profiel van jouw rol als Functionaris Gegevensbescherming en impressie van kerntaken opvragen via e-mailadres: sollicitatie@daelzicht.nl

 

Een assessment kan onderdeel van de procedure zijn.

Wil je solliciteren? Stuur dan je sollicitatie voorzien van CV, motivatie met daarin jouw visie op gegevensbescherming in de zorg, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V 01.07 uiterlijk 25 januari naar Daelzicht, via het e-mailadres sollicitatie@daelzicht.nl

 

De gesprekken worden gepland in overleg.

 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

 

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.


[terug]

15-01-2019 - V 01.04 Medewerker Begeleiding voor Koningserf 9-10 in Koningslust

Daelzicht is ervan overtuigd dat mensen met een beperking hun leven in de samenleving op eigen wijze willen invullen. Wij luisteren naar hun vraag en bieden ondersteuning bij alle facetten van het leven. Dit doen wij met respect, warmte en deskundigheid. Bezoek ook eens onze site: www.daelzicht.nl

 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging op een nieuwe woongroep? Wil jij terecht komen in een team met deels ervaren collegaís en deels nieuwe collegaís om samen deze nieuwe woongroep tot een fijne plek te maken voor onze cliŽnten. Lees dan verder!

 

Wij zijn voor Koningserf 9-10, gelegen op ons terrein Savelberg in Koningslust, op zoek naar een nieuwe:

 

Medewerker Begeleiding

 

Wij zijn op zoek naar meerdere nieuwe collegaís voor 10-28 uur in de week.

 

Locatieprofiel

De locatie Koningserf 9-10 is gelegen aan de rand van het terrein Savelberg en is het thuis van 10 tot 12  cliŽnten uit de doelgroep LVB in de leeftijd 18 tot 40 jaar. De focus ligt bij deze cliŽnten op het vergroten en in stand houden van de zelfstandigheid. Er is dan ook veel aandacht voor de ontwikkeling van vaardigheden van de cliŽnten. Sommige cliŽnten hebben de mogelijkheid om op de langere termijn door te stromen naar wonen in de wijk. De ligging aan de rand van het terrein is bepalend voor het gevoel van vrijheid en zelfstandigheid dat cliŽnten ervaren.

 

Functieprofiel

Als medewerker begeleiding ben je iemand die zelfstandig initiatieven durft te nemen om kwalitatief de juiste begeleiding/zorg te bieden. De nadruk van de taken ligt op de begeleiding van de bewoners in hun dagelijkse ritme. Het bevorderen van de zelfstandigheid is erg belangrijk voor de cliŽnten van Koningserf 9-10 en van jou als medewerker begeleiding wordt verwacht dat je hierin een stimulerende rol aanneemt en de cliŽnt helpt om het beste uit zijn mogelijkheden te halen.

 

Wij vragen:

 • Een diploma in Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-3
 • Jij bent geduldig, vriendelijk, verbaal sterk en straalt rust en vertrouwen uit. Je maakt echt contact met de cliŽnt maar je bent goed in staat professionele afstand te behouden.
 • Je hebt werkervaring in de gehandicaptenzorg, bij voorkeur met verschillende doelgroepen.
 • Je bent bereid om te werken in een wisselend rooster (geen slaapdiensten).

 

Wij bieden:

 • Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is ingedeeld in FWG 35, conform inschaling als medewerker begeleiding.
 • Een jaarcontract voor 24 (of meer in overleg) per week met intentie tot omzetting naar een vast dienstverband na afloop van dit contract.

 

Belangstelling?

Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV onder vermelding van vacaturenummer V 01.04 uitsluitend per email uiterlijk 22 januari 2019 naar Daelzicht, via het e-mailadres sollicitatie@daelzicht.nl

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met leidinggevende zorg Bernadet Vervoort via telefoonnummer 06-51361611. 

 

Gesprekken worden gepland op 31 januari en 1 februari 2019.

                             

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

 

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

 

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.


[terug]

11-01-2019 - V 01.03 Doktersassistent (tijdelijk)

Daelzicht is ervan overtuigd dat mensen met een beperking hun leven in de samenleving op eigen wijze willen invullen. Wij luisteren naar hun vraag en bieden ondersteuning bij alle facetten van het leven. Dit doen wij met respect, warmte en deskundigheid.

 

Voor onze medische dienst zoeken wij per direct, ter tijdelijke versterking (t/m oktober 2019) voor 16 uur per week een:

 

Doktersassistent

 

De medische dienst

Je gaat aan de slag in een gezellig en enthousiast team bestaande uit 5 doktersassistentes die samenwerken met onze basisartsen, AVG-artsen en huisartsen in de regio. Waarbij jij de spil bent tussen onze cliŽnten (vaak vertegenwoordigd door begeleiders) en de medische dienst. De medische dienst is gevestigd op onze terreinen in Heel en Koningslust, waar onze cliŽnten, die gebruik maken van de medische dienst, ook woonachtig zijn.

 

Functieomschrijving

Je bent als doktersassistente verantwoordelijk voor het voorbereiden van, assisteren bij, en administratief-secretarieel afhandelen van de spreekuren op de medische dienst. Het doel hierbij is om de artsen zo optimaal mogelijk te ondersteunen bij het behandelen en onderzoeken van onze cliŽnten.

Deze taken worden al dan niet in overleg met de arts zelfstandig verricht binnen het daartoe gestelde beleid, de daarvoor geldende richtlijnen, procedures, afspraken en zorgplannen. Je werkt samen met meerdere artsen in 2 regioís, namelijk Koningslust en Heel.

 

Wij vragen

   
 • De doktersassistent beschikt over een afgeronde mbo-opleiding tot doktersassistent; 
 • Je hebt een aantal jaren relevante werkervaring bij voorkeur binnen de gehandicaptenzorg of een huisartsenpraktijk; 
 • Affiniteit met onze doelgroep; 
 • Je kunt goed samenwerken en je bent in staat om prioriteiten te stellen; 
 • Je hebt een flexibele instelling en je hebt graag dat geen enkele dag hetzelfde is.

 

Wij bieden

   
 • Als doktersassistent binnen Daelzicht word je verloond volgens de CAO Gehandicaptenzorg, niveau FWG 35; 
 • Een fijne werkplek en een enthousiast, gezellig en warm team.

 

Bij een eventuele indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

 

Belangstelling?
Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V 01.03, uiterlijk 18 januari 2019 naar Daelzicht, t.a.v. sollicitatie@daelzicht.nl.

 

Informatie over de functie kun je inwinnen bij Sven Dekkers, recruiter, telefoonnummer 0611129439.

 

Deze vacature wordt zowel in- als extern geplaatst, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de sollicitatieprocedure.

 

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd. 

 


[terug]

23-11-2018 - V 11.09 Medewerker gedragsgroep wonen/dagbesteding Anjerhof 2 in Heel

Ben jij in staat om onze clienten een mooie daginvulling te geven? Kun jij de rust, stabiliteit en veiligheid bieden die onze bewoners nodig hebben? Ben jij graag onderdeel van een team waarin je op elkaar moet kunnen bouwen en vertrouwen? Reageer dan snel!

I.v.m. uitbreiding van onze formatie zijn wij op korte termijn op zoek naar een nieuwe collega op onze woonvoorziening Anjerhof 2 in combinatie met dagbestedingslocatie de Schakelgroep in Heel voor de functie van:

Medewerker gedragsgroep Anjerhof 2 

Wonen en dagbesteding  (18-28 uur per week)

Afhankelijk van ervaring en competenties kan een vast of een tijdelijk dienstverband (jaarcontract) worden overeengekomen. Bij een eventueel tijdelijk dienstverband zal na gebleken geschiktheid dit contract omgezet worden in een vast dienstverband.

 

Locatieprofiel:

         Anjerhof 2 is een onderdeel van 4 gekoppelde woningen op ons moderne terrein in Heel. Hier wonen 9 cliŽnten, in leeftijd variŽrend tussen de 25 en 74 jaar in een beschermde setting. 

         Intensieve dagbesteding de Schakelgroep is gelegen in locatie De Speelman in Heel en biedt verspreid over diverse ruimtes dagbesteding aan ongeveer 15 cliŽnten per dag. Je werkt hier samen met 3 andere collegaís. 

         Onze cliŽnten zijn bijzondere mensen, die de wereld anders zien en ervaren dan anderen en daar dan ook anders op reageren. Deze mensen hebben een ontwikkelingsniveau van maximaal 5 jaar, wat betekent dat zij zich op andere manieren uitdrukken. De bewoners zijn allemaal mobiel, maar door hun ontwikkelingsniveau is ondersteuning in de ADL een taak die bij alle bewoners een rol speelt. 

         De zorgvragen zijn zeer divers qua hulpvraag gecombineerd met gedragsproblematiek, waarbij te denken is aan (een combinatie van) autisme en psychische gedragsproblematiek. De cliŽnten zijn matig tot ernstig verstandelijk beperkt. 

         We zijn volop in ontwikkeling, zowel als team en als locatie. Binnen het team is veel aandacht voor een ondersteunende, collegiale werkhouding zodat je op elkaar kunt bouwen en vertrouwen. Hier is een positieve werksfeer!

 

Functieprofiel:

         Als medewerker dagbesteding/gedragsgroep begeleid en verzorg/ondersteun je de diverse verstandelijk beperkte cliŽnten die samen wonen en werken in groepsverband. Je ondersteunt de cliŽnt met zijn/haar dagelijkse uitdagingen en activiteiten, van opstaan en douchen tot eten en (mee) naar de dagbesteding gaan. Je werkt samen met minstens ťťn collega, dus je hebt altijd iemand met wie je kunt overleggen en samen kunt optrekken. 

         Het is belangrijk dat jij de capaciteit hebt om mensen aan te voelen en te begrijpen, ook al kunnen ze je niet precies vertellen wat ze bedoelen. Ook sta je voor elkaar klaar als het eens nodig is. Jij zorgt er samen met je collegaís voor dat de cliŽnten de best mogelijke kwaliteit van leven hebben en zij zo gelukkig mogelijk zijn.

         Verbale ťn fysieke agressie komt voor, het is belangrijk dat je alert bent en signalen kunt herkennen zodat escalaties zoveel mogelijk voorkomen kunnen worden. Dit is veelal een uiting van frustratie en is niet persoonlijk gericht.

 

 

Wie zoeken we:

Als geschikte kandidaat heb jij:

         een afgeronde, relevante opleiding op minimaal MBO niveau 3, bijv. MMZ3. Een diploma op niveau 4 of bijvoorbeeld SPH, Social Work of Pedagogiek sluit ook prima aan.

         aantoonbare affiniteit en werkervaring met mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag/ ernstige verstandelijke beperking, autisme, psychiatrische problematiek en bijkomende gedragsproblematiek. 

         een evenwichtig en positief ingesteld karakter, staat stevig in zijn/haar schoenen en kan consequent optreden

         een flexibele instelling en kan werken in dag-, avond- en weekenddiensten (geen nachten)
zin in een nieuwe baan waar geen dag hetzelfde is!

 

Wat bieden wij jou:

         een mooie werkplek in een stabiel en ervaren team;

         salaris in functiegroep 40 conform de CAO Gehandicaptenzorg, inschaling als medewerker intensieve zorg;

         afhankelijk van ervaring en competenties bieden wij je een jaarcontract of direct een vast dienstverband;

         een urencontract tussen de 18 en 28 uur per week

 

Belangstelling:
Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Rogťr Pubben,

Teamleider, op telefoonnummer 06-30950785.

Stuur je sollicitatie voorzien van motivatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V11.09 uiterlijk 20 januari 2019 naar Daelzicht, via het e-mailadres 
sollicitatie@daelzicht.nl.  
  


[terug]

03-11-2018 - V 11.01 Medewerker gedragsgroep/intensief regio Noord-of Midden-Limburg

Karakter gezocht! Kun jij iemand verstaan zonder woorden? Zoek jij werk in de zorg waarbij beroep wordt gedaan op jouw sterke persoonlijkheid en improvisatievermogen? Waar je van je collegaís op aan kunt en waar elke dag nieuwe uitdagingen biedt?

Voor onze Beschermd Wonen locaties, zowel op ons terrein Savelberg in Koningslust (Noord-Limburg) als in Heel (Midden-Limburg), zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde:

Medewerkers begeleiding gedragsgroep

Contract voor onbepaalde tijd, aantal contracturen (8-28 uur) in overleg.

Locatieprofiel

Op onze mooie en sfeervolle terreinen in Koningslust en Heel zijn diverse soorten woongroepen en dagbestedingen te vinden. Naast een groot aantal Ďreguliereí woongroepen hebben wij diverse gedragsgroepen, zogenoemde Ďintensieveí groepen.

 

In deze intensieve woongroepen wonen cliŽnten met verschillende niveaus van functioneren, de verstandelijke beperking wordt gecombineerd met psychiatrische ziektebeelden en gedragsproblematiek, waarbij te denken valt aan (een combinatie van) autisme, bipolaire stoornis en destructief gedrag. Elke intensieve locatie (en individuele cliŽnt)  is weer anders qua niveau, leeftijd, samenstelling, mate van verzorging en soort huisvesting. Individuele benadering van de cliŽnten is het uitgangspunt van de zorgverlening.


Functieprofiel

De medewerker crisisopvang / intensieve zorg geeft op een consequente manier uitvoering aan de hulpvragen die in het begeleidingsplan van de cliŽnten zijn omschreven. Daarnaast ben je als medewerker mede verantwoordelijk voor het bieden van een duidelijke structuur, die op elke cliŽnt afzonderlijk is toegespitst. Professionele betrokkenheid, inlevingsvermogen en zelfstandig durven handelen zijn hiervoor onmisbare eigenschappen. De uitdaging op deze locaties is het constant zoeken naar een juiste balans tussen het ondersteunen en overnemen van de regie. Waar mogelijk streef je samen met de cliŽnt naar verbetering van (sociale) vaardigheden en het onderhouden van zijn of haar sociale netwerk.

Wij zoeken iemand die:

-           een relevant diploma heeft in Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-3. Niveau MBO-4 of HBO sluiten ook zeker goed aan;

-           affiniteit heeft met gedrags- en psychiatrische problematieken, je weet hiermee om te gaan of wilt dit graag leren;

-           flexibel is in te plannen, je kunt zowel dagdiensten als avond- en weekenddiensten draaien (geen nachten)

          duidelijke structuur kan bieden, een rustige en stabiele persoonlijkheid heeft en stevig in zijn/haar schoenen staat;

          op de juiste momenten zijn of haar eigen principes kan loslaten in het belang van de cliŽnt;

          zich houdt aan de afspraken die in het begeleidingsplan van cliŽnten staan beschreven;

          alert is en goed kan signaleren, waardoor escalaties in gedrag zoveel mogelijk kunnen worden voorkomen of begeleid.

 

Wij bieden

-           Een fijne werkplek met een diversiteit aan bewoners en collegaís, waarbij elke dag weer anders is!

-           Aandacht voor (bij)scholing en gerichte coaching om met deze doelgroep optimaal te kunnen

             werken.

-            Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De cao Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is ingedeeld in FWG 40, conform inschaling als medewerker intensieve zorg.

-           Een contract tussen de 8 en 28 uur (in overleg) voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden.

 

Informatie en solliciteren
Wil je graag eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met teamleider intensief, Sandra Buis, via telefoonnummer 06-15857903.

 

Om direct te solliciteren stuur je je schriftelijke sollicitatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V 11.01 naar Daelzicht, via het e-mail adres: sollicitatie@daelzicht.nl.

Gesprekken worden gepland in overleg.

 

 


[terug]

29-10-2018 - V 10.08 Flexpoolmedewerker

Voel jij de passie om dagelijks iets te betekenen voor mensen met een beperking? In een tijd dat de zorg complexer en uitdagender wordt, zijn er volop nieuwe kansen! Er is bij Daelzicht veel vrijheid voor eigen nieuwe initiatieven en je hebt invloed op de manier waarop jij of je team werkt. Daelzicht ondersteunt jou als werknemer in het op peil houden van je vakbekwaamheid in een veranderend zorglandschap.

 

Ben jij op zoek naar een manier om breed kennis te maken met verschillende doelgroepen en locaties binnen een grote zorginstelling? Hou jij van afwisseling en ben jij je in staat aan te passen aan verschillende doelgroepen, locaties, teams en draag jij graag jouw steentje bij door jouw kennis en ervaring toe te passen binnen de locaties waar jij aan de slag gaat?

 

Voor onze flexpool zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe medewerkers begeleiding in de functie van:

 

Flexpoolmedewerker


Het betreft een jaarcontract voor contracturen die met jou worden afgestemd tussen de 8 en 28 uur gemiddeld per week.

 

Flexpool Daelzicht

In 2017 is de flexpool binnen Daelzicht opgestart om een meer soepele en prettige manier te bieden voor locaties om langdurige vervangingen binnen de organisatie snel op te kunnen vangen met kundige en flexibele collegaís via een flexpoolconstructie. In deze constructie vervang je als flexpoolmedewerker een medewerker die voor langere termijn afwezig is i.v.m. bijvoorbeeld zwangerschapsverlof. Na de afgesproken periode wordt weer een nieuwe opdracht voor je geregeld via Daelzicht.

 

Wat zijn jouw mogelijkheden als flexpoolmedewerker? Natuurlijk kun jij jouw voorkeuren aangeven. Welke zijn dat? 

1. Je kiest minimaal 2 regioís waarvoor je beschikbaar bent: Noord, Midden en/of Zuid

2. Je kunt je voorkeur geven voor de doelgroepen waarmee je graag werkt. Wij hebben twee mogelijkheden hierin benoemd: 

- reguliere groepen / nadruk op gedrag / intensief

- reguliere groepen / nadruk op verzorging / EMB (Ernstig Meervoudig Beperkt)

 

Functieprofiel:

Binnen de flexpool wordt samen met jou een opdracht afgestemd m.b.t. werklocatie/doelgroep/uren/rooster. Van jou wordt verwacht dat je voor de betreffende overeengekomen periode deel gaat uitmaken van het team op de betreffende locatie. Je bent, net als de rest van het team, mede verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van de cliŽnten volgens de afspraken in de opgestelde begeleidingsplannen. Zodra jouw periode erop zit en de medewerker waarvoor jij hebt vervangen terug is, kun jij vol goede zin en met nog meer ervaring starten aan weer een nieuwe opdracht binnen Daelzicht.

 

Wat vragen we:

         Je beschikt over een relevant diploma in zorg en welzijn op niveau MBO-3, MBO-4 of HBO, zoals SPW, MMZ, VIG, VPK, SPH, MWD, Social Work;

         Je hebt affiniteit en ervaring in het begeleiden van cliŽnten in een zorgsetting;

         Je beschikt over een rijbewijs en een auto.

 

Wat bieden wij jou:

         Een afwisselende en uitdagende werkplek in een organisatie in ontwikkeling;

         Salaris in functiegroep 35 Cao Gehandicaptenzorg;

         Fijne collegaís en een mooie organisatie om in te werken, Daelzicht is in beweging!

Een jaarcontract 
 

[terug]

20-06-2018 - Communicatiestage (hbo)

De afdeling Marketing & Communicatie van Daelzicht is op zoek naar een stagiair. Tijdens deze meeloopstage lever je een directe bijdrage aan de taken en projecten van de afdeling. Zo kun je je op een dag bezighouden met het bijhouden van het intranet en social media-kanalen, schrijf je teksten voor verschillende doeleinden, en praat je met interne en externe stakeholders om informatie op te halen. Je komt terecht in een klein team, waarin je (creatieve) inbreng erg wordt gewaardeerd. Er staan een aantal leuke projecten op de agenda, waarbij we jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Er is ruimte voor een fulltime stagiair (36 uur per week). Bij meer dan 150 uur stage ontvang je een stagevergoeding. De standplaats is Heel, Limburg.

Wie zoeken we?

 • Je studeert hbo Communicatie of volgt een gerelateerde hbo-studie;
 • Je bent op zoek naar een uitdagende meeloopstage;
 • Je werkt goed zelfstandig, maar je voelt je in teamverband ook op je gemak;
 • Je denkt in (creatieve) oplossingen;
 • Je hebt affiniteit met schrijven en beheerst de Nederlandse taal tot in de spreekwoordelijke puntjes.


Herken jij jezelf in bovenstaande punten? Stuur dan jouw sollicitatie (motivatie en cv) naar communicatie@daelzicht.nl.


[terug]

<<< terug