Vrijwilligersvacatures Noord-Limburg


Vrijwilligers zijn voor Daelzicht onmisbaar en betekenen veel voor onze cliŽnten. Vrijwilligerswerk biedt leuke sociale contacten geeft je de kans je kennis, talenten en ervaring in te zetten voor een ander. Dat geeft een goed gevoel! Daelzicht is voortdurend op zoek naar vrijwilligers voor heel uiteenlopende taken.

 

Klik hier voor meer informatie over vrijwilligerswerk bij Daelzicht.

Reageren en contact

Op deze pagina staan de vrijwilligersvacatures. Je kunt reageren op een vacature door contact op te nemen met onze coŲrdinator vrijwilligerswerk Rian Eger-Hornman, via 06 - 30 26 12 61 of vrijwilligers@daelzicht.nl. Vermeld hierbij altijd het vacaturenummer.

Ook als er niet meteen iets voor je bij zit, zijn er vaak nog andere mogelijkheden. Ben je geÔnteresseerd in vrijwilligerswerk bij Daelzicht of wil je
 vrijblijvend bespreken wat jouw mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Overzicht vrijwilligersvacatures Noord-Limburg


24-04-2019 - Koningslust V224.0419 Vrijwilligers gezocht voor afdeling Vrije Tijd in Heel en Koningslust

De afdeling Vrije Tijd van Daelzicht zoekt helpende handjes! Gedurende het hele jaar worden er diverse activiteiten georganiseerd. Denk hierbij aan thema gerichte activiteiten als: carnaval, kermis, koningsdag, motorrun, st. maarten, etc.

Wij kunnen de hulp van vrijwilligers bij deze activiteiten goed gebruiken. Heb je zin om te helpen achter de bar, vind je het leuk om te assisteren bij spelletjes en/of wil je ons helpen om spullen klaar te zetten en mee op te ruimen? Ben jij in de gelegenheid om minimaal vijf keer per jaar in het weekend te komen helpen bij deze gezellige activiteiten in de regio Midden (Heel) of in de regio Noord (Savelberg te Koningslust)? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als jij jouw belangstelling kenbaar maakt voor deze leuke vrijwilligersklus dan gaan wij graag met jou in gesprek. Stuur je reactie onder vermelding van: vacaturenummer V224.0419 naar vrijwilligers@daelzicht.nl Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

[terug]

03-04-2019 - Venlo V123.0118 Vrijwilliger gezocht voor dame uit Venlo

Voor een mevrouw (64 jaar) uit Venlo zijn we op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om samen met haar activiteiten te ondernemen. Zo gaat ze graag even de stad in, houdt ze van wandelen (in de rolstoel) en zou ze het gezellig vinden om samen met jou ergens iets te gaan eten of drinken. 

Maar ook een praatje maken, een kort bezoekje van jou op de groep of bijvoorbeeld samen iets bakken zou tot de mogelijkheden kunnen horen. Het zijn de kleine 
dingen in het leven waar deze mevrouw erg van kan genieten. 

We zijn op zoek naar 
een enthousiaste vrijwilliger die sterk in zijn of haar schoenen staat en zich niet zo gauw uit het veld laat slaan, op momenten dat het contact met deze mevrouw even iets minder verloopt. Het opbouwen van vertrouwen is soms moeilijk voor haar. Met regelmaat volgt deze mevrouw therapie en mocht je het leuk vinden, dan zou jij hier op den duur samen met haar naar toe kunnen rijdenJe hoeft niet over een eigen auto te beschikken, de auto van Daelzicht staat voor je klaarMaar ook als je geen rijbewijs hebt of liever alleen maar gezellige uitstapjes met deze dame wil maken. Ook dan zouden we het fijn vinden als je wil reageren. Het is namelijk geen must!

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die af en toe op woensdag, in het weekend of in de avonduren beschikbaar is. De dagen en tijden voor het vrijwilligerswerk gaan altijd in overleg.

Ben jij geduldig, sociaal en kan jij de ander in zijn waarde laten? Laat het ons weten! Je kan je interesse voor deze vrijwilligersvacature kenbaar maken door een bericht te sturen onder 
vermelding van vacaturenummer V123.0118 naar vrijwilligers@daelzicht.nl Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

 

[terug]

28-03-2019 - Koningslust V151.0319 Vrijwilliger gezocht voor gezellige uurtjes

Ben je op zoek naar een dankbare, zinvolle, gezellige vrijetijdsbesteding; dan hoef je niet verder te zoeken: wij hebben een leuke vrijwilligersvacature voor jou!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die samen met de cliŽnten van een woongroep uit Koningslust om toerbeurt uitstapjes zou willen maken. Waar ze enorm van kunnen genieten zijn uitstapjes 
 naar bijvoorbeeld een pretpark of het samen ondernemen van activiteiten zoals zwemmen, wandelen, fietsen of een terrasje pikken. De cliŽnten functioneren op baby tot peuterniveau en zijn bekend met moeilijk verstaanbaar gedrag.

We zijn op zoek naar een vrijwilliger die af en toe door de weeks of in het weekend beschikbaar is. De dagen en tijden voor het vrijwilligerswerk gaan altijd in overleg.

Heb jij affiniteit met de doelgroep, kun jij initiatief nemen en ben jij een hartelijk en goed gemutst persoon die sterk in zijn of haar schoenen staat? Dan pas jij hartstikke goed bij deze groep. Onze cliŽnten verheugen zich er op om samen met jou een gezellige tijd door te brengen.

GeÔnteresseerd in deze leuke vrijwilligersjob? Stuur dan een bericht onder vermelding van vacaturenummer V151.0319 naar vrijwilligers@daelzicht.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

 

[terug]

31-01-2019 - Maasbree V150.0119 Gek op dieren!

Voor onze 34- jarige cliŽnte uit Maasbree die gek is op dieren, zijn wij op zoek naar een lieve vrijwilliger die op dinsdagmiddag tijd heeft om haar te begeleiden naar bijvoorbeeld paardrijden, of samen met haar een bezoekje kan brengen aan een kinderboerderij.

Heb jij zelf een hondje dan is het ook een leuk idee om samen een wandeling te maken. Onze cliŽnte vindt het fijn als je met wandelen haar hand vasthoudt.

Ben jij iemand die het initiatief kan nemen in de contacten met onze cliŽnte en haar de structuur en de nabijheid kan bieden die zij nodig heeft
  dan past deze vrijwilligersklus perfect bij jou. Kun jij haar een geborgen en veilig gevoel geven, aarzel dan vooral niet en meld je aan.

Het zou handig zijn als je in het bezit bent van een auto als jullie er samen op uit willen trekken. 
 Indien je niet zelf beschikt over een auto, kun je eventueel gebruik maken van de groepsauto.

Voor deze vrijwilligersklus geldt eens te meer dat je met een heel klein beetje persoonlijke aandacht het grote verschil kan maken voor onze cliŽnten.

Dus: aarzel niet en meld je aan voor deze dankbare klus. Je interesse kan je kenbaar maken door een bericht te sturen onder vermelding van vacaturenummer V150.0119 naar vrijwilligers@daelzicht.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

[terug]

31-01-2019 - Venlo V149.0119 Ajaxfan zoekt maatje

Een 23-jarige jongeman uit Venlo is op zoek naar een maatje die net als hij gek is op dieren en een superfan is van Ajax.

Het is een vrolijke jongeman die nog veel wil leren maar die het af en toe nodig heeft dat er duidelijke grenzen worden aangegeven. Soms is hij te enthousiast en wil hij een beetje te veel.

Vind jij het leuk om samen met hem naar voetbalwedstrijden te gaan van Ajax of deze samen te kijken op tv, of samen een bezoekje te brengen aan een dierentuin, een terrasje te pikken of gewoon wat te wandelen en te kletsen? Als dit je gezellig lijkt dan pas jij goed bij onze cliŽnt en nodigen wij jou heel graag uit om te reageren op deze leuke vrijwilligersklus.

Het zou fijn zijn als je een keer per 3 a 4 weken tijd kunt vrijmaken in het weekend of op een doordeweekse avond. In overleg komen wij hier zeker uit!  
Een eigen auto is geen must maar is af en toe wel handig.

Het zou leuk zijn als je van dezelfde leeftijdscategorie bent als onze cliŽnt (tot ca. 30 jaar). Ben je ouder en spreekt het jou ook aan om samen op pad te gaan, aarzel dan niet en meld je aan!

GeÔnteresseerd in deze leuke vrijwilligersjob? Meld je dan: wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Stuur je reactie onder vermelding van V149.0119 naar 
vrijwilligers@daelzicht.nl  

 

[terug]

22-01-2019 - Koningslust V148.0119 Gezellige uitstapjes voor cliŽnt uit Koningslust

Voor een jonge man van 37 jaar uit Koningslust, zoeken wij een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om met enige regelmaat in de avonduren of in het weekend samen met hem iets gezelligs te ondernemen. Hij kan genieten van bijvoorbeeld een kopje koffie drinken in Panningen of ergens een hapje te gaan eten. 

Uiteraard overleggen we graag met jou over de frequentie van de bezoekjes en de dagen en tijden. Het zou handig zijn als je beschikt over een auto als jullie er samen uit willen trekken.

Deze jongeman heeft een ernstige verstandelijke beperking en functioneert op peuterleeftijd.
Sta jij stevig in jouw schoenen, ben jij zorgzaam, geduldig en heb je ervaring in het omgaan met autisme? Sta jij ervoor open om hem echt te leren kennen en begrijpen? Dan ben jij degene die wij zoeken!

Voor deze vrijwilligersklus geldt eens te meer dat je met een heel klein beetje persoonlijke aandacht het grote verschil kan maken voor onze cliŽnten.

Dus: aarzel niet en meld je aan voor deze dankbare klus. Dat kan door een mailtje te sturen naar 
vrijwilligers@daelzicht.nl.

 

[terug]

22-01-2019 - Koningslust VV147.0119 Computer-maatje gezocht voor cliŽnt uit Panningen

Ontspannen op zoek gaan naar nieuwigheidjes en handigheidjes via Google! Als jij dit ook leuk vindt om te doen dan pas jij goed bij onze mannelijke cliŽnt, 37 jaar, uit Panningen. 

We zijn voor hem op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die op regelmatige basis, gemiddeld 1 keer per maand, de tijd heeft om samen Ďte googelení en hem misschien ook nog wat andere trucjes kan leren op de computer.

Ben jij beschikbaar in de avonduren of in de weekenden? Heb je daarnaast ook affiniteit in het omgaan met mensen met een verstandelijke beperking? Dan is deze vrijwilligersfunctie echt iets voor jou! Aarzel niet en maak met een kleine tijdsinvestering 
 het verschil voor deze cliŽnt!

Indien je belangstelling hebt voor deze leuke vrijwilligersvacature, dan gaan we graag met jou in gesprek. 

 

[terug]

03-01-2019 - Koningslust V146.1218 Op zoek naar gezelligheid!

Onze 67-jarige mannelijke cliŽnt uit Koningslust is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om samen te kletsen bij een lekker kopje koffie, een stukje te wandelen, gezellig een spelletje te doen of te toeren in de auto. 

Deze meneer heeft niet aangeboren hersenletsel, waardoor zijn korte termijn geheugen is aangetast en hij moeite heeft met onthouden. Daarnaast is hij blind en heeft hij begeleiding nodig bij het lopen. Maar dat weerhoudt hem er niet van om te genieten van de kleine dingen in het leven.

Heb jij tijd over en wil je deze tijd nuttig, gezellig en vooral dankbaar invullen, dan is deze vrijwilligersklus jou op het lijf geschreven. Twijfel niet en meld je aan via vrijwilligers@daelzicht.nl! Deze meneer verheugt er zich op om samen met jou een gezellige tijd door te brengen.

 

[terug]

01-01-2019 - Koningslust V145.1218 Vrijwilliger gevraagd voor vertier op dinsdag- of woensdagavond

Een 25-jarige cliŽnt uit Koningslust met een ontwikkelingsachterstand en spraakbeperking zou het geweldig vinden om op de dinsdag- of woensdagavond gezellig iets samen te ondernemen. 
Hou je van wandelen, fietsen of samen sporten (zwemmen) dan zouden jullie wel eens een match kunnen zijn. Ook een spelletje spelen is favoriet; je vindt in hem een enthousiaste tegenstander!


Ben jij rustig, empathisch en kun je een luisterend oor bieden voor deze jongeman en heb jij op dinsdag of woensdagavond tijd, aarzel dan niet en meld je aan voor deze dankbare vrijwilligersklus. Dat kan door contact op te nemen via vrijwilligers@daelzicht.nl Met een klein gebaar maak jij het verschil!

 

[terug]

01-01-2019 - Koningslust, V144.1218 Goedlachse cliŽnt zoekt paardrij-maatje

Zoek je een leuke, gezellige, dankbare invulling van de vrijdag en lijkt het jou leuk om een cliŽnt te begeleiden naar het paardrijden bij Manege Beekshof in Boekend? 
Dan zijn we op zoek naar jou!

De cliŽnt, een jongeman van 25 jaar, heeft een ernstige verstandelijke beperking; het is goedlachse jongen die zijn begeleider/vrijwilliger herkent als die hem benaderen. 
Hij communiceert door middel van geluiden en/of  door jou bij de hand te nemen. Jouw nabijheid en begeleiding tijdens het paardrijden maken het verschil voor hem; een klein gebaar met een groot resultaat.
 

Aarzel dus niet en wordt de persoon die hem gezelligheid, veiligheid en structuur kan bieden tijdens het paardrijden.

Wil je meer informatie, dan kun je contact opnemen door het sturen van een mailtje naar 
vrijwilligers@daelzicht.nl

 

[terug]

01-01-2019 - Koningslust, V143.1218 Maatje gezocht voor vrolijke jongeman

Wij zoeken jou: een vriendelijke vrijwilliger voor een vrolijke jongeman van 34 jaar uit Koningslust met een verstandelijke beperking.

Deze jongeman werkt op de Boerderij in Koningslust en houdt zich daar het liefste bezig met de beesten en wandelen samen met andere cliŽnten. 

Omdat hij zelf heel graag anderen helpt, zou hij het erg leuk vinden als iemand hem af en toe meeneemt op een uitje of met hem naar een activiteit kan gaan zoals bijvoorbeeld volksdansen of huifbedrijden in Heel.

Ook een bezoekje aan de Efteling, een dagje Kevelaer, op de fiets een terrasje pikken of lekker samen gaan uiteten zijn tripjes die jullie samen kunnen ondernemen.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Dan kun je een mailtje sturen naar vrijwilligers@daelzicht.nl

 

[terug]

01-01-2019 - Koningslust, V142.1118 Maatje voor vrolijke, gezellige, beetje eigenwijze cliŽnt

Maatje gezocht voor vrolijke, gezellige, beetje eigenwijze cliŽnt in Koningslust

Voor een mannelijke cliŽnt van 31 jaar zijn we op zoek naar, bij voorkeur, een mannelijk maatje! Zijn hobbyís zijn voetballen, voetbal kijken, landbouwvoertuigen bekijken, muziek luisteren, terrasje pakken, toeren en spelletjes spelen. Hij zou het geweldig vinden om iemand te ontmoeten die er voor hem kan zijn en die leuke dingen met hem kan ondernemen. Deze jongeman is tevens een vrolijke vriendelijke kletskous en hij vindt het ook erg leuk als er naar hem wordt geluisterd. ĎDenk kleiní is op hem van toepassing.

Voor deze vrijwilligersklus geldt eens te meer dat je met een heel klein beetje persoonlijke aandacht het grote verschil kan maken voor onze cliŽnten.

Jouw interesse kun je kenbaar maken door een mailtje te sturen naar 
vrijwilligers@daelzicht.nl

 

[terug]

01-01-2019 - Koningslust V140.0918 Dame van 73 jaar zoekt een maatje

Hou je van gezelligheid en maak je graag een wandeling? Vind je het leuk om te toeren met de auto en ga je er graag op uit om ergens een kopje koffie te drinken?
Kom dan eens kennismaken met onze lieve bewoonster van 73 jaar. Ze kan ontzettend genieten van de kleine dingen in het leven en kan niet wachten om er samen met jou op uit te gaan.

Deze dame heeft een ernstige verstandelijke en motorische beperking en functioneert op peuterleeftijd. Praten is voor haar lastig, maar door middel van losse woorden, gebaren en non-verbale communicatie kan ze duidelijk maken wat ze wel en niet prettig vindt. Ben jij zorgzaam, geduldig en sta jij ervoor open om haar te leren kennen en begrijpen? Dan komt het helemaal goed!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Heb je affiniteit in het omgaan met mensen met een verstandelijke beperking en heb je zin om af en toe met deze bewoonster er op uit te gaan. Dan reageer snel! Dagen en tijden zijn allemaal bespreekbaar!

Stuur je reactie onder vermelding van V140.0918 naar vrijwilligers@daelzicht.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk met jou contact op.

 

[terug]

01-01-2019 - Koningslust V139.0918 Individuele begeleider gezocht voor cliŽnte in Koningslust

Voor een dame uit Koningslust zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die het leuk vindt om haar 1 keer in de drie weken op donderdagochtend te begeleiden bij Manege de Huif in Heel. Hier maakt ze een ritje op het huifbed. Dit is een stalen constructie waarin twee getrainde paarden lopen. 
Over de ruggen van de paarden is een zeil gespannen waarop deze dame ligt. Het huifbed wordt vervolgens rondgereden door een professional. Door de beweging, de warmte van de paarden en de sfeer, werkt dit masserend en ontspannend.

Omdat deze dame vaak een tijdje moet wachten voordat ze aan de beurt is, zou het fijn zijn als een lieve, begripvolle vrijwilliger haar op dat moment nabijheid wil bieden en haar wil ondersteunen. Dit kan bijvoorbeeld door samen iets te drinken of een ommetje te gaan wandelen. 

Deze vitale dame functioneert op het niveau van een kind van 1 jaar en is dol op liedjes zingen. Daarnaast is ze bekend met epilepsie. Omdat ze vaker een aanval kan krijgen, is er een duidelijk epilepsieprotocol opgesteld waar je goed over geÔnstrueerd wordt op het moment dat je met haar naar buiten wil gaan. Daarnaast kun je altijd terugvallen op de begeleiders die aanwezig zijn bij manege de Huif."

Voor het vervoer naar Heel mag je meerijden met de bus vanuit Savelberg, maar de mogelijkheid bestaat ook om op eigen gelegenheid naar Heel te komen. Maar als je wil, dan stap gerust in!

Lijkt het je leuk om deze dame te begeleiden bij Manege de Huif, ben jij fysiek fit en ben jij 1x in de drie weken op donderdagochtend beschikbaar? Heb jij affiniteit in het omgaan met mensen met een verstandelijke beperking? Neem dan snel contact met ons op. Je interesse kan je kenbaar maken door een bericht te sturen onder vermelding van vacaturenummer V139.0918 naar vrijwilligers@daelzicht.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

[terug]

01-01-2019 - Sevenum V137.0818 Jongedame zoekt vrijwilliger om er samen op uit te gaan

Wij zijn voor een vitale jongedame van 21 jaar uit Sevenum op zoek naar een enthousiaste en positief ingestelde vrijwilliger die vrijetijdsactiviteiten met haar wil ondernemen. Samen winkelen, een bezoekje brengen aan de bioscoop, terrasje pikken, een ommetje rennen, bowlen of zwemmen zou tot de vele mogelijkheden kunnen behoren.
 

Deze jongedame is rustig en behulpzaam en functioneert op het niveau van een 9 jarige. Ze is op zoek naar vrouwelijke vrijwilligster, liefst in de leeftijd van 25-40 jaar.
 

Heb jij zin en tijd om er samen met haar op uit te gaan? Heb jij affiniteit in het omgaan met mensen met een verstandelijke beperking en ben jij af en toe op donderdag of in het weekend beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou!! Werktijden in overleg.

GeÔnteresseerd in deze leuke vrijwilligersjob? Stuur dan een bericht onder vermelding van vacaturenummer V137.08018 naar vrijwilligers@daelzicht.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

 

[terug]

01-01-2019 - Koningslust V135.0718 Vrijwilliger gevraagd voor gezellige uitstapjes

Voor een mevrouw uit Koningslust met een licht tot matige verstandelijke beperking zijn we op zoek naar een enthousiaste mannelijke vrijwilliger die het leuk zou vinden om af en toe  met haar ergens een kopje koffie te gaan drinken. Ook het bezoeken van een theatervoorstelling (musical/opera) staat op haar wensenlijstje. 

Deze mevrouw maakt graag een praatje. En ondanks dat ze een duidelijke eigen mening heeft, gaat ze graag met jou in overleg over de dingen die ze leuk vindt om te doen. Het mooie hierbij is, dat je in overleg zelf kan bepalen wanneer het voor jou uitkomt om met haar op stap te gaan. Deze mevrouw kan namelijk bijna iedere dag!

Voor lange afstanden maakt ze gebruik van een rolstoel. Maar het liefst loopt ze zelf (korte stukjes) met ondersteuning van haar rollator. Beschik je over een auto? Dan zou dat heel fijn zijn.  

Wil jij ťcht iets betekenen voor een ander? Kun jij iemand in zijn waarde laten en ben je ook nog bereid om je tempo afstemmen op de ander? Dan zijn we op zoek naar jou!

Indien je belangstelling hebt, laat het ons even weten. We gaan graag met jou in gesprek over deze leuke vacature. Stuur je reactie onder vermelding van: vacaturenummer V135.0718  naar vrijwilligers@daelzicht.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

[terug]

01-01-2019 - Panningen V133.0622 Vrijwilliger gevraagd voor uitstapjes

Wij zoeken voor een dame uit Panningen een vrijwilliger die af en toe samen met haar iets leuks wil ondernemen. Ze houdt ervan om een wandelingetje te maken, samen te winkelen, kleine boodschapjes te doen. Maar ook van uitstapjes kan ze erg genieten. Kortom: we zijn op zoek naar iemand die er af en toe voor haar is en er samen met haar op uit wil gaan. 

Deze mevrouw heeft een licht verstandelijke beperking. Binnenhuis loopt ze met een rollator en buitenshuis maakt ze gebruik van haar rolstoel, omdat ze aan haar linkeroog blind is. 

Ben jij wekelijks, 1x per 2 weken of 1x per maand op woensdag en/of op vrijdag beschikbaar? En heb je zin om het leven van deze lieve vrouw te verrijken? Neem dan snel contact met ons op.  

Je interesse kan je kenbaar maken door een bericht te sturen onder vermelding van vacaturenummer V133.0622 naar vrijwilligers@daelzicht.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

 

[terug]

01-01-2019 - Koningslust V125.0218 Wandelmaatje gevraagd

Voor een meneer uit Koningslust zijn we op zoek naar een wandelmaatje. Hij wandelt ontzettend graag en vindt het heerlijk om buiten rond te kijken en om de wind door zijn haren te voelen. Tijdens het wandelen maakt hij gebruik van een elektrische duwrolstoel. Er ontbreken alleen nog twee paar warme handen die deze rolstoel willen voortduwen.

Deze meneer heeft een ernstige verstandelijke beperking. Hij kan enkele woorden zeggen en begrijpt kort gesproken zinnen. Wil jij echt van betekenis zijn voor een ander, kom dan gerust eens kennis maken. Je mag de wandelmomenten naar eigen wens (in overleg) invullen.   

Heb jij enige kennis en affiniteit  in het omgaan met mensen met een verstandelijke beperking. Ben jij daarnaast ook zorgzaam, begripvol en wandel je graag? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op.

Je kan je interesse voor deze vrijwilligersvacature kenbaar maken door een bericht te sturen onder vermelding van vacaturenummer V125.0218 naar vrijwilligers@daelzicht.nl Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

[terug]

05-07-2018 - Koningslust V127.0318 Begeleidingsvrijwilliger gezocht voor busrit

Wij zijn voor een meneer uit Koningslust op zoek naar een rustige en enthousiaste vrijwilliger, die het leuk vindt om hem te begeleiden in het busje van en naar het zwembad in Panningen.

Vanwege zijn ernstige verstandelijke beperking en autisme, zijn veel situaties voor hem niet te overzien. Met name in de drukke bus zorgt dit voor onrust. Het zou fijn zijn als jij hem op deze momenten nabijheid kan bieden en hem kan vertellen wat er allemaal gebeurt, met 
ondersteuning van verwijzers.

Mocht je over een auto beschikken, dan is het voor de toekomst misschien een idee om samen met de auto naar het zwembad te gaan. Uiteraard in overleg. Voor de rust van deze meneer zou dit erg welkom zijn!

Ben jij op maandagmiddag van 14.00-15.30 uur beschikbaar? Deins jij er niet voor terug als deze meneer een keertje gilt of van jou wegloopt? Begrijp jij wat zijn hulpvraag is, ook als hij deze niet in woorden kan uitdrukken? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Indien je geÔnteresseerd bent, dan laat het ons even weten. Het is geen probleem als je geen waterrat bent, want je hoeft zelf niet het water in. Stuur je reactie onder vermelding van vacaturenummer V127.0318 naar vrijwilligers@daelzicht.nl Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 


 

[terug]

01-01-2019 - Koningslust V128.0318 Wandelvrijwilliger gevraagd

Voor een vriendelijke mevrouw van 52 jaar zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die met regelmaat een ommetje met haar zou willen gaan wandelen. Voor kleine stukjes maakt ze gebruik van haar rollator of loopt ze met ondersteuning van begeleiding aan de arm. Voor grotere afstanden maakt ze gebruik van haar rolstoel. Deze mevrouw hoort en ziet slecht, maar dat weerhoudt haar er niet van om te genieten van het buiten zijn. Ze is altijd in voor een gezellig praatje, ze zingt graag en wil jou graag ontmoeten. 


Geniet jij ook zo van de buitenlucht? Ben je zorgzaam, geduldig en ben je bereid om deze mevrouw met regelmaat te komen bezoeken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Werktijden in overleg.

GeÔnteresseerd in deze leuke vrijwilligersjob? Stuur dan een bericht onder vermelding van vacaturenummer V128.0318 naar vrijwilligers@daelzicht.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. 

 

[terug]

01-02-2019 - Maasbree V129.0318 Vrijwilliger met passie voor koken gezocht

Voor een meneer uit Koningslust met autisme zijn we op zoek naar een vrijwilliger met een passie voor koken. Hij zou het ontzettend leuk vinden om samen met jou een menu samen te stellen, boodschappen te doen en om vervolgens onder jouw begeleiding te gaan koken.

Door zijn autisme heeft deze meneer moeite met veranderingen, waardoor het belangrijk is dat hij tijdig weet hoe de dingen gaan lopen. Grapjes maken daar is hij wel voor in. Dus heb jij gevoel voor humor dan zou de klik er zomaar kunnen zijn.

Heb jij een passie voor koken? Kun je voorspelbaar zijn, orde en structuur houden en daarnaast ook nog heldere instructies geven? Dan zijn we op zoek naar jou! Werktijden in overleg, voorkeur gaat uit naar aan woensdagmiddag. 

Indien je belangstelling hebt, laat het ons even weten. We gaan graag met jou in gesprek over deze leuke vacature. Stuur je reactie 
onder vermelding van vacaturenummer V129.0318 naar vrijwilligers@daelzicht.nl Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

 

[terug]