Actuele vacatures

Op deze pagina staat een actueel overzicht van onze openstaande vacatures. Reageren kan door je CV en motivatie te sturen naar sollicitatie@daelzicht.nl, onder vermelding van het betreffende vacaturenummer. 

 


06-06-2019 - V 06.03 Muziektherapeut in Koningslust (13 uur p.w.)

Daelzicht is ervan overtuigd dat mensen met een beperking hun leven in de samenleving op eigen wijze willen invullen. Wij luisteren naar hun vraag en bieden ondersteuning bij alle facetten van het leven. Dit doen wij met respect, warmte en deskundigheid. Bezoek ook eens onze website: www.daelzicht.nl.

 

Ben jij de enthousiaste muziektherapeut die wij zoeken? Klinkt werken in de gehandicaptenzorg jou als muziek in de oren? Weet jij bij mensen met een verstandelijke beperking de juiste snaar te raken? Ga jij (blok)fluitend naar je werk in de wetenschap dat jij onze cliŽnten niet alleen een leuke maar ook zinvolle dagbesteding bezorgd? Lees dan verder! Want wij zijn op zoek naar een:

 

Muziektherapeut

 

Het betreft een vacature voor een 13 uur in de week met bij aanvang direct een vast dienstverband.

 

Locatieprofiel:

Je werkt binnen de afdeling Muziek Noord. Vanuit deze afdeling bezoek je een gevarieerde groep cliŽnten. Deze cliŽnten variŽren zowel in leeftijd als in vorm van verstandelijke beperking; licht tot zeer ernstige (meervoudige) beperking, met eventueel autisme of aanverwante contactstoornissen. Het kan hierbij gaan om kinderen, volwassenen en ook onze oudere cliŽnten. Op beide locaties wordt muziek geboden, afgestemd op de cliŽnt en zijn/haar ondersteuningsplan. De groepen waaraan muziektherapie wordt gegeven variŽren van 3-4 personen tot 12 personen. De meeste muziekactiviteiten worden op de dagbestedingslocatie aangeboden of in het muzieklokaal. De standplaats van deze vacature is dan ook ons terrein Savelberg in Koningslust.

 

Functieprofiel:

Als Muziektherapeut begeleidt en ondersteunt u zelfstandig cliŽnten door middel van muziekactiviteiten. Dit doe je samen met je collega muziektherapeuten en uiteraard in afstemming met de begeleiding.

 

Wij verwachten dan ook van jou het volgende:

 • Het is belangrijk om te beschikken over muzikaliteit en je bent in staat om een begeleidingsinstrument te bespelen (gitaar, accordeon of keyboard).
 • Je gaat aan de slag met jouw kennis van specifieke methodes en werkvormen, die zijn afgestemd op mensen met een beperking.
 • Een positieve, actieve houding ten opzichte van de cliŽnt is belangrijk, evenals creativiteit, flexibiliteit, enthousiasme en professionaliteit.

 

Wij vragen:

 • Je beschikt over een afgeronde, relevante beroepsopleiding op HBO-niveau en de nodige werkervaring met de doelgroep.
 • Je bent iemand die zelfstandig en in teamverband initiatieven durft te nemen om kwalitatief de juiste zorg te bieden binnen deze doelgroep.
 • Je bent gewend het ondersteuningsplan van de cliŽnt als uitgangspunt te nemen en er voor te zorgen dat er ook volgens de juiste methodieken wordt gehandeld.

 

Wij bieden:

Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De functie is gewaardeerd op niveau FWG 45 als muziektherapeut, conform de cao gehandicaptenzorg. Een contract voor onbepaalde tijd (incl. 2 maanden proeftijd) voor 13 uur per week.

 

Belangstelling?

Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V 06.03 uiterlijk donderdag 20 juni 2019 naar Daelzicht e-mailadres: sollicitatie@daelzicht.nl.

 

Het is mogelijk informatie over de functie in te winnen bij leidinggevende zorg, Marc Kranen via telefoonnummer 06-12164998

 

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in overleg.

 

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.


[terug]

05-06-2019 - V 06.02 Medewerker begeleiding intensief Anjerhof 1 in Heel (20-28 uur p.w.)

Daelzicht is ervan overtuigd dat mensen met een beperking hun leven in de samenleving op eigen wijze willen invullen. Wij luisteren naar hun vraag en bieden ondersteuning bij alle facetten van het leven. Dit doen wij met respect, warmte en deskundigheid.

 

Kun jij iemand verstaan zonder woorden? Kun jij de rust, stabiliteit en veiligheid bieden die onze bewoners nodig hebben. Ben jij graag onderdeel van een team waarin je op elkaar moet kunnen bouwen en vertrouwen? Reageer dan snel! Want wij zijn op zoek naar een:

Medewerker begeleiding intensief
(20 Ė 28 uur p.w.)

Het gaat hierbij om een vast dienstverband (met 2 maanden proeftijd)

De locatie
Anjerhof 1 is een onderdeel van 4 gekoppelde woningen op ons moderne terrein voor Beschermd Wonen in Heel. Er wonen hier 9 bewoners, 2 vrouwen en 7 mannen tussen de 20 en 50 jaar in een beschermde, gesloten setting. 

Wat voor mensen zijn onze bewoners? Bijzondere mensen, die de wereld anders zien en ervaren dan anderen. En daar dan ook anders op reageren. Deze mensen hebben een ontwikkelingsniveau van maximaal 5 jaar, wat betekent dat zij zich op andere manieren uitdrukken. De bewoners zijn allemaal mobiel, maar door hun ontwikkelingsniveau is verzorging een taak die bij alle bewoners een rol speelt, van ondersteuning bij ADL, tot volledige overname van de verzorging. 

Hun zorgvragen zijn zeer divers qua hulpvraag gecombineerd met gedragsproblematiek, waarbij te denken is aan (een combinatie van) autisme en psychische gedragsproblematiek. De cliŽnten zijn ernstig verstandelijk beperkt en doordat zij niet kunnen praten, wordt per bewoner specifiek gecommuniceerd. Dit kan bijvoorbeeld zijn via pictoís. 

We zijn volop in ontwikkeling, als team en als de locatie. Er zijn afgelopen zomer bijvoorbeeld speeltoestellen in onze afgesloten tuin geplaatst, zodat onze bewoners zich naar hartenlust in hun eigen tuin kunnen vermaken. Binnen het team is veel aandacht voor het goed (leren) kennen van elkaar zodat je op elkaar kunt bouwen en vertrouwen. Hier is een positieve werksfeer!

De functie
Als medewerker begeleid en verzorg/ondersteun je de diverse verstandelijk beperkte bewoners die samen leven in groepsverband. Je ondersteunt de bewoner met zijn dagelijkse uitdagingen en activiteiten, van opstaan en douchen tot eten en (mee) naar de dagbesteding gaan. Je werkt samen met een collega, dus je hebt altijd iemand met wie je kunt overleggen en samen kunt optrekken. 

Het is belangrijk dat jij de capaciteit hebt om mensen aan te voelen en te begrijpen, ook al kunnen ze je niet precies vertellen wat ze bedoelen. Ook sta je voor elkaar klaar als het eens nodig is. Jij zorgt er samen met je collegaís voor dat de cliŽnten de best mogelijke kwaliteit van leven hebben en zij zo gelukkig mogelijk zijn.

Fysieke agressie komt voor, het is belangrijk dat je alert bent en signaleren kunt herkennen zodat escalaties zoveel mogelijk voorkomen kunnen worden. Dit is een uiting van frustratie en is niet persoonlijk gericht.

Wie zoeken we?
Als geschikte kandidaat heb jij:

 • Een afgeronde, relevante opleiding op minimaal MBO niveau 3, bijv. MMZ3.
 • Een diploma op niveau 4 of bijvoorbeeld SPH, Social Work of Pedagogiek sluit ook prima aan.
 • Aantoonbare affiniteit en werkervaring met mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag/ ernstige verstandelijke beperking, autisme, psychiatrische problematiek en bijkomende gedragsproblematiek. 
 • Een evenwichtig en positief ingesteld karakter, staat stevig in zijn/haar schoenen en kan consequent optreden.
 • Een flexibele instelling en kan werken in dag-, avond- en weekenddiensten (geen nachten).
 • Zin in een nieuwe baan waar geen dag hetzelfde is!

Wat bieden wij jou?
 • Een mooie werkplek in een stabiel en ervaren team;
 • Salaris in functiegroep 40 conform de CAO Gehandicaptenzorg, inschaling als medewerker intensieve zorg;
 • Door je ervaring en competenties bieden wij je direct een vast dienstverband met een contractgrootte van 20-28 uur per week.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Rogťr Pubben, leidinggevende zorg, op telefoonnummer 06-30950785.

Stuur je sollicitatie voorzien van motivatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V06.02 uiterlijk 19 juni 2019 naar Daelzicht, via het e-mailadres sollicitatie@daelzicht.nl.  
  
Gesprekken zullen plaatsvinden in overleg.

 

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.


[terug]

05-06-2019 - V 06.01 Begeleider Ringovenstraat in Panningen (28 uur p.w.)

Daelzicht is ervan overtuigd dat mensen met een beperking hun leven in de samenleving op eigen wijze willen invullen. Wij luisteren naar hun vraag en bieden ondersteuning bij alle facetten van het leven. Dit doen wij met respect, warmte en deskundigheid. Bezoek ook eens onze website: www.daelzicht.nl.

 

Wil jij aan de slag met onze oudere cliŽnten? Wij zijn voor onze locatie Ringovenstraat 27A in Panningen per 1 oktober op zoek naar een nieuwe collega in de functie van:

 

Begeleider

 

Het betreft een vacature voor een 28 uur in de week met bij aanvang direct een vast dienstverband.

 

Locatieprofiel:

Je gaat aan de slag op de Ringovenstraat 27. Dit is een moderne locatie (gebouwd in 2010) in een appartementencomplex waar oudere cliŽnten met een verstandelijke beperking begeleid wonen. De leeftijd van de cliŽnten die je gaat begeleiden varieert van midden 50 tot Ī 80 jaar. De nadruk van de zorg ligt binnen de locatie per groep op een ander vlak. De werkzaamheden bestaan uit ondersteunen in alle aspecten van het leven en indien noodzakelijk kunnen er verzorgende (waaronder ook voorbehouden) handelingen worden verricht. CliŽnten kunnen overdag deelnemen aan dagbesteding in de regio Panningen.

 

Functieprofiel:

Als begeleider ben je iemand die zelfstandig initiatieven durft te nemen om kwalitatief de juiste zorg te bieden. Je neemt de informatie in het Elektronisch CliŽnten Dossier (ECD) van de cliŽnt als uitgangspunt en zorgt dat er ook volgens de juiste methodieken wordt gehandeld. Je ondersteunt de Netwerkcoach bij de uitvoering van de ondersteuningsplannen van de cliŽnt. Je zet de cliŽnt in zijn kracht door hem/haar zoveel mogelijk zelfstandigheid te bieden. Je bedenkt creatieve en leuke initiatieven die de cliŽnten stimuleren in hun ontwikkeling rekening houdend met hun dagelijkse uitdagingen. 

Je werkzaamheden bestaan verder uit het, zowel individueel als in teamverband, bieden van begeleiding en ondersteuning aan de cliŽnten. Het ondersteuningsplan van de cliŽnt is leidend voor de zorg en dienstverlening die geboden wordt. Structuur en duidelijkheid zijn erg belangrijk voor onze cliŽnten. Vanwege de diversiteit in hulpvragen, cliŽntniveau en de ligging van de locatie verwachten we dat je beschikt over zelfstandigheid en doorzettingsvermogen en de kerncompetenties ondernemerschap, flexibiliteit en professionaliteit. Daarnaast ben je bereid om te werken in een wisselend rooster (inclusief weekend- en avonddiensten).

 

Wij vragen:

         Een diploma in Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-4 en je hebt ervaring met de beschreven doelgroep.

         Aantoonbare affiniteit met werken in de gehandicaptenzorg en meer in het bijzonder werken met de doelgroep ouder wordende cliŽnten..

         Een evenwichtig en positief ingesteld karakter, staat stevig in zijn/haar schoenen en kan consequent optreden.

         Een flexibele instelling en kan werken in dag-, avond- en weekenddiensten.

         Je bent creatief en proactief. Je zoekt, naast de reguliere begeleiding, voortdurend naar de mogelijkheden van de cliŽnten en geeft zelfstandig invulling aan nieuwe initiatieven!

 

Wij bieden: 

Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De functie is gewaardeerd op niveau FWG 40 als begeleider, conform de cao gehandicaptenzorg. Een contract voor onbepaalde tijd (incl. 2 maanden proeftijd) voor 28 uur per week.

 

Belangstelling?

Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V 06.01 uiterlijk 30 juni 2019 naar Daelzicht e-mailadres: sollicitatie@daelzicht.nl

 

Het is mogelijk informatie over de functie in te winnen bij leidinggevende zorg, Carmen Verbakel via telefoonnummer 06-46077851.

 

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in overleg.

 

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.

 


[terug]

31-05-2019 - Schoonmaakmedewerkers bij Daelzicht via GOM - vakantieperiode

GOM, onze externe partner voor het schoonmaakwerk op de locaties van Daelzicht, is voor de vakantieperiode nog op zoek naar enthousiaste:

 

Schoonmaakmedewerkers bij Daelzicht in Heel

 

We zijn per direct op zoek naar enthousiaste parttime collegaís bij Daelzicht in Heel, ook voor de vakantieperiode. In de functie ben je het visitekaartje van Gom en ben je mťťr dan schoonmaker: je bent soms ook het aanspreekpunt van mensen in het gebouw. Gastvrijheid staat bij Gom hoog in het vaandel.

 

We zijn op zoek naar collegaís:

Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:30 en 13:00 uur. De werktijden worden in overleg vastgesteld.

Op vrijdagavond van 20:00 tot 22:30 uur voor het schoonmaken van een zwembad. Hierbij is ervaring met machinaal schrobwerk een prť.

In de vakantie van 8 juli tot en met medio september. Je kunt je beschikbaarheid opgeven en dan worden de werkdagen en werktijden samen met jou vastgesteld. Zo kun je het werk perfect afwisselen met bijvoorbeeld een avondje naar de bioscoop of een drankje drinken met vrienden.

 

Wat zoeken wij in een schoonmaker?
Iemand die klantgericht is met een enthousiaste houding, die van aanpakken weet, een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift heeft en ervaring en affiniteit heeft met werken in de schoonmaakbranche en in de zorg.

 

Wij bieden

Wij bieden leuke collegaís, een informele werksfeer, ontwikkelmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao in het schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

 

Solliciteren

Vind je het leuk om ons team te komen versterken? Neem dan contact op met Moniek van Herten via 06-51340535 of MvHerten@Facilicom.nl

 

[terug]

28-05-2019 - V 05.20 Begeleider Nachtzorg Noord-Limburg (15-20 uur p.w.)

Daelzicht is ervan overtuigd dat mensen met een beperking hun leven in de samenleving op eigen wijze willen invullen. Wij luisteren naar hun vraag en bieden ondersteuning bij alle facetten van het leven. Dit doen wij met respect, warmte en deskundigheid. Bezoek ook eens onze website: www.daelzicht.nl.

 

Ben jij op je best in de nachtelijke uren? Ben jij flexibel, oplettend en alert en ben je een daadkrachtige en besluitvaardige persoonlijkheid? Sta jij stevig in je schoenen en kun je accuraat handelen in diverse voorkomende situaties?

 

Voor onze Beschermd Wonen locaties in Noord-Limburg zoeken wij binnen de Nachtzorg een:

 

Begeleider Nachtzorg Noord-Limburg

 

Het betreft vooralsnog een tijdelijk dienstverband van 1 jaar voor 15 Ė 20 uur per week. Bij gebleken geschiktheid kan na afloop van die periode een vast dienstverband worden aangeboden.

 

Locatieprofiel:

Het team van de nachtzorg binnen de Beschermd Wonen bestaat uit 50 medewerkers die zowel op locatieterrein als in de omliggende regio in samenwerking met Zorggroep Noord Ėen Midden Limburg zorg dragen voor een goede en veilige nachtrust voor onze cliŽnten. 

 

Functieprofiel:

Als Begeleider Nachtzorg verzorg, verpleeg en ondersteun je cliŽnten gedurende de nacht. Belangrijk is dat dit alles is afgestemd op de persoonlijke mogelijkheden en behoeften, zoals vastgelegd in het ECD en/of andere afspraken die gemaakt zijn. Gedurende de nacht worden de verschillende wooneenheden geobserveerd en is oplettendheid vereist bij deze observaties van cliŽnten en wordt extra aandacht gevraagd voor de veiligheidsaspecten. Binnen de nachtelijke uren wordt gebruik gemaakt van een zorgsysteem dat er mede aan bijdraagt dat ingespeeld kan worden op zorgvraag van de cliŽnt. In voorkomende gevallen handel je op basis van je eigen oordeel, afgestemd op de individuele afspraken ten behoeve van de cliŽnt en/of geldende protocollen en richtlijnen. 

 

Wij vragen:

 • Je hebt een afgeronde, relevante beroepsopleiding op minimaal MBO-niveau 4.
 • Je bent op zoek naar werk voor 15-20 uur per week, in overleg worden contracturen afgestemd.
 • Naast je reguliere werkzaamheden in de nacht, kan er ook tijd overdag worden gevraagd voor o.a. overleg en training.
 • Je hebt kennis en ervaring met zowel begeleidende als verzorgende werkzaamheden in de gehandicaptenzorg.
 • Bij voorkeur heb je de cursus fysieke weerbaarheid gevolgd en/of sta je ervoor open deze te volgen via Daelzicht.

 

Wij bieden:

Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie van Begeleider Nachtzorg is gewaardeerd op niveau FWG 40. Hierop komt nog een toeslag voor het werken in nachtdienst. 

 

Belangstelling?

Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV onder vermelding van vacaturenummer V 05.20 uitsluitend per e-mail uiterlijk 19 juni 2019 naar sollicitatie@daelzicht.nl.

 

Informatie over de functie kun je inwinnen bij Carmen Verbakel, Teamleider Nachtzorg, via telefoonnummer 0646077851.

 

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in overleg.

 

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.

 


[terug]

25-04-2019 - V 03.04 Vakantiewerk bij Daelzicht

Daelzicht is ervan overtuigd dat mensen met een beperking hun leven in de samenleving op eigen wijze willen invullen. Wij luisteren naar hun vraag en bieden ondersteuning bij alle facetten van het leven. Dit doen wij met respect, warmte en deskundigheid. Bezoek ook eens onze website: www.daelzicht.nl.

Op zoek naar een leuke vakantiebaan of ben je bijna klaar met je zorgopleiding en op zoek naar een 1e uitdaging? Kom werken bij Daelzicht en ontdek onze mooie locaties en prettige teams!

Daelzicht zoekt vakantiewerkers!

 

Voor diverse locaties in zowel Noord-, Midden- en Zuid-Limburg (tot Geleen/Beek) zoeken wij enthousiaste collegaís voor vakantiewerk in de functies:

Medewerker begeleiding en Zorgondersteuner

Periode

Zomer/Mei t/m september 2018 

Je dient minimaal 3 weken inzetbaar te zijn.


Functieprofielen

 

Zorgondersteuner

Als zorgondersteuner ben je ondersteunend aan de collegaís op de locaties. Jij bent de extra handjes voor alle werkzaamheden die je uit handen kan nemen. Dat kunnen cliŽntgerichte activiteiten zijn en meer huishoudelijke activiteiten.

 

Medewerker Begeleiding

De Medewerker Begeleiding kan (alleen of met collegaís) de verantwoordelijkheid dragen over de dagelijkse zorg en begeleiding van de cliŽnten/bewoners. Je kunt werken volgens het opgestelde zorg- en begeleidingsplan van de cliŽnt en verzorgt de dagelijkse  registraties.

 

Wij zoeken voor de functie Zorgondersteuner iemand die:

         Affiniteit heeft met werken in de zorg, bij voorkeur hiervoor studerende is.

         Je bent flexibel in te plannen.

         Je hebt minimaal 150 uur werk- of stage-ervaring in de gehandicaptenzorg.

         Je bent in staat zowel begeleidend als verzorgend bezig te zijn met onze bewoners. 

         (mate van verzorging is afhankelijk van de doelgroep)

                              

Wij zoeken voor de functie Medewerker Begeleiding iemand die:

         Een diploma heeft op minimaal MBO-3-niveau in een relevante zorg/welzijn opleiding.

         Minimaal 3 weken inzetbaar is, we hebben zowel mogelijkheden voor korte en langere termijn 

         (>3maanden)

         Je bent flexibel in te plannen voor zowel dag, avond en evt. slaapdiensten op locaties waar deze worden gedraaid (voornamelijk locaties in de wijk).

         Je hebt minimaal 150 uur werk- of stage-ervaring in de gehandicaptenzorg.

         Je bent in staat zowel begeleidend als verzorgend bezig te zijn met onze bewoners, de mate van verzorging is afhankelijk van de doelgroep.

 

Wij bieden

         Als zorgondersteuner wordt je ingeschaald in schaal 25 en als medewerker Begeleiding in schaal 35 van de cao Gehandicaptenzorg. 

         Plaatsingsperiode/contractperiode in overleg n.a.v. jouw mogelijkheden en die van Daelzicht. 

         Ben je minder dan 3 maanden beschikbaar, dan wordt je contract via Tempo-Team geregeld. Dit heeft geen invloed op je uursalaris!

 

Belangstelling en informatie

Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V 03.04 naar Daelzicht, via het e-mail adres: sollicitatie@daelzicht.nl. Graag vermelden hoeveel uren je beschikbaar bent, voor welke periode en welke regio. Wij kijken graag of we een goede match voor je kunnen maken!

Het is mogelijk informatie over de vacature in te winnen bij Yvonne van Bezel, Recruiter Daelzicht (06-15265372).

 

Je kunt je vraag ook via Whatís app sturen naar 06-15265372 en je krijgt antwoord op werkdagen tussen 9:00 en 14:00 uur!

 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Daelzicht is gehouden aan de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen in de Zorg (WKKGZ). In deze wet is vastgelegd dat het inwinnen van referenties verplicht is. Bij een indiensttreding zal een referentiecheck worden uitgevoerd.

 


[terug]

03-11-2018 - V 11.01 Medewerker gedragsgroep/intensief regio Noord-of Midden-Limburg

Karakter gezocht! Kun jij iemand verstaan zonder woorden? Zoek jij werk in de zorg waarbij beroep wordt gedaan op jouw sterke persoonlijkheid en improvisatievermogen? Waar je van je collegaís op aan kunt en waar elke dag nieuwe uitdagingen biedt?

Voor onze Beschermd Wonen locaties, zowel op ons terrein Savelberg in Koningslust (Noord-Limburg) als in Heel (Midden-Limburg), zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde:

Medewerkers begeleiding gedragsgroep

Contract voor onbepaalde tijd, aantal contracturen (8-28 uur) in overleg.

Locatieprofiel

Op onze mooie en sfeervolle terreinen in Koningslust en Heel zijn diverse soorten woongroepen en dagbestedingen te vinden. Naast een groot aantal Ďreguliereí woongroepen hebben wij diverse gedragsgroepen, zogenoemde Ďintensieveí groepen.

 

In deze intensieve woongroepen wonen cliŽnten met verschillende niveaus van functioneren, de verstandelijke beperking wordt gecombineerd met psychiatrische ziektebeelden en gedragsproblematiek, waarbij te denken valt aan (een combinatie van) autisme, bipolaire stoornis en destructief gedrag. Elke intensieve locatie (en individuele cliŽnt)  is weer anders qua niveau, leeftijd, samenstelling, mate van verzorging en soort huisvesting. Individuele benadering van de cliŽnten is het uitgangspunt van de zorgverlening.


Functieprofiel

De medewerker crisisopvang / intensieve zorg geeft op een consequente manier uitvoering aan de hulpvragen die in het begeleidingsplan van de cliŽnten zijn omschreven. Daarnaast ben je als medewerker mede verantwoordelijk voor het bieden van een duidelijke structuur, die op elke cliŽnt afzonderlijk is toegespitst. Professionele betrokkenheid, inlevingsvermogen en zelfstandig durven handelen zijn hiervoor onmisbare eigenschappen. De uitdaging op deze locaties is het constant zoeken naar een juiste balans tussen het ondersteunen en overnemen van de regie. Waar mogelijk streef je samen met de cliŽnt naar verbetering van (sociale) vaardigheden en het onderhouden van zijn of haar sociale netwerk.

Wij zoeken iemand die:

-           een relevant diploma heeft in Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-3. Niveau MBO-4 of HBO sluiten ook zeker goed aan;

-           affiniteit heeft met gedrags- en psychiatrische problematieken, je weet hiermee om te gaan of wilt dit graag leren;

-           flexibel is in te plannen, je kunt zowel dagdiensten als avond- en weekenddiensten draaien (geen nachten)

          duidelijke structuur kan bieden, een rustige en stabiele persoonlijkheid heeft en stevig in zijn/haar schoenen staat;

          op de juiste momenten zijn of haar eigen principes kan loslaten in het belang van de cliŽnt;

          zich houdt aan de afspraken die in het begeleidingsplan van cliŽnten staan beschreven;

          alert is en goed kan signaleren, waardoor escalaties in gedrag zoveel mogelijk kunnen worden voorkomen of begeleid.

 

Wij bieden

-           Een fijne werkplek met een diversiteit aan bewoners en collegaís, waarbij elke dag weer anders is!

-           Aandacht voor (bij)scholing en gerichte coaching om met deze doelgroep optimaal te kunnen

             werken.

-            Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De cao Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is ingedeeld in FWG 40, conform inschaling als medewerker intensieve zorg.

-           Een contract tussen de 8 en 28 uur (in overleg) voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden.

 

Informatie en solliciteren
Wil je graag eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met teamleider intensief, Sandra Buis, via telefoonnummer 06-15857903.

 

Om direct te solliciteren stuur je je schriftelijke sollicitatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V 11.01 naar Daelzicht, via het e-mail adres: sollicitatie@daelzicht.nl.

Gesprekken worden gepland in overleg.

 

 


[terug]

29-10-2018 - V 10.08 Flexpoolmedewerker

Voel jij de passie om dagelijks iets te betekenen voor mensen met een beperking? In een tijd dat de zorg complexer en uitdagender wordt, zijn er volop nieuwe kansen! Er is bij Daelzicht veel vrijheid voor eigen nieuwe initiatieven en je hebt invloed op de manier waarop jij of je team werkt. Daelzicht ondersteunt jou als werknemer in het op peil houden van je vakbekwaamheid in een veranderend zorglandschap.

 

Ben jij op zoek naar een manier om breed kennis te maken met verschillende doelgroepen en locaties binnen een grote zorginstelling? Hou jij van afwisseling en ben jij je in staat aan te passen aan verschillende doelgroepen, locaties, teams en draag jij graag jouw steentje bij door jouw kennis en ervaring toe te passen binnen de locaties waar jij aan de slag gaat?

 

Voor onze flexpool zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe medewerkers begeleiding in de functie van:

 

Flexpoolmedewerker


Het betreft een jaarcontract voor contracturen die met jou worden afgestemd tussen de 8 en 28 uur gemiddeld per week.

 

Flexpool Daelzicht

In 2017 is de flexpool binnen Daelzicht opgestart om een meer soepele en prettige manier te bieden voor locaties om langdurige vervangingen binnen de organisatie snel op te kunnen vangen met kundige en flexibele collegaís via een flexpoolconstructie. In deze constructie vervang je als flexpoolmedewerker een medewerker die voor langere termijn afwezig is i.v.m. bijvoorbeeld zwangerschapsverlof. Na de afgesproken periode wordt weer een nieuwe opdracht voor je geregeld via Daelzicht.

 

Wat zijn jouw mogelijkheden als flexpoolmedewerker? Natuurlijk kun jij jouw voorkeuren aangeven. Welke zijn dat? 

1. Je kiest minimaal 2 regioís waarvoor je beschikbaar bent: Noord, Midden en/of Zuid

2. Je kunt je voorkeur geven voor de doelgroepen waarmee je graag werkt. Wij hebben twee mogelijkheden hierin benoemd: 

- reguliere groepen / nadruk op gedrag / intensief

- reguliere groepen / nadruk op verzorging / EMB (Ernstig Meervoudig Beperkt)

 

Functieprofiel:

Binnen de flexpool wordt samen met jou een opdracht afgestemd m.b.t. werklocatie/doelgroep/uren/rooster. Van jou wordt verwacht dat je voor de betreffende overeengekomen periode deel gaat uitmaken van het team op de betreffende locatie. Je bent, net als de rest van het team, mede verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van de cliŽnten volgens de afspraken in de opgestelde begeleidingsplannen. Zodra jouw periode erop zit en de medewerker waarvoor jij hebt vervangen terug is, kun jij vol goede zin en met nog meer ervaring starten aan weer een nieuwe opdracht binnen Daelzicht.

 

Wat vragen we:

         Je beschikt over een relevant diploma in zorg en welzijn op niveau MBO-3, MBO-4 of HBO, zoals SPW, MMZ, VIG, VPK, SPH, MWD, Social Work;

         Je hebt affiniteit en ervaring in het begeleiden van cliŽnten in een zorgsetting;

         Je beschikt over een rijbewijs en een auto.

 

Wat bieden wij jou:

         Een afwisselende en uitdagende werkplek in een organisatie in ontwikkeling;

         Salaris in functiegroep 35 Cao Gehandicaptenzorg;

         Fijne collegaís en een mooie organisatie om in te werken, Daelzicht is in beweging!

 

[terug]

<<< terug