Thissenhofje Sevenum

In Sevenum realiseren we een nieuw woon-/zorggebouw met vierentwintig appartementen. Het nieuwe complex is gelegen aan de Van Reiffenburgstraat, maar krijgt na oplevering een eigen straatnaam: Thissenhofje. We gaan daarom ook deze naam gebruiken als de projectnaam. De werkzaamheden voor de nieuwbouw zijn in april 2020 gestart en duren naar verwachting tot maart 2021. 

Wat?
Het nieuwe appartementencomplex bestaat uit een comfortabel en modern twee-laags gebouw. Het complex biedt met 24 appartementen, twee keukens en een ruime tuin rondom, (woon)ruimte aan bewoners die 24-uurs zorg ontvangen en ondersteund worden door onze zorgmedewerkers.


Afbeelding hierboven: Sfeerimpressie van het nieuwe gebouw. Elk appartement is voorzien van een woonkamer, slaapkamer, keuken, eigen badkamer en berging.


Situatietekening hierboven: ligging van het nieuwe complex ‘Thissenhofje’ in de wijk.

Waarom?
We vinden het belangrijk dat mensen bij ons fijn kunnen wonen, verblijven en werken. Met de nieuwbouw in Sevenum zetten we een stap in de ontwikkeling van een meer divers en toekomstbestendig woonaanbod dat beter aansluit op de wensen, behoeften en veranderende zorgvraag van cliënten. 

Wanneer?
De werkzaamheden starten medio april 2020 en duren naar verwachting één jaar. De uitvoering gebeurt door aannemer Peters Bouw en Onderhoud. Zij werken van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 16.30 uur. Planningen zijn naar huidige inzichten en kunnen wijzigen als gevolg van het weer en de voortgang van het werk. De uitvoerders doen hun best om hinder zoveel mogelijk te beperken, maar overlast in de directe omgeving is onvermijdelijk. Denk aan geluid, stof en trillingen bij de inzet van machines, maar ook extra bouwverkeer.

Meer weten?
Heeft u vragen, opmerkingen of klachten? Neem dan contact met ons op via 0475 577777 (algemeen nummer Daelzicht) of nieuwbouw@daelzicht.nl.

Blijf op de hoogte
Wilt u via e-mail op de hoogte blijven van de voortgang, onze andere bouwprojecten en ontwikkelingen op het gebied van huisvesting? Meld u dan hier aan voor de digitale nieuwsbrief. U kunt ons ook volgen op Facebook (@Daelzicht).

* De afbeeldingen geven een indruk en zijn geen exacte weergave van de werkelijkheid. Aan de tekeningen kunnen geen rechten worden ontleend.