Leren in de praktijk

Daelzicht is een lerende organisatie. Kennisdelen en continu leren dragen bij aan de kwaliteit van zorg die we onze cliŽnten bieden. De Daelzicht Academie is de plek van waaruit het leren bij Daelzicht wordt gecoŲrdineerd en uitgedragen. Leren nieuwe stijl, voor medewerkers en stagiaires, waar het ontwikkelen, uitwisselen en overdragen van kennis voornamelijk op de werkplek plaatsvindt en niet langer alleen in het klaslokaal. 
 
Flexibiliteit in leren krijgt alle ruimte door een combinatie van formeel en informeel leren. Er wordt steeds meer gebruik gemaakt van E-learning en naast individuele leertrajecten zetten we vooral in op leren in teamverband. Een nieuw te ontwikkelen digitaal leerlandschap brengt bovendien alle benodigde kennis en informatie binnen handbereik, waar dan ook en op elk moment. Door gebruik te maken van elkaars kennis, ervaring en talenten, zijn medewerkers in staat te groeien. Een groei die de cliŽnt ten goede komt.

Onder het motto leren = werken, werken = leren laten we inspiratie, creativiteit en het ontplooien van talenten de drijfveren zijn voor wat we Ďhet nieuwe lerení noemen.

Animatie Daelzicht Academie

Daelzicht in de media

Daelzicht Academie wint NSCU award 2014
De Daelzicht Academie is overtuigd winnaar geworden van de NSCU Academy Award 2014. NSCU staat voor een Nederlands netwerk van organisaties met een corporate university. De DA liet de andere genomineerden, KPN Academy en CBS KEI, ver achter zich. De Daelzicht Academie heeft de award gewonnen dankzij het vernieuwende werkplekleren dat ze binnen Daelzicht hebben geÔntroduceerd. In het bijzonder het leertraject voor werkbegeleiders en het leren van elkaar in een virtuele leeromgeving is positief opgevallen bij de jury.


Klik hier voor het krantenartikel: Daelzicht valt in de prijzen.
Klik hier voor het artikel: Werkplekleren: Samen maken wij het verschil.
Klik hier voor het artikel: Werkplekleren, een kans voor de zorgsector.

 

 

 

<<< terug