Een inspirerende werkomgeving

Er werken ongeveer 1400 medewerkers bij Daelzicht op tal van locaties in Noord- en Midden-Limburg en in de Westelijke Mijnstreek. We werken met mensen voor mensen. Daelzicht wil medewerkers blijven boeien zodat zij zich binden aan onze organisatie en zich optimaal inzetten. Daelzicht biedt medewerkers dan ook voldoende ontwikkelingskansen en goede arbeidsomstandigheden.

Oriënteren en solliciteren
Op de site www.zorgnetlimburg.nl staat veel informatie over werken en leren in zorg en welzijn in regio Limburg.

Heb je een relevante opleiding in zorg en welzijn op minimaal niveau 3, check onze vacatures onder 'vacatures' op onze website of stuur een open sollicitatie naar sollicitatie@daelzicht.nl. Wil je op de hoogte blijven van activiteiten en vacatures binnen Daelzicht, volg ons dan via Facebook.

Arbeidsvoorwaarden

Bijna alle medewerkers van Daelzicht vallen onder de CAO-gehandicaptenzorg. Deze CAO biedt goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Zo ben je als medewerker aangesloten bij één van de grootste pensioenfondsen van Nederland, het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn. Naast de eindejaarsuitkering, fietsplan, en IZZ ziektekostenverzekering, bieden wij ook de mogelijkheid om zelf keuzes te maken volgens ons MeerKeuzeSysteemArbeidsvoorwaarden. Er is een personeelsvereniging die gezellige activiteiten organiseert voor leden en soms ook voor introducés. 

 

<<< terug