Beste medewerker/vrijwilliger,

In december organiseert Daelzicht gezellige kerstavonden voor medewerkers en vrijwilligers.

Klik hier voor het aanmeldformulier.

Praktische informatie over de kerstavonden
Het programma
Tijdens de kerstavonden staat het samenzijn centraal. Er is genoeg te zien en te doen: geniet samen van lekkere hapjes, drankjes en gezellige muziek. En dit jaar nieuw: smakelijke proeverijen. Laat u verrassen!

Locatie regio Zuid
De locatie in Zuid-Limburg is dit jaar anders dan vorig jaar: de kerstavond op 18 december vindt plaats in het Beeker tuincentrum in Beek.

Open inloop
Op de uitnodiging staat dat de avonden plaatsvinden van 18.30 uur tot 22.30 uur. Er is een open inloop, dus u kunt zelf bepalen hoe laat u aanwezig bent.

Parkeerruimte
I.v.m. de verwachte grote opkomst willen we iedereen de tip geven om zoveel mogelijk te carpoolen, om parkeerproblemen te voorkomen.

Entreebewijs
Vergeet niet om de uitnodiging mee te nemen; dit is uw entreebewijs.

Geldigheid cadeaukaart tuincentrum
- De cadeaukaart heeft een waarde van €40,-
- De cadeaukaart is geldig vanaf 17 december 2019.
- U kunt de cadeaukaart tijdens de kerstavonden op alle drie de locaties gebruiken.
- Gaat u naar een kerstavond in een ander tuincentrum dan dat op uw cadeaukaart staat, én wilt u hem die avond gebruiken? Dan moet u de cadeaukaart in één keer helemaal opmaken.
- Kiest u ervoor om de cadeaukaart tijdens de kerstavond niet te gebruiken? Dan kunt u hem achteraf verzilveren bij het tuincentrum dat op uw cadeaukaart staat. De kaart is dan in delen besteedbaar en is drie jaar geldig.

Heeft u vragen over de kerstavonden? Stuur dan een mail naar facilitairmeldpunt@daelzicht.nl.

Tot in december!