MBO stage lopen via de beroepsopleidende leerweg (BOL) 
Volg je een Mbo-opleiding in de zorg- of welzijnssector en zoek je een geschikte stageplaats dan ben je van harte welkom bij Daelzicht. Als je een beroepsopleidende leerweg (BOL) volgt, ben je als student aangemeld bij een ROC. Je hoeft je dan niet aan te melden bij Daelzicht. Je school regelt de stageplaatsen voor de beroepspraktijkvorming. Als stagiaire sta je als extra kracht op de werkvloer. Je hoeft niet de verantwoording te dragen die een werknemer heeft. Je krijgt dus alle kans de gehandicaptenzorg te leren kennen, onder begeleiding van onze deskundige medewerkers en een praktijkbegeleider.

HBO
Hbo-studenten moeten meestal zelf zoeken naar een stageplaats. Heb je belangstelling voor een stageplaats bij Daelzicht, stuur dan een motivatiebrief met CV naar stages@daelzicht.nl. Vermeld duidelijk de locatie van je voorkeur, opleiding, leerjaar, naam HBO instelling, de stageperiode (van-tot) en het aantal uren per week. Als vergoeding ontvang je 310 euro bruto per maand bij een 36-urige werkweek of naar rato over het aantal uren dat je per week stage loopt. Je beroepspraktijkvorming moet dan een omvang hebben van minimaal 150 uur. 

Klik hier voor de locaties van Daelzicht die een stageplaats aanbieden voor HBO studenten SPH/SW/Social Studies. 

We bieden ook enkele stageplekken voor studenten van de opleidingen: 
Hbo logopedie, fysiotherapie, facilitair
Hbo creatieve therapie
Universiteit psychologie

Maatschappelijke stage
Maatschappelijke stage is de mogelijkheid jongeren te laten zien hoe waardevol vrijwilligerswerk en maatschappelijke betrokkenheid is. Daelzicht biedt in samenwerking met scholen en welzijnsstichtingen een aantrekkelijk aanbod voor het invullen van deze stage. 

Meer informatie?
Stuur je vraag naar stages@daelzicht.nl

<<< terug