Actuele vacatures

Op deze pagina staat een actueel overzicht van onze openstaande vacatures. Reageren kan door je CV en motivatie te sturen naar sollicitatie@daelzicht.nl, onder vermelding van het betreffende vacaturenummer. 

 


20-02-2019 - V 02.16 Begeleider ambulante gezinsbehandeling (PPG) regio Midden- en Noord-Limburg

Ouders doen hun best kinderen zo goed mogelijk op te voeden. Een beperking bij kind en/of ouder maakt dit moeilijk. Begrijp jij dit? Ben jij in staat het gezin te begeleiden in het zoeken naar oplossingen bij hun vragen? Heb jij het in je om met deze gezinnen samen aan de slag te gaan?

 

Binnen het onderdeel ambulante gezinsbehandeling zijn wij voor regio Midden- en Noord-Limburg per direct op zoek naar een enthousiaste en ervaren

 

Begeleider Ambulante Gezinsbehandeling (PPG) 

 

Het betreft vooralsnog een tijdelijk dienstverband tot 31 december 2019 voor 10 tot 15 uur per week, met de intentie om bij goed functioneren daarna te komen tot een vast dienstverband. 

 

Indien gewenst is een groter urencontract mogelijk binnen Daelzicht, echter betreft dit dan inzet in een andere functie, namelijk medewerker begeleiding ambulant (FWG 35), of medewerker begeleiding (FWG 35) op een locatie van Daelzicht.

 

Team ambulante behandeling

Ambulante behandeling is bedoeld voor kinderen en gezinnen met een complexe zorgvraag rondom ontwikkeling en gedrag en is erop gericht om ouders of verzorgers vaardigheden of gedrag aan te leren om hiermee te kunnen omgaan. Ambulante behandeling vindt plaats in de thuissituatie. Ons team bestaat uit 6 enthousiaste collegaís, die ondersteund worden door een gedragsdeskundige. Gezamenlijk dragen wij zorg voor kwalitatieve zorg. We kijken kritisch naar wat we doen en zoeken vanuit een positieve insteek naar verbeteringen. Scholing en intervisie ondersteunen ons hierin.

 

Functieprofiel 

Als begeleidster ambulante behandeling zoek je samen met het gezin naar oplossingen voor hun vragen en problemen. De hulpvraag van het gezin is hierbij altijd het uitgangspunt, met als doel dat dat ouders na verloop van tijd zonder hulp de opvoeding van hun kind voor hun rekening kunnen nemen. Vanuit observaties en gesprekken adviseer je in een gezamenlijke aanpak, wordt een ondersteuningsplan opgesteld en in de dagelijkse situatie geoefend. Hierbij gebruik je specifieke methodes die een combinatie zijn van kind- en ouderbegeleiding. De begeleiding wordt continue geŽvalueerd en vastgelegd.

 

Wij vragen

         Je bent in het bezit van een diploma op HBO niveau van een (sociaal) pedagogische opleiding. Een aanvullende opleiding op het gebied van PPG/ IAG is een prť.

         Je hebt ervaring in de gehandicaptenzorg en bij voorkeur in het werken met de ontwikkeling van het kind en ouderbegeleiding.

         Je hebt ervaring met het werken in multi-probleem gezinnen.

         Je kunt zelfstandig werken en beschikt over goed sociale, communicatieve en signalerende vaardigheden die nodig zijn binnen deze context.
Je kunt samenwerken met andere disciplines die betrokken zijn bij het kind of het gezin en bent in staat hierbij het overzicht te houden.

         Je bent in staat de balans te houden tussen professionele afstand en gevraagde nabijheid.

         We vragen ook flexibiliteit in werktijden met name in naschoolse uren.

         SKJ-registratie is een pre

 

Wij bieden

         Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is ingedeeld conform de functie Praktisch Pedagogisch Gezinsbegeleider in FWG 45. Het functiehuis is momenteel in ontwikkeling. 

         Een boeiende functie waarin je veel verantwoordelijkheid krijgt in een betrokken en ervaren team.

         De mogelijkheid tot een groter urencontract indien je open staat voor een combinatie met de functie medewerker ambulante begeleider (FWG 35) of medewerker begeleiding (FWG 35) op een locatie van Daelzicht. 

         De mogelijkheid tot registratie SKJ en diverse scholingsmogelijkheden

 

Belangstelling en informatie

Stuur je motivatie en CV onder vermelding van vacaturenummer V 02.16 uitsluitend per email uiterlijk 6 maart naar Daelzicht, via het emailadres sollicitatie@daelzicht.nl.

 

Voor informatie kan contact worden opgenomen met Edith Schobbers, Leidinggevende zorg , 

via telefoonnummer 06-51447515 en/of Hanneke Verreussel, begeleider ambulante gezinsbehandeling via telefoonnummer 0612759739

 

Gesprekken vinden plaats op donderdag 14 maart .

 

 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Daelzicht is gehouden aan de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen in de Zorg (WKKGZ). In deze wet is vastgelegd dat het inwinnen van referenties verplicht is. Bij een indiensttreding zal een referentiecheck worden uitgevoerd.

 

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.

 

 


[terug]

15-02-2019 - V 01.11 Projectleider Flexpool en Roosteren

Daelzicht is ervan overtuigd dat mensen met een beperking hun leven in de samenleving op eigen wijze willen invullen. Wij luisteren naar hun vraag en bieden ondersteuning bij alle facetten van het leven. Dit doen wij met respect, warmte en deskundigheid. Bezoek ook eens onze website: www.daelzicht.nl.

 

Op zoek naar een uitdagende rol als projectleider in een zorgorganisatie die voortdurend stappen aan het zetten is? Wil jij graag aan de slag in een rol waarbij je verantwoordelijk wordt voor de optimale inzet van zorgmedewerkers en daarmee van grote invloed zijn op het welbevinden van je collegaís en de cliŽnten? Lees dan verder want: 

 

Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een:

 

Projectleider Flexpool en Roosteren

 

Het betreft een contract voor vooralsnog 2 jaar voor 28-30 uur per week op ons kantoor in Heel.. 

 

Onze organisatie

Daelzicht is een organisatie die al 108 jaar in de verstandelijke gehandicapten zorg actief is. Wij hebben locaties in de provincie Limburg van Tienray (meest noordelijk) tot Stein (meest zuidelijk). Naast beschermd wonen in Heel en Koningslust bieden wij zorg en ondersteuning in de wijk, ambulante zorg bij onze cliŽnten thuis en dagbesteding op verschillende locaties. Het centrale kantoor, waar het merendeel van de ondersteunende diensten gehuisvest is, bevindt zich in de nabijheid van het instellingsterrein in Heel. Bij Daelzicht zetten 1600 collegaís en enkele honderden vrijwilligers zich elke dag actief in voor de cliŽnt. 

 

De fase waarin Daelzicht zich bevindt kenmerkt zich door herijking op onze strategie, meer focus op de cliŽnt en ontwikkeling van het bedrijf. Ontwikkeling in alle facetten: van leren en ontwikkelen van onze medewerkers tot het ontwikkelen van de organisatie waarbij we bouwen op het sterke fundament dat de organisatie van oudsher heeft. Daarnaast willen we vakmanschap, cliŽntgerichtheid, samenwerken en degelijkheid in de bedrijfsvoering op alle fronten in de organisatie laten groeien. 

 

Functieprofiel

Als Projectleider Flexpool en Roosteren (procesgericht roosteren) heb je een tweeledige verantwoordelijkheid binnen Daelzicht. Als eerste ben je verantwoordelijk voor de flexpool. De flexpool bestaat op dit moment uit 23 medewerkers, die Daelzicht breed ingezet worden bij langdurig verzuim. Jij bent als projectleider verantwoordelijk voor het ontwikkelen en gestaag uitbouwen van deze flexpool samen met de leidinggevenden zorg. Daarnaast ben je leidinggevende van de flexpoolmedewerkers. 

 

Ten tweede ben je verantwoordelijk voor het Procesgericht Roosteren binnen Daelzicht. Het team bestaat uit 5 medewerkers en zij zorgen er samen voor dat de medewerkers van Daelzicht tijdig en nauwkeurig weten wat hun rooster is. Het procesgericht roosteren krijgt een steeds grotere rol binnen Daelzicht als het gaat om strategische personeelsplanning en capaciteitsmanagement. Van de Projectleider Flexpool en Roosteren wordt verwacht dat hij een de visie van Daelzicht vertaalt naar de verbeteringen en ontwikkeling van het Procesgericht Roosteren binnen Daelzicht. Daarbij is het belangrijk draagvlak en samenwerking te creŽren en te borgen rondom de Flexpool en het Procesgericht Roosteren binnen Daelzicht. 

 

Binnen beide themaís dient er veel ontwikkeld en verbeterd te worden met gevolgen voor de gehele organisatie. Kun jij deze ontwikkelingen zorgvuldig met ons aangaan en realiseren? 

 

En heb jij:

 • Een afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau, bij voorkeur aangevuld met een post-hbo opleiding management in de zorg (of vergelijkbaar);
 • Aantoonbare leidinggevende ervaring en kennis van roosteren in de zorg;
 • Aantoonbare affiniteit met automatisering en roostersystemen;
 • Kennis van de CAO Gehandicaptenzorg en de arbeidstijdenwet.

 

En kun jij:

 • Samenwerken met verschillende disciplines en expertises;
 • Het totaalplaatje vormen ten aanzien van de gewenste veranderingen/verbeteringen;
 • Omgaan met uiteenlopende standpunten en meer stakeholders;
 • Projectmatig werken;
 • Goed communiceren op diverse niveaus.

 

Wij bieden: 

 • Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. Daelzicht valt onder de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingeschaald op FWG 55.
 • Een tijdelijke aanstelling vooralsnog voor 2 jaar 28-30 uur per week.
 • Een uitdagende functie waarin veel ontwikkeling gevraagd wordt, waar je zelf je stempel kan drukken!

 

Ben je geinteresseerd?

Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V01.11 z.s.m. naar Daelzicht e-mailadres: sollicitatie@daelzicht.nl

 

Of bel om meer infomatie te vragen bij Karin Zelissen  (Manager HR) via telefoonnummer 0615857881.

 

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op in overleg

 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Daelzicht is gehouden aan de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen in de Zorg (WKKGZ). In deze wet is vastgelegd dat het inwinnen van referenties verplicht is. Bij een indiensttreding zal een referentiecheck worden uitgevoerd.

 

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.


[terug]

12-02-2019 - V 02.10 Medewerker begeleiding Susteren

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de gehandicaptenzorg waar een fijne afwisseling is aan werkzaamheden en een diverse doelgroep aan cliŽnten aanwezig is? Waar een beroep wordt gedaan op jouw zelfstandigheid, passie voor het werken in de zorg en jouw talent om anderen in hun kracht te zetten?

 

Voor onze Wonen in de Wijk  locatie Raadhuisplein in Susteren zijn wij op zoek naar een enthousiaste

 

Medewerker Begeleiding

 

Het betreft een vast dienstverbanden voor 18 uur per week, met in de periode maart t/m september de mogelijkheid om 24 uur te werken.

 

Locatieprofiel

Raadhuisplein is een sfeervolle locatie, gevestigd in het centrum van Susteren en is een woonlocatie met individuele appartementen, waar 18 cliŽnten wonen met een matig tot licht verstandelijke beperking. Op deze locatie wordt 24 uurs zorg geboden. De cliŽnten kunnen gebruik maken van hun individuele appartement alsook gezamenlijke woonruimtes. De doelgroep is zeer divers. Er vindt zowel begeleiding en verzorging plaats waarbij de nadruk ligt op het bieden van begeleidende zorg. De leeftijd van de cliŽnten ligt tussen de 20 en 75 jaar Het team op deze locatie bestaat uit ervaren en deskundige collegaís met veel kwaliteiten.

 

Functieprofiel

         Als Medewerker Begeleiding geef je op methodische wijze mede uitvoering aan de hulpvragen die in het ondersteuningsplan van de cliŽnten zijn omschreven.

         Je bent in staat, zowel individueel als in teamverband, begeleiding en/of ondersteuning te bieden aan de cliŽnt.

         Essentieel voor het uitvoeren van deze functie is dat je werkt vanuit de houding zorgen dat (faciliteren) in plaats van zorgen voor (verzorgen).

         Bij het begeleiden is het bieden van structuur en duidelijkheid belangrijk. Je bent iemand die stevig Je bent creatief en zoekt, voortdurend naar de mogelijkheden van de cliŽnt.

         Er wordt gewerkt in wisselende diensten. Het is belangrijk bereid te zijn om te willen werken in een wisselend rooster (inclusief weekend- avond- en slaapdiensten).

 

Wij vragen

         Je hebt een relevante afgeronde opleiding in zorg en welzijn op minimaal niveau MBO-3, bij voorkeur Verzorgende (IG) of Verpleegkundige.

         Je bent geduldig, oplettend, daadkrachtig en kunt je goed verplaatsen in de leefwereld van onze cliŽnten.

         Je bent flexibel inzetbaar.

Wij bieden

         Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De CAO gehandicaptenzorg is van toepassing.

         Conform de CAO Gehandicaptenzorg is de functie van Medewerker Begeleiding gewaardeerd op niveau FWG 35.

         Een vast dienstverband voor 18 uur per week.

 

Belangstelling en informatie

Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV onder vermelding van vacaturenummer V 02.10 uitsluitend per email uiterlijk zondag 24 februari naar Daelzicht, sollicitatie@daelzicht.nl.

 

Informatie over de functie kun je inwinnen bij Joep Rutten, leidinggevende zorg, via telefoonnummer

06 Ė11773609.

 

De sollicitatiegesprekken worden gepland in overleg.

 

De vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid. Boventallige medewerkers hebben voorrang in procedure en vaste dienstverbanden blijven gehandhaafd.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


[terug]

12-02-2019 - V 02.04 Netwerkcoach in Ringovenstraat 27 A1 in Panningen

Daelzicht is ervan overtuigd dat mensen met een beperking hun leven in de samenleving op eigen wijze willen invullen. Wij luisteren naar hun vraag en bieden ondersteuning bij alle facetten van het leven. Dit doen wij met respect, warmte en deskundigheid. Bezoek ook eens onze website: www.daelzicht.nl.

 

Word jij als Netwerkcoach enthousiast van onze oudere cliŽnten? Wil jij je graag inzetten om deze mensen een zo comfortabel en plezant mogelijke oude dag te bezorgen? En doe jij dit allemaal het liefst op een hele mooie locatie? Lees dan verder!

 

Voor de locatie Ringovenstraat 27 A1 in Panningen zijn wij voor 32 uur per week op zoek naar een:

 

Netwerkcoach

 

Locatieprofiel:

Ringovenstraat 27-A1 is een moderne locatie (gebouwd in 2010) in een appartementencomplex waar oudere cliŽnten begeleid wonen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. De leeftijd varieert van midden 50 tot Ī 80 jaar. De nadruk van de zorg ligt op de ondersteuning en begeleiding in alle aspecten van het leven. Voor een aantal cliŽnten worden verzorgende handelingen verricht. Bijna alle cliŽnten nemen deel aan dagbesteding in regio Panningen. 

 

Elke dag worden er in totaal 4 diensten gedraaid en in de nacht is er in het pand van de Ringovenstraat een nachtdienst aanwezig. Als netwerkcoach ben jij de verbinding tussen collegaís, behandelaars, cliŽnten en andere belanghebbenden. Van jou wordt verwacht dat je gesprekken aan gaat met cliŽnten, afspraken op volgt en de administratie in het ECD zo compleet mogelijk houdt en de samenwerking met de behandelaars en de begeleiders op zoekt en optimaliseert.

 

Functieprofiel:

Als netwerkcoach ga je je o.a. bezig houden met:

 • CoŲrdineren en regisseren van de ondersteuningsplan cyclus.
 • Vanuit duaal leiderschap, samen met de gedragsdeskundige en/of arts, regie voeren over het ondersteuningsproces en de uitvoering van de persoonlijke doelen van de cliŽnt.
 • Actief vorm en inhoud geven aan de trialoog tussen cliŽnt, cliŽntvertegenwoordiger en de organisatie.
 • Het actief betrekken van het informele en formele netwerk van de cliŽnt in het realiseren van de persoonlijke doelen.
 • Coachen van het team zo dat iedereen vanuit de eigen talenten en op basis van een heldere focus zo optimaal mogelijk bijdraagt aan het cliŽntwelzijn.
 • Proactief bijdragen aan het voortdurend verbeteren van de kwaliteit van zorg.
 • Binnen deze functie wordt deels uitvoerend meegewerkt binnen het rooster.

 

Wij vragen: 

 • Je beschikt over theoretische en praktische vakkennis op HBO niveau, te denken aan een HBO SPH, aangevuld met vakkennis en vaardigheden op het gebied van coaching.
 • Je bent een rustig en stabiel iemand die stevig in je schoenen staat, waar een team en de cliŽnten op kunnen bouwen. 
 • Je bent creatief en doortastend en zoekt, naast de begeleiding, voortdurend naar de mogelijkheden van de cliŽnten.
 • Ook heb je aantoonbaar affiniteit / ervaring met de taken en competenties die wij verwachten van de netwerkcoach.
 • Je hebt ervaring en affiniteit met autisme en kan fungeren als voorbeeld in de begeleiding van deze cliŽnten.

 

Wij bieden: 

 • Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de CAO gehandicaptenzorg. De functie is gewaardeerd op niveau FWG 50.
 • Een vast contract voor 32 uur in de week.

 

Belangstelling?

Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V 02.04 uiterlijk donderdag 21 februari 2019 naar Daelzicht, via het e-mailadres: sollicitatie@daelzicht.nl.

 

Het is mogelijk informatie over de functie in te winnen bij Carmen Verbakel, leidinggevende zorg, telefoonnummer: 06-46077851

 

Een assessment is onderdeel van de selectieprocedure.

 

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in overleg

 

Daelzicht is gehouden aan de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen in de Zorg (WKKGZ). In deze wet is vastgelegd dat het inwinnen van referenties verplicht is. Bij een indiensttreding zal een referentiecheck worden uitgevoerd.

 

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.


[terug]

08-02-2019 - V 02.08 BBL-leerlingen Maatschappelijke Zorg (niveau 3 en 4)

Daelzicht is ervan overtuigd dat mensen met een beperking hun leven in de samenleving op eigen wijze willen invullen. Wij luisteren naar hun vraag en bieden ondersteuning bij alle facetten van het leven. Dit doen wij met respect, warmte en deskundigheid.

 

Wil jij een vliegende start maken in de gehandicaptenzorg? Heb jij affiniteit met de doelgroep mensen met een beperking en wil jij daar dolgraag je werk van maken? Dan is dit je kans! Je kunt bij ons beginnen als leerling in de Beroeps Begeleidende Leerweg op mbo-niveau 3 of 4. Via deze leerweg combineer je leren met werken, zodat je je nieuwe kennis meteen kunt toepassen. Interesse? Solliciteer dan op onze vacature:

 

BBL-leerling Maatschappelijke Zorg (niveau 3 en 4)

 

Het gaat om een bbl-traject voor 28 uur in de week (excl. 1 dag onderwijs) vanaf 1 september 2019.


Wie zoeken wij? 
Wij zoeken nieuwe collegaís met een hart voor de zorg en meer specifiek een hart voor onze unieke cliŽnten. Ben jij een doorzetter, heb jij een goed beeld van je sterke en zwakke punten en wil je naast het leren werken in de gehandicaptenzorg aan de slag met je eigen ontwikkeling, dan verwelkomen wij jou graag! Wil jij graag onze cliŽnten helpen met alle facetten van het leven, denk aan de verzorging, dagbesteding, het sociale netwerk en het voeren van de regie hierover? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Wij gaan namelijk uit van de wens van de cliŽnt om ondanks de beperking, alles uit de mogelijkheden en het leven te halen.

 

Hoe ziet ons BBL-traject eruit?

Tijdens je BBL-traject ga je ťťn dag in de week naar school voor het theoretische gedeelte van je opleiding, en werk je daarnaast 28 uur in de praktijk bij Daelzicht, waarvan 3 uur is gereserveerd voor schoolopdrachten. Het praktijkgedeelte volg je binnen verschillende locaties en doelgroepen van Daelzicht, die zijn gelegen in de regioís Zuid/Midden- en Noord-Limburg. Tijdens je studie krijg je een werkbegeleider en een praktijkopleider toegewezen. Tijdens je brede opleidingstraject leer je alle facetten van het vak en word je klaargestoomd voor je verdere carriŤre in de gehandicaptenzorg! Aan het eind van dit traject heb je een MBO-diploma als Medewerker Maatschappelijke Zorg op Mbo niveau 3 of 4 en drie jaar werkervaring in de gehandicaptenzorg.

 

Jouw achtergrond
Je hebt een VMBO (theoretische leerweg / kader), MAVO- of HAVO-diploma, of je bent momenteel BOL-student in een relevante zorg/welzijnsopleiding op niveau 3 of 4.
Heb je al werkervaring of een afgeronde opleiding in de zorg? Dan kan de opleiding mogelijk voor je worden aangepast en wordt je ook zeker uitgenodigd om te solliciteren.

Daarnaast ben jij een echte teamplayer, heb jij een proactieve werkhouding en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden wij jou?
Als BBL-leerling bij Daelzicht bieden wij je een leerlingencontract van 28 uur per week met bijbehorend leerlingensalaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg vanaf 1 september 2019. Je werkt 28 uur per week en daarnaast ga je een dag in de week naar school. Daelzicht betaalt het school- en boekengeld gedurende je gehele opleiding en je krijgt een vast contract binnen onze organisatie wanneer je de opleiding succesvol hebt afgerond.

Wil je bij ons solliciteren?
Word jij blij van bovenstaand verhaal? Reageer dan snel op deze BBL-vacature met je CV en motivatie. Deze motivatie mag ook in een videopresentatie van maximaal 1,5 minuut: wij laten ons graag verrassen! Stuur je (video)motivatie en CV uiterlijk zondag 24 februari 2019 naar sollicitatie@daelzicht.nl.

Je hoort zo snel mogelijk of je wordt uitgenodigd voor een van onze selectiedagen. De selectiedagen vinden plaats in week 11. Houd hier dus alvast rekening mee. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

 

Meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sven Dekkers bij voorkeur via e-mail op sollicitatie@daelzicht.nl of telefonisch via 0611129439

 

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.

 

 

 

 

 


[terug]

08-02-2019 - V 02.09 Medewerker begeleiding Zonnebloemhof 20-21 in Heel

Heb jij affiniteit met de doelgroep NAH en kun jij zowel verzorging als begeleiding bieden aan deze doelgroep? Kun jij je inleven in de diverse vragen en achtergronden van cliŽnten? Hecht jij veel waarde aan een comfortabele en gezellige  werk- en woonomgeving en draag je daar graag je steentje aan bij?

 

Voor locatie Zonnebloemhof 20-21 in Heel zijn wij op zoek naar 2 enthousiaste:

 

Medewerkers begeleiding

 

Het betreft vast contract voor 12-26 uur per week (contracturen in overleg).

 

Locatieprofiel

Zonnebloemhof 20 en 21 zijn woningen voor Beschermd wonen op het moderne terrein van Daelzicht in Heel. De woningen kenmerken zich door de leefsfeer gemak en comfort. Er wonen met name oudere cliŽnten (o.a. met NAH) die behoefte hebben aan gezellige contacten en een fijne oude dag. Deze cliŽnten zijn veelal weinig mobiel en hebben veel begeleiding nodig bij hun verzorging en/of verpleging. De huizen zijn comfortabel en sfeervol ingericht en er wonen negen cliŽnten per huis. De cliŽnten hebben elk een eigen kamer en delen de woonkamer en keuken. De woningen zijn gelijkvloers en rolstoeltoegankelijk. Zonnebloemhof 20-21 is een afdeling bestaande uit twee afdelingen waar ťťn team op staat.

 

Functieprofiel

Als medewerker begeleiding geef je op methodische wijze mede uitvoering aan de hulpvragen die in het persoonlijk plan van de cliŽnten zijn omschreven. Je bent in staat, zowel individueel als in teamverband, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning te bieden aan de cliŽnten. Naast het verzorgen/verplegen is het bieden van structuur en duidelijkheid belangrijk. Er wordt gewerkt in een wisselend rooster (inclusief weekend- en avonddiensten, geen nachten).

 

Wij vragen:

- Je hebt een relevante afgeronde opleiding in zorg en welzijn op minimaal niveau MBO-3, bij voorkeur richting Verzorgende IG of Verpleegkundige.
- Kennis en ervaring met de doelgroep NAH en affiniteit met verzorgende taken is een grote prť.
- Je bent geduldig, oplettend, daadkrachtig en kunt je goed verplaatsen in de leefwereld van onze cliŽnten.
- Je bent tussen de 12 en 26 uur per week flexibel beschikbaar. Contracturen worden met jou in overleg bepaald, we hebben dus meerdere mogelijkheden.

Wij bieden:

- Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is gewaardeerd op niveau FWG 35.

- Een vast contract voor 12-26 uur gemiddeld per week, aantal contracturen in overleg.

 

Belangstelling?

Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V 02.09 uiterlijk 19 februari naar Daelzicht e-mailadres: sollicitatie@daelzicht.nl.

 

Het is mogelijk informatie over de functie in te winnen bij Joep Rutten, leidinggevende zorg, via telefoonnummer 06-11773609.

 

De sollicitatiegesprekken worden gepland op 22 februari.

 

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

 

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.


[terug]

08-02-2019 - V 02.07 Medewerker begeleiding regio Sittard-Geleen-Susteren BIJBAAN!

Heb jij geregeld wat uurtjes over om te kunnen werken naast bijvoorbeeld studie, stage of ander werk? En beschik jij over een diploma in zorg en welzijn en wil je graag werken in Sittard, Geleen of Susteren? Wij zoeken meerdere flexibele en enthousiaste:

 

Medewerkers begeleiding (bijbaan) 

 

Het betreft verschillende vacatures van 4 of 5 uur per week met de mogelijkheid tot meer uren tijdens vakantieperiodes. In beginsel betreft het een dienstverband voor de duur van een jaar, bij gebleken geschiktheid kan dit dienstverband omgezet worden in een vast dienstverband.

 

Profielen van de locaties:

 

In de Mehre (Susteren)
Op de locatie wonen In de Mehre in Susteren wonen 16 tot 18 cliŽnten in de leeftijd van 24 tot 79 jaar. Het zijn cliŽnten met een licht tot matige verstandelijke beperking waarbij de hulpvraag per cliŽnt heel divers is. Door de diverse doelgroep ligt bij de ene cliŽnt de nadruk op ontwikkeling en stimuleren van zelfredzaamheid en bij de andere cliŽnt op kwaliteit van leven en verzorging.

 

Leijenbroekerweg (Sittard)

Aan de Leyenbroekerweg in Sittard ligt een imposant voormalig klooster, prachtig gerestaureerd en omgetoverd tot appartementencomplex. In deze bijzondere omgeving wonen 16 jong volwassenen, ieder heeft een eigen appartement. Op de benedenverdieping ligt een grote gezellige keuken waar wordt gekookt en samen gegeten en we drinken samen geregeld een kop koffie. Er is een mooie tuin waar iedereen ís zomers lekker buiten kan zitten.  Goed wonen en genieten gaan hier prima samen!

 

Eindstraat (Geleen)

Binnen de locatie Eindstraat te Geleen woont een groep cliŽnten, met een matige tot lichte verstandelijke beperking met diverse zorgvragen, waaronder autistisch spectrum stoornis psychiatrische problematiek en ouder wordende cliŽnt. De begeleiding is vooral gericht op ondersteuning bieden bij de ontwikkeling en/of behoud van zelfstandigheid en de participatie in de maatschappij, zoals begeleiding van dag-invulling, werk, vrije tijd en het opbouwen van een sociaal netwerk.

 

Functieprofiel:

   
 • Als Medewerker Begeleiding geef je op methodische wijze mede uitvoering aan de hulpvragen die in het ondersteuningsplan van de cliŽnten zijn omschreven.
 •  
 • Je bent in staat, zowel individueel als in teamverband, begeleiding en/of ondersteuning te bieden aan de cliŽnt.
 •  
 • Essentieel voor het uitvoeren van deze functie is dat je werkt vanuit de houding zorgen dat (faciliteren) in plaats van zorgen voor (verzorgen).
 •  
 • Bij het begeleiden is het bieden van structuur en duidelijkheid belangrijk. Je bent iemand die stevig Je bent creatief en zoekt, voortdurend naar de mogelijkheden van de cliŽnt.
 •  
 • Er wordt gewerkt in wisselende diensten. Het is belangrijk bereid te zijn om te willen werken in een wisselend rooster (inclusief weekend- avond- en slaapdiensten).

 

 

Wij vragen: 

   
 • Je bent gemiddeld 4 tot 10 uur (in overleg) per week beschikbaar, bij voorkeur zowel op doordeweekse dagen als in het weekend. Mocht dit voor jou anders zijn, leg je mogelijkheden aan ons voor en wij kijken of we hier aan kunnen aansluiten. In de vakantieperiodes ben je bij voorkeur meer uren inzetbaar.
 •  
 • Je hebt een relevant diploma in zorg en welzijn op minimaal MBO 3-niveau.
 •  
 • Als Medewerker Begeleiding ben je iemand die op een motiverende, creatieve manier cliŽnten kan stimuleren.
 •  
 • Daarnaast herken jij je in onze kerncompetenties ondernemerschap, professionaliteit, flexibiliteit en transparantie. Je bent creatief en zoekt, voortdurend naar de mogelijkheden.
 •  
 • Je hebt werk- of stage-ervaring in de gehandicaptenzorg.

 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

 

Daelzicht is gehouden aan de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen in de Zorg (WKKGZ). In deze wet is vastgelegd dat het inwinnen van referenties verplicht is. Bij een indiensttreding zal een referentiecheck worden uitgevoerd.

 

Wij bieden: 

   
 • Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing.
 •  
 • De functie is gewaardeerd op niveau FWG 35.
 •  
 • Een leuke (bij) baan met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen! En volop mogelijkheden om meer te werken als het jou uitkomt in bijvoorbeeld schoolvakanties!

 

Belangstelling?

Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V 02.07 uiterlijk 24 februari naar Daelzicht, via het e-mail adres: sollicitatie@daelzicht.nl

 

Het is mogelijk informatie over de functie in te winnen bij Moniek Schmeits, leidinggevende zorg Eindstraat en Leijenbroekerweg, via telefoonnummer 06-13596490 of Joep Rutten, leidinggevende zorg In de Mehre, via telefoonnummer 06-11773609.

 

De sollicitatiegesprekken worden in overleg gepland.

 

Deze vacature wordt zowel in- als extern geplaatst, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de sollicitatieprocedure.

 

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd. 


[terug]

08-02-2019 - V 02.06 Medewerker Begeleiding voor Huybheide 11-12 in Koningslust (24-28 uur in de week)

Daelzicht is ervan overtuigd dat mensen met een beperking hun leven in de samenleving op eigen wijze willen invullen. Wij luisteren naar hun vraag en bieden ondersteuning bij alle facetten van het leven. Dit doen wij met respect, warmte en deskundigheid. Bezoek ook eens onze website: www.daelzicht.nl.

Voel jij je thuis in een omgeving waar we met veel respect onze bewoners verzorgen en begeleiden en ze een fijne dag bieden? Dan past deze vacature mogelijk bij jou!

 

Voor de locatie Huybheide 11-12 in Koningslust zijn wij op zoek naar een enthousiaste

Medewerker Begeleiding

 

Het betreft een vast dienstverband (met 2 maanden proeftijd) van 24-28 uur per week.

 

Locatieprofiel

Savelberg is ťťn van de twee instellingsterreinen van Daelzicht en is gelegen in de plaats Koningslust. Op dit terrein zijn diverse soorten woongroepen en dagbestedingen te vinden. Daarnaast vind je op Savelberg vrijwel alle faciliteiten die onze cliŽnten nodig hebben.


Huybheide 11-12 zijn 2 geschakelde woongroepen van elk 7 cliŽnten. De cliŽntpopulatie bestaat uit mannen en vrouwen in variŽrende leeftijden van 23 tot 65 jaar. Het gaat om een groep cliŽnten met een matige tot ernstige verstandelijke beperking met ieder hun eigen (gedrags-)specifieke behoeften en dit vraagt voor iedere cliŽnt een unieke manier van aansturen. Voor de lichamelijke verzorging is ongeveer de helft van onze cliŽnten volledig of bijna volledig afhankelijk van onze zorg. De hulpvragen zijn zeer divers waarbij te denken is aan: autisme, gedragsproblematiek en dementie. Daarnaast komen ook nog fysieke belemmeringen voor in de vorm van: doofheid, slechtziendheid en spasticiteit. Sommige cliŽnten zijn afhankelijk van een rolstoel. Er komen dagelijks verpleegtechnische handelingen voor. Zoals je kunt lezen een zeer diverse groep met veel uitdagingen voor jou als nieuwe collega!

 

Functieprofiel

Als medewerker begeleiding geef je op methodische wijze mede uitvoering aan de hulpvragen die in het ondersteuningsplan van de cliŽnten zijn omschreven. Je bent in staat, zowel individueel als in teamverband verzorging en begeleiding te bieden aan de cliŽnt. Je bent geduldig, oplettend, daadkrachtig en kunt je goed verplaatsen in de leefwereld van onze cliŽnten. Je bent creatief en zoekt voortdurend naar de mogelijkheden van de cliŽnt. Er wordt gewerkt in een rooster met wisselende diensten, zonder slaapdiensten.

 

Wie zoeken we?

 • Je hebt een relevante afgeronde opleiding in zorg en welzijn op minimaal niveau MBO-3.
 • Je bent geduldig, oplettend, daadkrachtig en kunt je goed verplaatsen in de leefwereld van onze cliŽnten.
 • Je bent flexibel inzetbaar.


Wij bieden

Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De cao Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is ingedeeld in FWG 35.

 

Belangstelling?

Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V 02.06 voor vrijdag 15 februari 2019 naar Daelzicht, via het e-mail adres: sollicitatie@daelzicht.nl.

 

Het is mogelijk informatie over de functie in te winnen bij Bernadet Vervoort, leidinggevende zorg, telefonisch bereikbaar op 06-51361611.

 

Gesprekken worden gepland in overleg.

 

Deze vacature wordt zowel in- als extern geplaatst, waarbij interne kandidaten voorrang hebben in de sollicitatieprocedure.
Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.

 


[terug]

01-02-2019 - V 02.02 Medewerker Begeleiding Violenhof 5-6 in Heel (24/28 u)

Daelzicht is ervan overtuigd dat mensen met een beperking hun leven in de samenleving op eigen wijze willen invullen. Wij luisteren naar hun vraag en bieden ondersteuning bij alle facetten van het leven. Dit doen wij met respect, warmte en deskundigheid. Bezoek ook eens onze site: www.daelzicht.nl

 

Ben jij een kei in creatief ombuigen en kun je redeneren vanuit je hart en logisch nadenken?    Kun jij een veilige basis bieden en mensen in hun waarde laten? En sta je ook nog eens stevig in je schoenen en heb je respectvol omgaan met je medemens hoog in het vaandel staan?

Voor de locatie Violenhof 5-6 in Heel, zijn wij op korte termijn op zoek naar een aantal nieuwe collegaís in de functie van:

 

Medewerker Begeleiding 


Het betreft een vast dienstverband van 24 of 28 uur gemiddeld per week.

 

Locatieprofiel:

Violenhof 5-6 bestaat uit 2 verschillende woongroepen van elk 9 cliŽnten. Naast een matige verstandelijke beperking is er bij een veelvuldigheid van de cliŽnten die er wonen sprake van een bijkomend (psychiatrisch) ziektebeeld en mogelijk onvoorspelbaar gedrag. Een aantal van onze bewoners hebben in het verleden zelfstandig gewoond en hebben bijvoorbeeld kinderen en kleinkinderen. De begeleiding is gericht op duidelijkheid en veiligheid bieden en waar nodig ondersteuning van verzorging.  Daarnaast is de begeleiding gericht op het stimuleren en in stand houden van zelfstandigheid. De leefsfeer in beide woningen is gemak en comfort. 

 

Functieprofiel: 

Je biedt zowel individueel als in teamverband, begeleiding en ondersteuning aan de cliŽnten. Structuur, duidelijkheid en ondersteuning bij de ADL zijn belangrijk voor de cliŽnt, en samen met de verantwoordelijke Netwerk Coach (NWC) en het team zorg je ervoor dat elke individuele zorgvraag volgens afgesproken methodieken wordt uitgevoerd. De uitdaging ligt vooral in de dagelijkse zorg die van medewerkers een grote mate van zelfstandigheid en inzicht vraagt. Eigenaarschap, professionaliteit, en flexibiliteit zijn de competenties die wij van elke medewerker verwachten. 

 

Wij vragen:

         Een diploma in Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-3, een diploma SPW/MMZ-4 of HBO SPH of MWD sluit ook prima aan.

         Jij bent geduldig, vriendelijk, verbaal sterk en straalt rust en vertrouwen uit. Je maakt echt contact met de cliŽnt maar je bent goed in staat professionele afstand te behouden.

         Je hebt pedagogisch inzicht en een sterk inlevingsvermogen

         Je bent bereid om te werken in een wisselend rooster (geen slaapdiensten) 

 

Wij bieden:

         Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is ingedeeld in FWG 35, conform inschaling als medewerker begeleiding.

         Een vast dienstverband voor 24 of 28 uur gemiddeld per week.

 

Belangstelling?

Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV onder vermelding van vacaturenummer V 02.01 uitsluitend per email uiterlijk 17 februari naar het e-mailadres sollicitatie@daelzicht.nl.

Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Gerda Houben, leidinggevende zorg, via 06-13462244.

 

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op woensdag 20 februari 2019.

 

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

 

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.

 

 


[terug]

01-02-2019 - V 02.02 Medewerker ambulante begeleiding (meerdere regio's)

Daelzicht is ervan overtuigd dat mensen met een beperking hun leven in de samenleving op eigen wijze willen invullen. Wij luisteren naar hun vraag en bieden ondersteuning bij alle facetten van het leven. Dit doen wij met respect, warmte en deskundigheid. Bezoek ook eens onze site: www.daelzicht.nl

 

Klinkt ondersteuning bij de cliŽnt thuis jou als muziek in de oren? Ben jij een zelfstandig type die zich goed kan aanpassen aan de verschillende en soms uiteenlopende hulpvragen van cliŽnten? Ben je op zoek naar een baan in de zorg waarbij je zelf wat te zeggen hebt over de indeling van je agenda?

 

Voor het ambulante teams regio Zuid- (regio Sittard), Midden- (regio Roermond e.o.) en Noord-Limburg zijn wij doorlopend op zoek naar collegaís die geheel of aanvullend op hun huidige functie zich willen inzetten in de functie van:

Medewerker ambulante begeleiding
Het betreft een vast dienstverband voor 5 tot 22 uur per week (in overleg).

Ambulante ondersteuning binnen Daelzicht

We bieden zowel voor volwassenen als voor de doelgroep kind & jeugd en gezin ambulante begeleiding.

 

         Ambulante Begeleiding volwassenen van Daelzicht biedt ambulante begeleiding aan volwassenen met een beperking, autisme, of bijzondere gedragsproblemen. De ondersteuning is steeds afgestemd op de individuele mogelijkheden en wensen van de cliŽnt en richt zich met name op het persoonlijk welzijn van de kwetsbare burger en zijn omgeving, met de nadruk op het mede ontwikkelen van zijn zelfstandigheid, sociale netwerk en vrijetijdsbesteding. 

 

         Ambulante Begeleiding Kind en Jeugd en gezin 

Ondersteuning in de thuissituatie, op school of op een andere plek waar ondersteuning gewenst is, dat noemen we ambulante ondersteuning. Voor kinderen die net wat extra begeleiding nodig hebben of voor ouders die wel wat professioneel advies kunnen gebruiken bij lichte opvoedingsvragen, staat een team van ambulante medewerkers klaar. 

 

De functie
In de ambulante begeleiding geef je uitvoering aan de specifieke hulpvragen van de cliŽnt thuis. De werkzaamheden kunnen in overleg met de kwetsbare burger, zowel overdag als ís avonds gepland worden. Onderlinge ondersteuning in het team vinden wij een vanzelfsprekendheid. Werken in ambulante begeleiding betekent dat je alleen werkt en zelfstandig op pad gaat.

Diensten worden afgestemd op de wens van de cliŽnt, waarin ruimte is om aan te geven of je beschikbaar bent. Wij hebben mogelijkheden voor 5 tot 22 uur gemiddeld per week, dus jouw eigen wensen hierin zijn absoluut bespreekbaar.


Wie zoeken we
Een zelfstandige medewerker met een groot aanpassingsvermogen, professionele betrokkenheid en  inlevingsvermogen. Je kunt je aanpassen aan normen en waarden van het gezin of de cliŽnt waar je werkzaam bent. Doorzettingsvermogen, zelfreflectie, grenzen aangeven en verwachtingen uitspreken zijn voor ons vanzelfsprekend.

Hiernaast beschik je over een relevant diploma minimaal MBO niveau 3, bijv. MMZ, SPW, VIG, VPK, Social Work, SPH. Je hebt ervaring in de ondersteuning van mensen met een beperking, bij voorkeur in een ambulante setting; Je hebt een flexibele instelling en kunt werken in dag-, avond- en weekenddiensten (in overleg) en je hebt de beschikking over een auto. 

Wat bieden wij jou

- Een leuke, uitdagende en afwisselende werkomgeving in een ervaren team.
- Salaris in functiegroep 35 conform de CAO Gehandicaptenzorg, inschaling als medewerker begeleiding.
- Een urencontract tussen de  5 en 22 uur per week, afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden.

Informatie en sollicitatie
Voor meer informatie over de vacatures kun je contact opnemen met:

 

Regio Zuid 

Edith Schobbers, leidinggevende zorg, via 06-51447515

 

Regio Midden en Noord 

Nico Marcelis, leidinggevende zorg, via 06-22872990

 

Wil je graag solliciteren?
Stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V02.02 naar Daelzicht, via het e-mailadres sollicitatie@daelzicht.nl.  

Gesprekken worden gepland in overleg.


Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Vaste dienstverbanden blijven gehandhaafd.


[terug]

28-01-2019 - V 01.14 Begeleider Nachtzorg Noord-Limburg in Koningslust

 

Daelzicht is ervan overtuigd dat mensen met een beperking hun leven in de samenleving op eigen wijze willen invullen. Wij luisteren naar hun vraag en bieden ondersteuning bij alle facetten van het leven. Dit doen wij met respect, warmte en deskundigheid. Bezoek ook eens onze website: www.daelzicht.nl.

 

Ben jij op je best in de nachtelijke uren? Ben jij flexibel, oplettend en alert en ben je een daadkrachtige en besluitvaardige persoonlijkheid? Sta jij stevig in je schoenen en kun je accuraat handelen in diverse voorkomende situaties?

 

Voor onze Beschermd Wonen locaties in Noord-Limburg zoeken wij binnen de Nachtzorg per 1 maart 2019 een

 

Begeleider Nachtzorg Noord-Limburg

 

Het betreft vooralsnog een tijdelijk dienstverband van 1 jaar voor 15 uur per week. Bij gebleken geschiktheid kan na afloop van die periode een vast dienstverband worden aangeboden.

 

Locatieprofiel:

Het team van de nachtzorg binnen de Beschermd Wonen bestaat uit 50 medewerkers die zowel op locatieterrein als in de omliggende regio in samenwerking met Zorggroep Noord Ėen Midden Limburg zorg dragen voor een goede en veilige nachtrust voor onze cliŽnten. 

 

Functieprofiel:

Als Begeleider Nachtzorg verzorg, verpleeg en ondersteun je cliŽnten gedurende de nacht. Belangrijk is dat dit alles is afgestemd op de persoonlijke mogelijkheden en behoeften, zoals vastgelegd in het ECD en/of andere afspraken die gemaakt zijn. Gedurende de nacht worden de verschillende wooneenheden geobserveerd en is oplettendheid vereist bij deze observaties van cliŽnten en wordt extra aandacht gevraagd voor de veiligheidsaspecten. Binnen de nachtelijke uren wordt gebruik gemaakt van een zorgsysteem dat er mede aan bijdraagt dat ingespeeld kan worden op zorgvraag van de cliŽnt. In voorkomende gevallen handel je op basis van je eigen oordeel, afgestemd op de individuele afspraken ten behoeve van de cliŽnt en/of geldende protocollen en richtlijnen. 

 

Wij vragen:

 • Je hebt een afgeronde, relevante beroepsopleiding op minimaal MBO-niveau 4.
 • Je bent op zoek naar werk voor 15 uur per week, in overleg worden contracturen afgestemd.
 • Naast je reguliere werkzaamheden in de nacht, kan er ook tijd overdag worden gevraagd voor o.a. overleg en training.
 • Je hebt kennis en ervaring met zowel begeleidende als verzorgende werkzaamheden in de gehandicaptenzorg.
 • Bij voorkeur heb je de cursus fysieke weerbaarheid gevolgd en/of sta je ervoor open deze te volgen via Daelzicht.

 

Wij bieden:

Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie van Begeleider Nachtzorg is gewaardeerd op niveau FWG 40. Hierop komt nog een toeslag voor het werken in nachtdienst. 

 

Belangstelling?

Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV onder vermelding van vacaturenummer V 01.14 uitsluitend per e-mail uiterlijk zondag 10 februari 2019 naar sollicitatie@daelzicht.nl.

 

Informatie over de functie kun je inwinnen bij Carmen Verbakel, Teamleider Nachtzorg, via telefoonnummer 0646077851.

 

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op vrijdag 15 februari 2019.

 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Daelzicht is gehouden aan de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen in de Zorg (WKKGZ). In deze wet is vastgelegd dat het inwinnen van referenties verplicht is. Bij een indiensttreding zal een referentiecheck worden uitgevoerd.

 

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.


[terug]

23-01-2019 - V 01.10 Medewerker intensieve Dagbesteding /crisisopvang Cocon in Heel

Daelzicht is ervan overtuigd dat mensen met een beperking hun leven in de samenleving op eigen wijze willen invullen. Wij luisteren naar hun vraag en bieden ondersteuning bij alle facetten van het leven. Dit doen wij met respect, warmte en deskundigheid. Bezoek ook eens onze website: www.daelzicht.nl.

 

Heb jij een passie voor het werken met onvoorspelbaar gedrag? Wordt jij graag uitgedaagd door een werkdag die elke keer anders verloopt en kun jij onder alle omstandigheden rustig blijven en stabiliteit bieden? 

 

Voor onze crisisopvang Cocon in Heel zijn wij op korte termijn op zoek naar een

 

Medewerker intensieve Dagbesteding /crisisopvang Cocon

 

Het betreft (vooralsnog) een tijdelijk dienstverband van 28 uur gemiddeld per week voor de duur van 1 jaar met de intentie tot een vast dienstverband.

 

Locatieprofiel

Cocon is de crisisopvang van Daelzicht waar zowel interne als externe cliŽnten worden opgevangen. Soms voor een nacht of voor een aantal weken en soms ook wat langer. Vaak weten we tijdig dat de cliŽnt gaat komen, maar het kan ook gebeuren dat je vandaag tijdens je dienst hoort dat vanavond een nieuwe cliŽnt komt. Dit vraagt iets van jouw flexibiliteit en aanpassingsvermogen!

 

Er verblijven meestal 7 volwassen cliŽnten op Cocon, momenteel zijn dit 4 langdurige verblijvers en 3 crisisplaatsen (verblijf tot 3 maanden). Het betreffen cliŽnten met een VG- indicatie. Daarbij kan sprake zijn van bijkomende problematieken, zoals gedrag- en psychische problemen. Als medewerker intensieve dagbesteding /crisisopvang kom je terecht in een team bestaande uit 12 deskundige collegaís.

 

Verder is Cocon organisatorisch gekoppeld met intensieve dagbesteding 6E (gelegen in gebouw de Speelman op ons terrein in Heel). Dit houdt in dat je enkele malen per week hier dienst hebt. In deze dagbestedingsgroep hebben de cliŽnten de mogelijkheid om in groepsverband momenten door te brengen naast hun individuele programma. Het betreft een brede dagbesteding, met activiteiten zoals diverse industriŽle en recreatieve werkjes, wandelen, huifbed rijden en zwemmen.

In het huidige basisrooster sta je geen weekenden gepland, uiteraard kan dit wel voorkomen.

 

Functieprofiel

Het ondersteuningsdoel van de crisiszorg is het bieden van een rustperiode en het stabiliseren van de crisissituatie, dit vindt plaats in een vriendelijke en veilige omgeving. De cliŽnt wordt hierin gerespecteerd als volwaardig persoon. De medewerkers die werkzaam zijn binnen de crisiszorg van Daelzicht bieden professionele nabijheid aan de cliŽnt. De rustige zekerheid van de medewerker is het startpunt voor het creŽren van een veilige omgeving voor cliŽnten en collega's. Je ondersteunt de cliŽnten met de dagelijkse routine van de dag. Een aantal clienten gaat naar dagbesteding, anderen blijven op Cocon.

 

Wie zoeken wij? 

 • Je hebt een relevant diploma in zorg- en welzijn op minimaal niveau MBO-niveau 3;
 • Een rustig, zelfverzekerd persoon met een stabiele persoonlijkheid;
 • Je bent flexibel in te plannen, 7 dagen in de week (geen nachten), en kan om het weekend werken;
 • Je hebt affiniteit met onze doelgroep en kennis van o.a. psychiatrische ziektebeelden, autisme en hechtingsproblematiek.

 

Wij bieden

 • Een fijne werkomgeving met een team van collegaís waarmee je intensief samenwerkt.
 • Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De CAO Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is ingedeeld als Medewerker Intensieve Zorg, FWG 40.
 • Een (jaar)contract van 28 uur per week met intentie deze bij goed functioneren om te zetten naar een vast dienstverband.

 

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Daelzicht is gehouden aan de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen in de Zorg (WKKGZ). In deze wet is vastgelegd dat het inwinnen van referenties verplicht is. Bij een indiensttreding zal een referentiecheck worden uitgevoerd.

 

Belangstelling?

Stuur je schriftelijke sollicitatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V 01.10, uiterlijk 3 februari 2019 naar Daelzicht, via het e-mailadres: sollicitatie@daelzicht.nl

 

Het is mogelijk informatie over de functie in te winnen bij 

Rogťr Pubben, teamleider, bereikbaar op 06-30950785. 

 

Gesprekken worden in overleg in de week van 11 februari (locatie Heerbaan 17, Heel)

 

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.

Geschikte of geschikt te maken doelgroep kandidaten hebben conform de Nota Werving & Selectie voorrang in het plaatsingsproces. Als de functie wordt vervuld door een medewerker die al een vast dienstverband heeft bij Daelzicht, blijft dat dienstverband gehandhaafd.

 


[terug]

23-11-2018 - V 11.09 Medewerker gedragsgroep wonen/dagbesteding Anjerhof 2 in Heel

Ben jij in staat om onze clienten een mooie daginvulling te geven? Kun jij de rust, stabiliteit en veiligheid bieden die onze bewoners nodig hebben? Ben jij graag onderdeel van een team waarin je op elkaar moet kunnen bouwen en vertrouwen? Reageer dan snel!

I.v.m. uitbreiding van onze formatie zijn wij op korte termijn op zoek naar een nieuwe collega op onze woonvoorziening Anjerhof 2 in combinatie met dagbestedingslocatie de Schakelgroep in Heel voor de functie van:

Medewerker gedragsgroep Anjerhof 2 

Wonen en dagbesteding  (18-28 uur per week)

Afhankelijk van ervaring en competenties kan een vast of een tijdelijk dienstverband (jaarcontract) worden overeengekomen. Bij een eventueel tijdelijk dienstverband zal na gebleken geschiktheid dit contract omgezet worden in een vast dienstverband.

 

Locatieprofiel:

         Anjerhof 2 is een onderdeel van 4 gekoppelde woningen op ons moderne terrein in Heel. Hier wonen 9 cliŽnten, in leeftijd variŽrend tussen de 25 en 74 jaar in een beschermde setting. 

         Intensieve dagbesteding de Schakelgroep is gelegen in locatie De Speelman in Heel en biedt verspreid over diverse ruimtes dagbesteding aan ongeveer 15 cliŽnten per dag. Je werkt hier samen met 3 andere collegaís. 

         Onze cliŽnten zijn bijzondere mensen, die de wereld anders zien en ervaren dan anderen en daar dan ook anders op reageren. Deze mensen hebben een ontwikkelingsniveau van maximaal 5 jaar, wat betekent dat zij zich op andere manieren uitdrukken. De bewoners zijn allemaal mobiel, maar door hun ontwikkelingsniveau is ondersteuning in de ADL een taak die bij alle bewoners een rol speelt. 

         De zorgvragen zijn zeer divers qua hulpvraag gecombineerd met gedragsproblematiek, waarbij te denken is aan (een combinatie van) autisme en psychische gedragsproblematiek. De cliŽnten zijn matig tot ernstig verstandelijk beperkt. 

         We zijn volop in ontwikkeling, zowel als team en als locatie. Binnen het team is veel aandacht voor een ondersteunende, collegiale werkhouding zodat je op elkaar kunt bouwen en vertrouwen. Hier is een positieve werksfeer!

 

Functieprofiel:

         Als medewerker dagbesteding/gedragsgroep begeleid en verzorg/ondersteun je de diverse verstandelijk beperkte cliŽnten die samen wonen en werken in groepsverband. Je ondersteunt de cliŽnt met zijn/haar dagelijkse uitdagingen en activiteiten, van opstaan en douchen tot eten en (mee) naar de dagbesteding gaan. Je werkt samen met minstens ťťn collega, dus je hebt altijd iemand met wie je kunt overleggen en samen kunt optrekken. 

         Het is belangrijk dat jij de capaciteit hebt om mensen aan te voelen en te begrijpen, ook al kunnen ze je niet precies vertellen wat ze bedoelen. Ook sta je voor elkaar klaar als het eens nodig is. Jij zorgt er samen met je collegaís voor dat de cliŽnten de best mogelijke kwaliteit van leven hebben en zij zo gelukkig mogelijk zijn.

         Verbale ťn fysieke agressie komt voor, het is belangrijk dat je alert bent en signalen kunt herkennen zodat escalaties zoveel mogelijk voorkomen kunnen worden. Dit is veelal een uiting van frustratie en is niet persoonlijk gericht.

 

 

Wie zoeken we:

Als geschikte kandidaat heb jij:

         een afgeronde, relevante opleiding op minimaal MBO niveau 3, bijv. MMZ3. Een diploma op niveau 4 of bijvoorbeeld SPH, Social Work of Pedagogiek sluit ook prima aan.

         aantoonbare affiniteit en werkervaring met mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag/ ernstige verstandelijke beperking, autisme, psychiatrische problematiek en bijkomende gedragsproblematiek. 

         een evenwichtig en positief ingesteld karakter, staat stevig in zijn/haar schoenen en kan consequent optreden

         een flexibele instelling en kan werken in dag-, avond- en weekenddiensten (geen nachten)
zin in een nieuwe baan waar geen dag hetzelfde is!

 

Wat bieden wij jou:

         een mooie werkplek in een stabiel en ervaren team;

         salaris in functiegroep 40 conform de CAO Gehandicaptenzorg, inschaling als medewerker intensieve zorg;

         afhankelijk van ervaring en competenties bieden wij je een jaarcontract of direct een vast dienstverband;

         een urencontract tussen de 18 en 28 uur per week

 

Belangstelling:
Voor meer informatie over deze vacature kun je telefonisch contact opnemen met Rogťr Pubben,

Teamleider, op telefoonnummer 06-30950785.

Stuur je sollicitatie voorzien van motivatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V11.09 uiterlijk 20 januari 2019 naar Daelzicht, via het e-mailadres 
sollicitatie@daelzicht.nl.  
  


[terug]

03-11-2018 - V 11.01 Medewerker gedragsgroep/intensief regio Noord-of Midden-Limburg

Karakter gezocht! Kun jij iemand verstaan zonder woorden? Zoek jij werk in de zorg waarbij beroep wordt gedaan op jouw sterke persoonlijkheid en improvisatievermogen? Waar je van je collegaís op aan kunt en waar elke dag nieuwe uitdagingen biedt?

Voor onze Beschermd Wonen locaties, zowel op ons terrein Savelberg in Koningslust (Noord-Limburg) als in Heel (Midden-Limburg), zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde:

Medewerkers begeleiding gedragsgroep

Contract voor onbepaalde tijd, aantal contracturen (8-28 uur) in overleg.

Locatieprofiel

Op onze mooie en sfeervolle terreinen in Koningslust en Heel zijn diverse soorten woongroepen en dagbestedingen te vinden. Naast een groot aantal Ďreguliereí woongroepen hebben wij diverse gedragsgroepen, zogenoemde Ďintensieveí groepen.

 

In deze intensieve woongroepen wonen cliŽnten met verschillende niveaus van functioneren, de verstandelijke beperking wordt gecombineerd met psychiatrische ziektebeelden en gedragsproblematiek, waarbij te denken valt aan (een combinatie van) autisme, bipolaire stoornis en destructief gedrag. Elke intensieve locatie (en individuele cliŽnt)  is weer anders qua niveau, leeftijd, samenstelling, mate van verzorging en soort huisvesting. Individuele benadering van de cliŽnten is het uitgangspunt van de zorgverlening.


Functieprofiel

De medewerker crisisopvang / intensieve zorg geeft op een consequente manier uitvoering aan de hulpvragen die in het begeleidingsplan van de cliŽnten zijn omschreven. Daarnaast ben je als medewerker mede verantwoordelijk voor het bieden van een duidelijke structuur, die op elke cliŽnt afzonderlijk is toegespitst. Professionele betrokkenheid, inlevingsvermogen en zelfstandig durven handelen zijn hiervoor onmisbare eigenschappen. De uitdaging op deze locaties is het constant zoeken naar een juiste balans tussen het ondersteunen en overnemen van de regie. Waar mogelijk streef je samen met de cliŽnt naar verbetering van (sociale) vaardigheden en het onderhouden van zijn of haar sociale netwerk.

Wij zoeken iemand die:

-           een relevant diploma heeft in Zorg en Welzijn op minimaal niveau MBO-3. Niveau MBO-4 of HBO sluiten ook zeker goed aan;

-           affiniteit heeft met gedrags- en psychiatrische problematieken, je weet hiermee om te gaan of wilt dit graag leren;

-           flexibel is in te plannen, je kunt zowel dagdiensten als avond- en weekenddiensten draaien (geen nachten)

          duidelijke structuur kan bieden, een rustige en stabiele persoonlijkheid heeft en stevig in zijn/haar schoenen staat;

          op de juiste momenten zijn of haar eigen principes kan loslaten in het belang van de cliŽnt;

          zich houdt aan de afspraken die in het begeleidingsplan van cliŽnten staan beschreven;

          alert is en goed kan signaleren, waardoor escalaties in gedrag zoveel mogelijk kunnen worden voorkomen of begeleid.

 

Wij bieden

-           Een fijne werkplek met een diversiteit aan bewoners en collegaís, waarbij elke dag weer anders is!

-           Aandacht voor (bij)scholing en gerichte coaching om met deze doelgroep optimaal te kunnen

             werken.

-            Voor deze functie bieden wij een aantrekkelijk pakket aan arbeidsvoorwaarden. De cao Gehandicaptenzorg is van toepassing. De functie is ingedeeld in FWG 40, conform inschaling als medewerker intensieve zorg.

-           Een contract tussen de 8 en 28 uur (in overleg) voor onbepaalde tijd met een proeftijd van 2 maanden.

 

Informatie en solliciteren
Wil je graag eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met teamleider intensief, Sandra Buis, via telefoonnummer 06-15857903.

 

Om direct te solliciteren stuur je je schriftelijke sollicitatie met CV, uitsluitend digitaal en onder vermelding van vacaturenummer V 11.01 naar Daelzicht, via het e-mail adres: sollicitatie@daelzicht.nl.

Gesprekken worden gepland in overleg.

 

 


[terug]

29-10-2018 - V 10.08 Flexpoolmedewerker

Voel jij de passie om dagelijks iets te betekenen voor mensen met een beperking? In een tijd dat de zorg complexer en uitdagender wordt, zijn er volop nieuwe kansen! Er is bij Daelzicht veel vrijheid voor eigen nieuwe initiatieven en je hebt invloed op de manier waarop jij of je team werkt. Daelzicht ondersteunt jou als werknemer in het op peil houden van je vakbekwaamheid in een veranderend zorglandschap.

 

Ben jij op zoek naar een manier om breed kennis te maken met verschillende doelgroepen en locaties binnen een grote zorginstelling? Hou jij van afwisseling en ben jij je in staat aan te passen aan verschillende doelgroepen, locaties, teams en draag jij graag jouw steentje bij door jouw kennis en ervaring toe te passen binnen de locaties waar jij aan de slag gaat?

 

Voor onze flexpool zijn wij doorlopend op zoek naar nieuwe medewerkers begeleiding in de functie van:

 

Flexpoolmedewerker


Het betreft een jaarcontract voor contracturen die met jou worden afgestemd tussen de 8 en 28 uur gemiddeld per week.

 

Flexpool Daelzicht

In 2017 is de flexpool binnen Daelzicht opgestart om een meer soepele en prettige manier te bieden voor locaties om langdurige vervangingen binnen de organisatie snel op te kunnen vangen met kundige en flexibele collegaís via een flexpoolconstructie. In deze constructie vervang je als flexpoolmedewerker een medewerker die voor langere termijn afwezig is i.v.m. bijvoorbeeld zwangerschapsverlof. Na de afgesproken periode wordt weer een nieuwe opdracht voor je geregeld via Daelzicht.

 

Wat zijn jouw mogelijkheden als flexpoolmedewerker? Natuurlijk kun jij jouw voorkeuren aangeven. Welke zijn dat? 

1. Je kiest minimaal 2 regioís waarvoor je beschikbaar bent: Noord, Midden en/of Zuid

2. Je kunt je voorkeur geven voor de doelgroepen waarmee je graag werkt. Wij hebben twee mogelijkheden hierin benoemd: 

- reguliere groepen / nadruk op gedrag / intensief

- reguliere groepen / nadruk op verzorging / EMB (Ernstig Meervoudig Beperkt)

 

Functieprofiel:

Binnen de flexpool wordt samen met jou een opdracht afgestemd m.b.t. werklocatie/doelgroep/uren/rooster. Van jou wordt verwacht dat je voor de betreffende overeengekomen periode deel gaat uitmaken van het team op de betreffende locatie. Je bent, net als de rest van het team, mede verantwoordelijk voor het begeleiden en verzorgen van de cliŽnten volgens de afspraken in de opgestelde begeleidingsplannen. Zodra jouw periode erop zit en de medewerker waarvoor jij hebt vervangen terug is, kun jij vol goede zin en met nog meer ervaring starten aan weer een nieuwe opdracht binnen Daelzicht.

 

Wat vragen we:

         Je beschikt over een relevant diploma in zorg en welzijn op niveau MBO-3, MBO-4 of HBO, zoals SPW, MMZ, VIG, VPK, SPH, MWD, Social Work;

         Je hebt affiniteit en ervaring in het begeleiden van cliŽnten in een zorgsetting;

         Je beschikt over een rijbewijs en een auto.

 

Wat bieden wij jou:

         Een afwisselende en uitdagende werkplek in een organisatie in ontwikkeling;

         Salaris in functiegroep 35 Cao Gehandicaptenzorg;

         Fijne collegaís en een mooie organisatie om in te werken, Daelzicht is in beweging!

 

[terug]

20-06-2018 - Communicatiestage (hbo)

De afdeling Marketing & Communicatie van Daelzicht is op zoek naar een stagiair. Tijdens deze meeloopstage lever je een directe bijdrage aan de taken en projecten van de afdeling. Zo kun je je op een dag bezighouden met het bijhouden van het intranet en social media-kanalen, schrijf je teksten voor verschillende doeleinden, en praat je met interne en externe stakeholders om informatie op te halen. Je komt terecht in een klein team, waarin je (creatieve) inbreng erg wordt gewaardeerd. Er staan een aantal leuke projecten op de agenda, waarbij we jouw hulp goed kunnen gebruiken.

Er is ruimte voor een fulltime stagiair (36 uur per week). Bij meer dan 150 uur stage ontvang je een stagevergoeding. De standplaats is Heel, Limburg.

Wie zoeken we?

 • Je studeert hbo Communicatie of volgt een gerelateerde hbo-studie;
 • Je bent op zoek naar een uitdagende meeloopstage;
 • Je werkt goed zelfstandig, maar je voelt je in teamverband ook op je gemak;
 • Je denkt in (creatieve) oplossingen;
 • Je hebt affiniteit met schrijven en beheerst de Nederlandse taal tot in de spreekwoordelijke puntjes.


Herken jij jezelf in bovenstaande punten? Stuur dan jouw sollicitatie (motivatie en cv) naar communicatie@daelzicht.nl.


[terug]

<<< terug