Actuele vacatures

Op deze pagina staat een actueel overzicht van onze openstaande vacatures. Reageren kan door je CV en motivatie te sturen naar sollicitatie@daelzicht.nl, onder vermelding van het betreffende vacaturenummer. 

 


18-04-2019 - V 04.07 Begeleider voor Violenhof 5-6 in Heel (24-28 uur p.w.)

Daelzicht is ervan overtuigd dat mensen met een beperking hun leven in de samenleving op eigen wijze willen invullen. Wij luisteren naar hun vraag en bieden ondersteuning bij alle facetten van het leven. Dit doen wij met respect, warmte en deskundigheid. Bezoek ook eens onze site: www.daelzicht.nl.

 

Ben jij een kei in creatief ombuigen en kun je redeneren vanuit je hart en logisch nadenken? Kun jij een veilige basis bieden en mensen in hun waarde laten? En sta je ook nog eens stevig in je schoenen en heb je respectvol omgaan met je medemens hoog in het vaandel staan? 

Voor de locatie Violenhof 5-6 in Heel, zijn wij op korte termijn op zoek naar een tweetal nieuwe collegaís in de functie van:

 

Begeleider


Het betreft een vast dienstverband van 24 of 28 uur gemiddeld per week.

 

Locatieprofiel:

Violenhof 5-6 bestaat uit 2 verschillende woongroepen van elk 9 cliŽnten. Naast een matige verstandelijke beperking is er bij een veelvuldigheid van de cliŽnten die er wonen sprake van een bijkomend (psychiatrisch) ziektebeeld en mogelijk onvoorspelbaar gedrag. Een aantal van onze bewoners hebben in het verleden zelfstandig gewoond en hebben bijvoorbeeld kinderen en kleinkinderen. De begeleiding is gericht op duidelijkheid en veiligheid bieden en waar nodig ondersteuning van verzorging.  Daarnaast is de begeleiding gericht op het stimuleren en in stand houden van zelfstandigheid. De leefsfeer in beide woningen is gemak en comfort. Het zijn hele mooie sfeervolle locaties waar veel aandacht is besteed aan het creŽren van sfeervolle leefruimtes. Hier is geen dag hetzelfde!

 

Functieprofiel: 

Je biedt zowel individueel als in teamverband, begeleiding en ondersteuning aan de cliŽnten. Structuur, duidelijkheid en ondersteuning bij de ADL zijn belangrijk voor de cliŽnt, en samen met de verantwoordelijke Netwerk Coach (NWC) en het team zorg je ervoor dat elke individuele zorgvraag volgens afgesproken methodieken wordt uitgevoerd. De uitdaging ligt vooral in de dagelijkse zorg die van medewerkers een grote mate van zelfstandigheid en inzicht vraagt. Eigenaarschap, professionaliteit, en flexibiliteit zijn de competenties die wij van elke medewerker verwachten. En een gezonde dosis humor is onmisbaar met deze bijzondere groep cliŽnten.

 

Wij vragen:

 • Een diploma in Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-3
 • Jij bent geduldig, vriendelijk, verbaal sterk en straalt rust en vertrouwen uit. Je maakt echt contact met de cliŽnt en je bent goed in staat professionele afstand te behouden.
 • Je hebt pedagogisch inzicht en een sterk inlevingsvermogen
 • Je bent bereid om te werken in een wisselend rooster (geen slaapdiensten)

 

Wij bieden:

Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is ingedeeld in FWG 40, conform inschaling als Begeleider..

Een vast dienstverband voor 24 of 28 uur gemiddeld per week.

 

Belangstelling?

Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV onder vermelding van vacaturenummer V 04.07 per email uiterlijk 28 april 2019 naar het e-mailadres sollicitatie@daelzicht.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Gerda Houben, leidinggevende zorg, via 06-13462244.

 

Gesprekken worden gepland op dinsdag 30 april.

 

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

 

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.

 

 


[terug]

12-04-2019 - V 04.06 Projectondersteuner financiŽle administratie in Heel

Zoek jij een uitdaging waarin een beroep wordt gedaan op jouw kennis van financieel administratieve processen en de automatisering rondom deze processen? Wil jij een belangrijke rol spelen in de veranderingen op onze afdeling financiŽle administratie? Lees dan snel verder!

 

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

 

Projectondersteuner FinanciŽle Administratie

 

Het betreft een contract vooralsnog vanaf 01-07-2019 tot 31-12-2019 voor 36 uur per week op ons kantoor in Heel.

 

Onze organisatie

Daelzicht is een organisatie die al 108 jaar in de verstandelijke gehandicapten zorg actief is. Wij hebben locaties in de provincie Limburg van Tienray (meest noordelijk) tot Stein (meest zuidelijk). Naast beschermd wonen in Heel en Koningslust bieden wij zorg en ondersteuning in de wijk, ambulante zorg bij onze cliŽnten thuis en dagbesteding op verschillende locaties. Het centrale kantoor, waar het merendeel van de ondersteunende diensten gehuisvest is, bevindt zich in de nabijheid van het instellingsterrein in Heel. Bij Daelzicht zetten 1600 collegaís en enkele honderden vrijwilligers zich elke dag actief in voor de cliŽnt. 

 

De fase waarin Daelzicht zich bevindt kenmerkt zich door herijking op onze strategie, meer focus op de cliŽnt en ontwikkeling van het bedrijf. Ontwikkeling in alle facetten: van leren en ontwikkelen van onze medewerkers tot het ontwikkelen van de organisatie waarbij we bouwen op het sterke fundament dat de organisatie van oudsher heeft. Daarnaast willen we vakmanschap, cliŽntgerichtheid, samenwerken en degelijkheid in de bedrijfsvoering op alle fronten in de organisatie laten groeien. Hiervoor zijn meerdere projecten gestart gericht op de uitvoering van de strategische koers en er gaan er in de toekomst nog meer starten. Dit maakt dat we dus ook op onze afdeling financiŽle administratie op zoek zijn naar een projectondersteuner om een bijdrage te leveren aan de verdere professionalisering van de afdeling.

 

Functieprofiel

De projectondersteuner draagt zorg voor de ontwikkeling, voorbereiding, aansturing en uitvoering van projecten binnen Daelzicht, in samenwerking met een interne projectleider binnen Daelzicht. De afdeling financiŽle administratie wil verder professionaliseren en verbeterslagen maken als het gaat om efficiency. Heldere taak- en procesbeschrijvingen ten aanzien en de kasboek controle moeten hierbij gaan helpen. En dit is dus waar jij mee aan de slag mag! Wil jij graag in kaart brengen hoe de werkprocessen lopen op deze afdeling, waar de verantwoordelijkheden liggen en hoe deze bijdragen aan  juiste en tijdige informatiebehoefte  (o.a. maandrapportage en jaarrekening)? Dan is dit het project voor jou! Uiteindelijk moeten de door jou aangeleverde inzichten (in de vorm van procesbeschrijvingen en schemaís) leiden tot een planmatigere manier van werken. 

 

Wij vragen

         Een relevant diploma op minimaal Mbo-plus niveau en  Hbo werk/denkniveau is gewenst. 

         Je bent gewend om met deadlines te werken en je kan goed doorvragen. 

         Je hebt ervaring met projectgericht werken en kennis van / ervaring met processen rondom financiŽle administratie en automatisering.

         Je bent een kundige en professionele gesprekspartner die gevraagd en ongevraagd de gewenste ondersteuning kan bieden aan je collegaís 

         Jij hebt goede computervaardigheden, waarbij wij verwachten dat je vaardig bent in Word, Excel en Powerpoint.

         Jij hebt sterke mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

         Jij bent een sociaal, open en daadkrachtig persoon.

 

Wij bieden

         Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Daelzicht valt onder de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingeschaald op FWG 45. 

         Een tijdelijke aanstelling vooralsnog tot 31-13-2019 voor 36 uur per week

         Een uitdagende functie waarin veel van je eigen ontwikkeling gevraagd wordt, en waar je dan ook zelf je stempel op kan drukken!

 

Belangstelling en solliciteren

Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V04.06 uiterlijk zondag 28 april 2019 naar Daelzicht, e-mailadres: sollicitatie@daelzicht.nl

 

Wil je meer informatie? Hiervoor kun je telefonisch contact opnemen met Loekie Ackermans, teamleider financiŽle administratie op telefoonnummer 06-15950405.

 

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.

[terug]

10-04-2019 - V 04.04 Dienstdoend Verpleegkundige voor onze Medische Dienst in Heel (12 uur p.w.)

Daelzicht is ervan overtuigd dat mensen met een beperking hun leven in de samenleving op eigen wijze willen invullen. Wij luisteren naar hun vraag en bieden ondersteuning bij alle facetten van het leven. Dit doen wij met respect, warmte en deskundigheid. Bezoek ook eens onze site: www.daelzicht.nl

 

Heb jij als verpleegkundige affiniteit met de gehandicaptenzorg? Wil jij graag aan de slag in onze medische dienst samen met onze enthousiaste collega-verpleegkundigen, artsen en doktersassistenten? Lees dan verder!

 

Binnen onze medische dienst, zoeken wij op korte termijn een kandidaat voor de functie van

 

Dienstdoend Verpleegkundige (DVP)

 

Voor 12 uur per week voor de duur van 1 jaar (incl. 1 maand proeftijd), met de intentie tot een vast dienstverband bij gebleken geschiktheid.

 

De functie:

Als verpleegkundige ben je in de avonden, weekenden en feestdagen (geen nachten) verantwoordelijk voor de verpleegkundige zorg binnen Daelzicht. Je wordt daar waar nodig ingezet om verpleegtechnische handeling te verrichten of te ondersteunen bij de verzorging van zieke cliŽnten. Daarnaast ben je gedurende jouw dienst de contactpersoon voor afdelingen als het gaat om medische vragen. Tijdens je dienst voer je triage uit en neem je zo nodig contact op met de dienstdoende arts. Je werkzaamheden starten vanuit de locatie in Heel.

Binnen deze functie heb je een signalerende rol, en een adviserende taak naar verschillende disciplines.

 

Wij vragen:

Als verpleegkundige heb je een afgeronde verpleegkundige opleiding op HBO niveau (of MBO-niveau en bereid om HBO werk- en denkniveau aan te tonen via een assessment). Je beschikt daarnaast over een geldige BIG-registratie. Je hebt een aantal jaren werkervaring. Affiniteit en ervaring met cliŽnten met een verstandelijke (en mogelijk) lichamelijke beperking(en) is een prť. Omdat je ingezet kunt worden binnen verschillende locaties is een rijbewijs en auto noodzakelijk.

 

Je herken  jij jezelf  in de volgende competenties: professioneel, ondernemend, flexibel, creatief en transparant. Daarnaast beschik jij over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden en ben je zelfstandig, nauwkeurig en stressbestendig. Ook ben je in staat om prioriteiten te stellen in je werkzaamheden en kun je goed samenwerken. Ten slotte ben je bereid tot bijscholing in een aantal veel voorkomende ziektebeelden en vaardigheden.

Het is een solistische functie en het vraagt een flexibele houding ten aanzien van de werktijden.

 

Wij bieden:

Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in FWG 45/50 conform de cao gehandicaptenzorg en gebaseerd op je kennis en ervaring.

 

Belangstelling?
Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V 04.04 vůůr 21 april 2019 naar Daelzicht, sollicitatie@daelzicht.nl

Voor informatie kan contact worden opgenomen met Anita Cremers, Dienstdoend Verpleegkundige via telefoonnummer 0615173235.

 

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.


[terug]

10-04-2019 - V 04.05 Medewerker Begeleiding voor Jos Klijnenlaan in Geleen (18 uur p.w.)

Daelzicht is ervan overtuigd dat mensen met een beperking hun leven in de samenleving op eigen wijze willen invullen. Wij luisteren naar hun vraag en bieden ondersteuning bij alle facetten van het leven. Dit doen wij met respect, warmte en deskundigheid.

 

Krijg jij energie van het in hun kracht zetten van je medemens en sta je stevig en optimistisch in je schoenen? Ben je een duizendpoot met een zorghart? Wil jij met zowel jonge als oudere cliŽnten aan de slag? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

 

Voor onze woonvoorziening aan de Jos Klijnenlaan in Geleen zijn wij op korte termijn op zoek naar een: 

 

Medewerker Begeleiding

 

Het betreft een vast dienstverband voor 18 uur per week (incl. 2 maanden proeftijd).                                                   

Locatieprofiel

Wonen Jos Klijnenlaan is een WBC die gesitueerd is in een flatgebouw aan de Jos Klijnenlaan in Geleen. Op deze locatie wonen momenteel 21 van onze cliŽnten. Deze cliŽnten wonen ieder in een eigen appartement met een voordeur op de galerij. Zo heeft iedere cliŽnt zijn eigen plekje. Tussen de appartementen van de cliŽnten bevindt zich ook een appartement dat gebruikt wordt als gezamenlijke ruimte en waar ook de begeleiding haar eigen ruimte heeft. De cliŽntpopulatie varieert in leeftijd (20-83 jaar) en hebben ieder hun eigen begeleidingsbehoefte.

Op de begane grond ligt het wijksteunpunt, een ontmoetingscentrum voor alle mensen uit de omgeving. Ook de cliŽnten van de Jos Klijnenlaan maken volop gebruik van het wijksteunpunt waar ze hun dagbesteding genieten.

 

Het team van Jos Klijnenlaan bestaat op dit moment uit 9 dames en 2 heren met een mix aan leeftijden en ervaring. Er is momenteel veel aandacht voor de ontwikkeling van het team. Wij zoeken iemand die graag samen met ons de schouders eronder wil zetten. 

 

Functieprofiel

Als Medewerker Begeleiding geef je op methodische wijze mede uitvoering aan de hulpvragen die in het ondersteuningsplan van de cliŽnten zijn omschreven. Om binnen de Jos Klijnenlaan te werken is het belangrijk dat je om kunt gaan met de dynamiek en uitdaging van het ondersteunen en sturen van jeugdige cliŽnten, maar ook ondersteuning en verzorging aan oudere cliŽnten kan bieden.

 

Elke dag is de agenda volgepland met allerhande afspraken voor de cliŽnten. De ťťn heeft ondersteuning nodig met opstaan, met de ander staat een afspraak bij de dokter gepland en bij de volgende cliŽnt heb je een contactmoment gepland om te kijken hoe het met hem of haar gaat. Ook verzorgende taken behoren tot de werkzaamheden, hierbij gaat het voornamelijk om ondersteuning bij de persoonlijke verzorging. 

 

Werken op Jos Klijnenlaan betekent werken in wisselende diensten (dag-, avond-, slaap-, en weekenddiensten). Je wordt geacht, naast het werken op je vaste locatie Jos Klijnenlaan, ook open te staan om uit te helpen op omliggende locaties indien nodig.

 

Wij vragen

 • Een diploma in Zorg en Welzijn, minimaal niveau MBO-3, een diploma SPW/MMZ-4 of HBO-SPH of MWD.
 • Je bent geduldig, vriendelijk, verbaal sterk, straalt rust en vertrouwen uit en bent in het bezit van een gezonde dosis humor.            
 • Je hebt bij voorkeur ervaring en affiniteit met de begeleiding van beschreven doelgroepen.
 • Je bent bereid om te werken in een wisselend rooster (inclusief weekend-, avond- en slaapdiensten).
 • Je staat ervoor open om naast diensten op deze woonlocatie indien nodig ook ingezet te worden op omliggende andere woon-, en dagbestedingslocaties.
 • Je beschikt over eigen vervoer.

 

Wij bieden

 • Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De cao Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is ingedeeld in FWG 35, conform inschaling als medewerker begeleiding.
 • Een vast dienstverband voor 18 uur per week (incl. 2 maanden proeftijd)

 

 

 

Informatie en solliciteren

Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV onder vermelding van vacaturenummer V 04.05, uitsluitend per email, uiterlijk 28 april 2019 naar Daelzicht, via het e-mailadres sollicitatie@daelzicht.nl

 

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met netwerkcoach Ciske van Hoof (0615857893).

 

Gesprekken worden gepland op donderdagmiddag 16 mei.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.

 


[terug]

08-02-2019 - V 02.07 Medewerker begeleiding regio Sittard-Geleen-Susteren BIJBAAN!

Heb jij geregeld wat uurtjes over om te kunnen werken naast bijvoorbeeld studie, stage of ander werk? En beschik jij over een diploma in zorg en welzijn en wil je graag werken in Sittard, Geleen of Susteren? Wij zoeken meerdere flexibele en enthousiaste:

 

Medewerkers begeleiding (bijbaan) 

 

Het betreft verschillende vacatures van gemiddeld 5 uur per week met de mogelijkheid tot meer uren tijdens vakantieperiodes. In beginsel betreft het een dienstverband voor de duur van een jaar, bij gebleken geschiktheid kan dit dienstverband omgezet worden in een vast dienstverband.

 

Profielen van de locaties:

 

In de Mehre (Susteren)
Op de locatie wonen In de Mehre in Susteren wonen 16 tot 18 cliŽnten in de leeftijd van 24 tot 79 jaar. Het zijn cliŽnten met een licht tot matige verstandelijke beperking waarbij de hulpvraag per cliŽnt heel divers is. Door de diverse doelgroep ligt bij de ene cliŽnt de nadruk op ontwikkeling en stimuleren van zelfredzaamheid en bij de andere cliŽnt op kwaliteit van leven en verzorging.

 

Leijenbroekerweg (Sittard)

Aan de Leyenbroekerweg in Sittard ligt een imposant voormalig klooster, prachtig gerestaureerd en omgetoverd tot appartementencomplex. In deze bijzondere omgeving wonen 16 jong volwassenen, ieder heeft een eigen appartement. Op de benedenverdieping ligt een grote gezellige keuken waar wordt gekookt en samen gegeten en we drinken samen geregeld een kop koffie. Er is een mooie tuin waar iedereen ís zomers lekker buiten kan zitten.  Goed wonen en genieten gaan hier prima samen!

 

Eindstraat (Geleen)

Binnen de locatie Eindstraat te Geleen woont een groep cliŽnten, met een matige tot lichte verstandelijke beperking met diverse zorgvragen, waaronder autistisch spectrum stoornis psychiatrische problematiek en ouder wordende cliŽnt. De begeleiding is vooral gericht op ondersteuning bieden bij de ontwikkeling en/of behoud van zelfstandigheid en de participatie in de maatschappij, zoals begeleiding van dag-invulling, werk, vrije tijd en het opbouwen van een sociaal netwerk.

 

Functieprofiel:

   
 • Als Medewerker Begeleiding geef je op methodische wijze mede uitvoering aan de hulpvragen die in het ondersteuningsplan van de cliŽnten zijn omschreven.
 •  
 • Je bent in staat, zowel individueel als in teamverband, begeleiding en/of ondersteuning te bieden aan de cliŽnt.
 •  
 • Essentieel voor het uitvoeren van deze functie is dat je werkt vanuit de houding zorgen dat (faciliteren) in plaats van zorgen voor (verzorgen).
 •  
 • Bij het begeleiden is het bieden van structuur en duidelijkheid belangrijk. Je bent iemand die stevig Je bent creatief en zoekt, voortdurend naar de mogelijkheden van de cliŽnt.
 •  
 • Er wordt gewerkt in wisselende diensten. Het is belangrijk bereid te zijn om te willen werken in een wisselend rooster (inclusief weekend- avond- en slaapdiensten).

 

 

Wij vragen: 

   
 • Je bent gemiddeld 4 tot 10 uur (in overleg) per week beschikbaar, bij voorkeur zowel op doordeweekse dagen als in het weekend. Mocht dit voor jou anders zijn, leg je mogelijkheden aan ons voor en wij kijken of we hier aan kunnen aansluiten. In de vakantieperiodes ben je bij voorkeur meer uren inzetbaar.
 •  
 • Je hebt een relevant diploma in zorg en welzijn op minimaal MBO 3-niveau.
 •  
 • Als Medewerker Begeleiding ben je iemand die op een motiverende, creatieve manier cliŽnten kan stimuleren.
 •  
 • Daarnaast herken jij je in onze kerncompetenties ondernemerschap, professionaliteit, flexibiliteit en transparantie. Je bent creatief en zoekt, voortdurend naar de mogelijkheden.
 •  
 • Je hebt werk- of stage-ervaring in de gehandicaptenzorg.

 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

 

Daelzicht is gehouden aan de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen in de Zorg (WKKGZ). In deze wet is vastgelegd dat het inwinnen van referenties verplicht is. Bij een indiensttreding zal een referentiecheck worden uitgevoerd.

 

Wij bieden: 

   
 • Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing.
 •  
 • De functie is gewaardeerd op niveau FWG 35.
 •  
 • Een leuke (bij) baan met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen! En volop mogelijkheden om meer te werken als het jou uitkomt in bijvoorbeeld schoolvakanties!

 

Belangstelling?

Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V 02.07 naar Daelzicht, via het e-mail adres: sollicitatie@daelzicht.nl

 

Het is mogelijk informatie over de functie in te winnen bij Moniek Schmeits, leidinggevende zorg Eindstraat en Leijenbroekerweg, via telefoonnummer 06-13596490 of Joep Rutten, leidinggevende zorg In de Mehre, via telefoonnummer 06-11773609.

 

De sollicitatiegesprekken worden in overleg gepland.

 

Deze vacature wordt zowel in- als extern geplaatst, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de sollicitatieprocedure.

 

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd. 


[terug]

03-11-2018 - V 11.01 Medewerker gedragsgroep/intensief regio Noord-of Midden-Limburg

Karakter gezocht! Kun jij iemand verstaan zonder woorden? Zoek jij werk in de zorg waarbij beroep wordt gedaan op jouw sterke persoonlijkheid en improvisatievermogen? Waar je van je collegaís op aan kunt en waar elke dag nieuwe uitdagingen biedt?

Voor onze Beschermd Wonen locaties, zowel op ons terrein Savelberg in Koningslust (Noord-Limburg) als in Heel (Midden-Limburg), zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde:

Medewerkers begeleiding gedragsgroep

Contract voor onbepaalde tijd, aantal contracturen (8-28 uur) in overleg.

Locatieprofiel

Op onze mooie en sfeervolle terreinen in Koningslust en Heel zijn diverse soorten woongroepen en dagbestedingen te vinden. Naast een groot aantal Ďreguliereí woongroepen hebben wij diverse gedragsgroepen, zogenoemde Ďintensieveí groepen.

 

In deze intensieve woongroepen wonen cliŽnten met verschillende niveaus van functioneren, de verstandelijke beperking wordt gecombineerd met psychiatrische ziektebeelden en gedragsproblematiek, waarbij te denken valt aan (een combinatie van) autisme, bipolaire stoornis en destructief gedrag. Elke intensieve locatie (en individuele cliŽnt)  is weer anders qua niveau, leeftijd, samenstelling, mate van verzorging en soort huisvesting. Individuele benadering van de cliŽnten is het uitgangspunt van de zorgverlening.


Functieprofiel

De medewerker crisisopvang / intensieve zorg geeft op een consequente manier uitvoering aan de hulpvragen die in het begeleidingsplan van de cliŽnten zijn omschreven. Daarnaast ben je als medewerker mede verantwoordelijk voor het bieden van een duidelijke structuur, die op elke cliŽnt afzonderlijk is toegespitst. Professionele betrokkenheid, inlevingsvermogen en zelfstandig durven handelen zijn hiervoor onmisbare eigenschappen. De uitdaging op deze locaties is het constant zoeken naar een juiste balans tussen het ondersteunen en overnemen van de regie. Waar mogelijk streef je samen met de cliŽnt naar verbetering van (sociale) vaardigheden en het onderhouden van zijn of haar sociale netwerk.

Wij zoeken iemand die:

-           een relevant diploma heeft in Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-3. Niveau MBO-4 of HBO sluiten ook zeker goed aan;

-           affiniteit heeft met gedrags- en psychiatrische problematieken, je weet hiermee om te gaan of wilt dit graag leren;

-           flexibel is in te plannen, je kunt zowel dagdiensten als avond- en weekenddiensten draaien (geen nachten)

          duidelijke structuur kan bieden, een rustige en stabiele persoonlijkheid heeft en stevig in zijn/haar schoenen staat;

          op de juiste momenten zijn of haar eigen principes kan loslaten in het belang van de cliŽnt;

          zich houdt aan de afspraken die in het begeleidingsplan van cliŽnten staan beschreven;

          alert is en goed kan signaleren, waardoor escalaties in gedrag zoveel mogelijk kunnen worden voorkomen of begeleid.

 

Wij bieden

-           Een fijne werkplek met een diversiteit aan bewoners en collegaís, waarbij elke dag weer anders is!

-           Aandacht voor (bij)scholing en gerichte coaching om met deze doelgroep optimaal te kunnen

             werken.

-            Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De cao Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is ingedeeld in FWG 40, conform inschaling als medewerker intensieve zorg.

-           Een contract tussen de 8 en 28 uur (in overleg) voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden.

 

Informatie en solliciteren
Wil je graag eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met teamleider intensief, Sandra Buis, via telefoonnummer 06-15857903.

 

Om direct te solliciteren stuur je je schriftelijke sollicitatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V 11.01 naar Daelzicht, via het e-mail adres: sollicitatie@daelzicht.nl.

Gesprekken worden gepland in overleg.

 

 


[terug]

29-10-2018 - V 10.08 Flexpoolmedewerker

Voel jij de passie om dagelijks iets te betekenen voor mensen met een beperking? In een tijd dat de zorg complexer en uitdagender wordt, zijn er volop nieuwe kansen! Er is bij Daelzicht veel vrijheid voor eigen nieuwe initiatieven en je hebt invloed op de manier waarop jij of je team werkt. Daelzicht ondersteunt jou als werknemer in het op peil houden van je vakbekwaamheid in een veranderend zorglandschap.

 

Ben jij op zoek naar een manier om breed kennis te maken met verschillende doelgroepen en locaties binnen een grote zorginstelling? Hou jij van afwisseling en ben jij je in staat aan te passen aan verschillende doelgroepen, locaties, teams en draag jij graag jouw steentje bij door jouw kennis en ervaring toe te passen binnen de locaties waar jij aan de slag gaat?

 

Voor onze flexpool zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe medewerkers begeleiding in de functie van:

 

Flexpoolmedewerker


Het betreft een jaarcontract voor contracturen die met jou worden afgestemd tussen de 8 en 28 uur gemiddeld per week.

 

Flexpool Daelzicht

In 2017 is de flexpool binnen Daelzicht opgestart om een meer soepele en prettige manier te bieden voor locaties om langdurige vervangingen binnen de organisatie snel op te kunnen vangen met kundige en flexibele collegaís via een flexpoolconstructie. In deze constructie vervang je als flexpoolmedewerker een medewerker die voor langere termijn afwezig is i.v.m. bijvoorbeeld zwangerschapsverlof. Na de afgesproken periode wordt weer een nieuwe opdracht voor je geregeld via Daelzicht.

 

Wat zijn jouw mogelijkheden als flexpoolmedewerker? Natuurlijk kun jij jouw voorkeuren aangeven. Welke zijn dat? 

1. Je kiest minimaal 2 regioís waarvoor je beschikbaar bent: Noord, Midden en/of Zuid

2. Je kunt je voorkeur geven voor de doelgroepen waarmee je graag werkt. Wij hebben twee mogelijkheden hierin benoemd: 

- reguliere groepen / nadruk op gedrag / intensief

- reguliere groepen / nadruk op verzorging / EMB (Ernstig Meervoudig Beperkt)

 

Functieprofiel:

Binnen de flexpool wordt samen met jou een opdracht afgestemd m.b.t. werklocatie/doelgroep/uren/rooster. Van jou wordt verwacht dat je voor de betreffende overeengekomen periode deel gaat uitmaken van het team op de betreffende locatie. Je bent, net als de rest van het team, mede verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van de cliŽnten volgens de afspraken in de opgestelde begeleidingsplannen. Zodra jouw periode erop zit en de medewerker waarvoor jij hebt vervangen terug is, kun jij vol goede zin en met nog meer ervaring starten aan weer een nieuwe opdracht binnen Daelzicht.

 

Wat vragen we:

         Je beschikt over een relevant diploma in zorg en welzijn op niveau MBO-3, MBO-4 of HBO, zoals SPW, MMZ, VIG, VPK, SPH, MWD, Social Work;

         Je hebt affiniteit en ervaring in het begeleiden van cliŽnten in een zorgsetting;

         Je beschikt over een rijbewijs en een auto.

 

Wat bieden wij jou:

         Een afwisselende en uitdagende werkplek in een organisatie in ontwikkeling;

         Salaris in functiegroep 35 Cao Gehandicaptenzorg;

         Fijne collegaís en een mooie organisatie om in te werken, Daelzicht is in beweging!

 

[terug]

20-06-2018 - Communicatiestage (hbo)

De afdeling Marketing & Communicatie van Daelzicht is op zoek naar een stagiair. Tijdens deze meeloopstage lever je een directe bijdrage aan de taken en projecten van de afdeling. Zo kun je je op een dag bezighouden met het bijhouden van het intranet en social media-kanalen, schrijf je teksten voor verschillende doeleinden, en praat je met interne en externe stakeholders om informatie op te halen. Je komt terecht in een klein team, waarin je (creatieve) inbreng erg wordt gewaardeerd. Er staan een aantal leuke projecten op de agenda, waarbij we jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Er is ruimte voor een fulltime stagiair (36 uur per week). Bij meer dan 150 uur stage ontvang je een stagevergoeding. De standplaats is Heel, Limburg.

Wie zoeken we?

 • Je studeert hbo Communicatie of volgt een gerelateerde hbo-studie;
 • Je bent op zoek naar een uitdagende meeloopstage;
 • Je werkt goed zelfstandig, maar je voelt je in teamverband ook op je gemak;
 • Je denkt in (creatieve) oplossingen;
 • Je hebt affiniteit met schrijven en beheerst de Nederlandse taal tot in de spreekwoordelijke puntjes.


Herken jij jezelf in bovenstaande punten? Stuur dan jouw sollicitatie (motivatie en cv) naar communicatie@daelzicht.nl.


[terug]

<<< terug