17 maart 2018: Open Dagen! (Week van Zorg en Welzijn 2018)

Kom bij ons op bezoek! 

Op zaterdag 17 maart 2018 van 11.00 uur tot 15.00 uur openen wij de deuren van diverse locaties verspreid over Limburg. Je kunt op bezoek bij woningen, dagbestedingslocaties en (kinder)dagcentra. Daar kun je praten met cliŽnten, ouders en familie, vrijwilligers en medewerkers. Op deze dag laten wij aan iedereen zien hoe er wordt gewoond, gewerkt en geleerd bij Daelzicht. Want daar zijn we trots op! Kom je op bezoek? 

Kom je met kinderen op bezoek? Dan kun je het beste naar Panningen, Heel of Swalmen gaan.

 

 

Het programma 

Vijf verschillende locaties zetten hun deuren open:

Venlo - Synagogeplein

Wonen in het centrum van de stad

Kom kijken naar een van de nieuwste locaties van Daelzicht, in de hippe wijk Q4 in het centrum van Venlo. De moderne stadsappartementen zijn prachtig en het uitzicht op de Maas en de stad is geweldig! De bewoners laten je graag zien waar zij wonen. Je kunt ook in gesprek gaan met de begeleiders die hier werken. Werken bij Daelzicht? Er is een medewerker van personeelszaken (recruiter) die je hier van alles over kan vertellen.

Adres: Synagogeplein 2 (aan de Kwietheuvel), 5911 KW in Venlo.

Je kunt niet parkeren (direct) bij de locatie. Er zijn (betaalde) parkeermogelijkheden in het centrum. De dichtstbijzijnde parkeergarage is Q-park Maasboulevard, Prinsessesingel 5. Je kunt op sommige plekken ook op straat (betaald) parkeren. Kijk voor meer informatie op www.venlo.nl/op-straat-parkeren.


Panningen - appartementen en dagcentrum Steenbakkersstraat & Atelier Oet de Verf

Wonen en dagbesteding op een unieke locatie 

In de oude steenfabriek De Ringoven in Panningen is ons Atelier Oet de Verf gevestigd, een prachtige werkplaats waar cliŽnten kunst maken. Op steenworp afstand liggen de mooie appartementen en het dagcentrum in de Steenbakkerstraat. Je kunt komen kijken hoe cliŽnten, vrijwilligers en medewerkers werken in het dagcentrum en het atelier, en je kunt de mooie appartementen zien. Voor kinderen zijn er leuke activiteiten: probeer de Tovertafel uit in het dagcentrum of maak een mooi schilderijtje in het atelier!

Adres: Steenbakkersstraat 184, 5981 WV in Panningen.

Parkeren kan op de parkeerplaats van gebouw De Groenling op de Steenbakkerstraat 78, of bij De Ringoven op Ringovenstraat 12. 


Swalmen - Mortelplein 1A1

Wonen in de wijk

In Swalmen is onze mooie woonlocatie Mortelplein gevestigd, midden in de wijk. Tijdens deze open dag kun je bewoners en hun familie, vrijwilligers en medewerkers ontmoeten. Zij laten al te graag zien wat het wonen in de wijk precies inhoudt! Er worden lekkere wafels gebakken en er wordt geknutseld. Kinderen kunnen gezellig meedoen, iedereen is welkom!

Adres: Mortelplein 1A1, 6071 KJ in Swalmen.

Je kunt parkeren in de wijk of achter het gebouw.


Stein - kinderdagcentrum ít Steyntje

Kinderdagcentrum met gespecialiseerde begeleiding en ondersteuning voor kinderen

In ít Steyntje is er een interessante infomarkt en krijg je een rondleiding door het gebouw. Er zijn medewerkers aanwezig die veel informatie kunnen geven over het kinderdagcentrum en de manier waarop er wordt gewerkt. Er zijn ook mensen die je kunnen informeren over de andere soorten zorg en ondersteuning die Daelzicht biedt, zoals bijvoorbeeld ondersteuning thuis voor kinderen, volwassenen en gezinnen. Ben je geÔnteresseerd in Daelzicht als werkgever? Dan is er een medewerker van personeelszaken (recruiter) aanwezig bij wie je terecht kunt met al je vragen.

Adres: Stadhouderslaan 243, 6171 KK in Stein.

Parkeren is mogelijk bij ít Steyntje. Als de parkeerplaats vol is, kun je parkeren bij het gemeentehuis aan de Stadhouderslaan 200, verderop in de straat.


Heel, terrein

Wonen, dagbesteding en beweging in een beschermde omgeving

In Heel kun je op bezoek bij:

 

 • Atelier de Speelman
  Maak kennis met dagbesteding en leer wat we hier doen en maken! Er zijn vandaag mensen aan het werk die je graag laten zien wat zij doen! Ook kun je er leuke spulletjes kopen.

 • Nachtzorg
  De begeleiders van de nachtzorg geven uitleg over domotica (huisautomatisering) en inluisteren. Dankzij domotica kunnen onze cliŽnten veiliger en comfortabeler bij ons wonen. Bekijk hier hoe wij deze technologie gebruiken in de nachtzorg.

 • Rozenhof
  Neem een kijkje in de zorg! Hier zie je voorbeelden van belevingsgerichte zorg, zoals de mooie welnessbadkamer en knusse snoezelruimte.  

 • Zwembad & bewegingscentrum Multimove
  Neem een duik in de wereld van de zwem- en bewegingsactiviteiten van Multimove.

 • Zonnebloemhof
  Bekijk een film in de huisbioscoop, of speel een spelletje op de tafelcomputers. Zin in knutselen? Doe dan mee met de gezellige knutselactiviteit.

 • Violenhof
  Op de knusse binnenplaats kun je een lekker gebakje eten onder het genot van gezellige livemuziek. Ook kun je er kunst van cliŽnten kopen. Voor de kinderen is er een leuke activiteit, laat je verrassen!

 

Adres: Rector Driessenstraat 2, 6097 AK in Heel.

 Parkeren is mogelijk aan de Heerbaan 96. Je loopt via het tunneltje onder de weg door naar de overkant van het terrein. Deze weg is rolstoelvriendelijk